PDA

View Full Version : качване на килограми


slim
30th July 2006, 17:17
Момиче на 20 години, 1.62 м / 40 кг
На антидепресанти и бензодиазепини съм (Серопрам 40 мг дневно и Клоназепам /Ривотрил/) и слабея много бързо, макар че се храня. На какви храни трябва да наблягам за по-интензивно качване на килограми, така че да ям нормални количества храна (не мога и никога не съм можела да се тъпча, винаги съм се наяждала от малко и съм поддържала нормално тегло) и с какво темпо ( кг на седмица) е здравословно да се трупа маса без да се получат целулит, стрии и други от сорта ?

Мерси

apoklistika
30th July 2006, 18:01
Най-добрия съвет,който мога да ти дам е да се обърнеш към диетолог,който да ти изготви наистина оптимална диета,подходяща точно за теб,за да не се получи така,че повече да ти навредим,отколкото да помогнем със съвети.Има няколко теми за качване на килограми във форума,потърси ги,може и да са ти от помощ,но все пк най-добрия вариант е да се обърнеш към специалист :wink:

slim
1st August 2006, 06:11
В такъв случай може ли някой да препоръча наистина добър диетолог ? :)
Може би е желателно и да се консултирам с фитнес инструктор защото бих желала натрупаните килограми да бъдат във формата на мускулна маса, а не на мазнини. Всякакви съвети ще ми бъдат от полза, дори да не мога да кача килограми, поне да запазя тези на които съм в момента.

Благодаря за вниманието

BoXko
1st August 2006, 08:21
Еми трагни на фитнес есента. Сега укрепи във вкъщи лицеви коремни ала бала. След като почнеш да ходиш на зала започни едно ВВД (Високо въглихидратна диета) и провеждаи правилни тренировки. Вкараи някаква друга хранителна добавка като някъв Геинер Креатин и Протеин (задължително) аиде успех