PDA

View Full Version : Препоръчайте


poli_lo
29th November 2006, 20:11
Здравейте искам да ви попитам някой ползвал ли е всякаквите хапове и др. неща за отслабване,питам щото искам да приложа нещо към диетата си

Благодаря :)

Enerdji
30th November 2006, 11:43
Във фитнес залите се предлагат качествени фет бърнери, които със сигурност ускоряват процеса на горене на мазнини. Но те са различни, с термогенен и липотропен ефект. Всичко зависи от начина ти на харанене и начина на тренировки. За това просто на място искай консултация. Най безобидно и отлично дейставщо средство е L-карнитина, но той работи само при кардио тренировка, защото той не гори мазнини, а е техния транспортьор.

Aquanim
30th November 2006, 11:45
ОК Fat Burners - колко време преди тренировка? ако взема такова чудо трябва ли да правя кардио ! и ако е кардио трябва ли да съм навлечен със доста дрехи ?

Enerdji
30th November 2006, 11:55
Явно не си прочел добре какво написах... всички фет бърнери са с различни съставки, има доста фактори според които се преценява какъв да пиеш. Просто разпитай там, от където ще си го купуваш!

Aquanim
30th November 2006, 12:05
Ох това е по сложно от купуването на кола
:( ок ще питам дано поне този който продава поне малко ги разбира

има ли бирено шкембе fat burner :lol: :lol: :lol:

Enerdji
30th November 2006, 12:32
Дори по сложно от това да си намериш гадже :1351: Ако си от София, има специализирани магазини, в които работят компетентни консултанти, иди в тях! Или в големите фитнес зали, със сигурност ще има кой да те упъти! Ако си от Плевен, обади ми се :1201:

Mena
30th November 2006, 16:30
Здравейте искам да ви попитам някой ползвал ли е всякаквите хапове и др. неща за отслабване,питам щото искам да приложа нещо към диетата си

Благодаря :)
Правилно ти казват всички да не купуваш такива буклуци.
И аз съм пила такива, затова и подкрепям това мнение!
Преди десетина година си бях купила от Египет хапчета за отслабване и при мен действително подействаха(за около 3 седмици -5 кг), но периода през, който ги пих беше кошмарен-сърцебиене, изнервеност, причерняваше ми, чувствах се непрекъснато изморена. Истински ужас! Не си причинявай това, опасно е!

ROSSI ROSSI
30th November 2006, 17:01
И аз подкрепям!!! Не пробвай по този начин - като че ли няма смисъл, а ефектът не е траен. Пробвала съм какво ли не - май последното, което помня да съм пила - беше калорекс!
Може и да действа - но не и при мен :lol:

Enerdji
30th November 2006, 18:40
Но някави си там хапчета със съмнителен ефект нямат нищо общо с фет бърнерите за спортисти! Те са създадени от безвредни съставки, обикновено билки, които в предписаните дози нямат странични ефекти, освен ако някой има непоносимост или алергия към някоя от съставките! Тези бърнери са разработени за елитни спортисти, в нормалните държави фирмите печелят от своите спортисти толкова, че не биха си позволили да ги тъпчат с вредни медикаменти и да ги загубят съответно! Mena най вероятно е пила нещо с ефедрин, който отдавна е забранен в САЩ и в БГ, но Египет.... нали се сещате! Аз не защитавам самоцелно тези продукти, просто ЗНАМ че не са по вредни от всичко останало, което консумираме без да се замисляме дори! А това, че килата после се връщат зависи от начина на живот и след хапчетата. Нали се сещате, че е несериозно да се мисли, че пиеш-> отслабваш-> спираш тренировки, храниш се безразборно-> килата остават.... такъв филм за съжаление няма...

Mena
30th November 2006, 21:17
Benji, напълно си права, че Fat burner - ите са нещо различно и не можем да ги слагаме в един куп с всякакви други измислени и вредни хапчета за отслабване. Но, тъй като Poli-lo питаше конкретно за хапчета за отслабване, реших да споделя своя лош опит с такива. Тези, които пих тогава ги купих в съвсем официална аптека в Египет, от нормален тамошен фармацевт, съжалявам само, че не помня как се казваха.

Mena
30th November 2006, 21:35
Жалко, че в онези години го нямаше този форум, щях да си спестя доста грешки.
Затова се радвам, че ви има всички вас и че споделяте толкова добронамерено и търпеливо опита си!
А истината за хубавата фигура и доброто здраве е толкова проста- ежедневно движение, умерено и пълноценно хранене и положителни емоции!

poli_lo
1st December 2006, 09:39
Mерси за инфото на всички,тези фат бърнери ми звучат добър вариант,но въпроса е че в момента нбямам капчица време за спорт :( просто 4 пъти седмично съм на уроци,а и на даскало и т.н.,скоро се надявам да ми се разреди програмата и ще почна да ходя пак на тае-бо,аеробика-от този сорт зависи от програмата в залата.Ако практикувам нещо от тези ще е подходящо ли с приема на фат-бърнери?А и колко време се пият?