PDA

View Full Version : Всичките ми въпроси към вас


assi4ka
29th January 2007, 09:42
Такам...Здравейте на всички!
Много ми хареса форумът ви и реших да се регистрирам :D
Ноо...това сега не е важно.Имам няколко въпроса към вас:

1.От 23 октомври 2006 година започнах да се храня в ЗОНАТА - това представлява хранене в хормонално отношение 5 пъти дневно.Всеки ден се занимавам с някакъв спорт-ходене,тичане,скачане с въже,велометър,гимнастика от видео касета и много много други.От тегло 61.4 кг днес кантарът показва 54 кг при ръст 168 см. :2013:

НО от 2 седмици не съм мръднала от тези кила!Знам,д-р Сиърс казва,че човек достига определено тегло и спира до там,но аз виждам,че тялото ми се нуждае от още 1-2 кг най-вече от краката :cry: Но аз наистина искам да ги сваля тия проклети кг!!! :girl_cry2: Помощ!

2.Така,от 2 години имам стрии.Израстнах много бързо и се появиха.Знам че те се махат единствено с пластична хирургия,но мойте са още лилави и се чудех дали няма начин... :roll:

3.Тук идва най-омразното ми нещо на света-целулита!!!Не знам от къде и кога се появи но знам че ми идва да го одера :evil:
Надявам се да ми кажете какво да правя,навивам се на всичко :2021: Стига да не е пластична операция,все пак съм само на 14 :lol:

Благодаря предварително!

{*faith*}
29th January 2007, 12:47
Такаааааа... Първо още си много малкаа и за тези две-три кила не се притеснявай. Второ ако все пак искаш да ги свалиш се опитай да промениш нещо в храненето си, за да се получи стрес на организма или намали калорийте незнам по колко приемаш по принцип, така че немога точно да ти кажа точно. За стрийте и аз имам мамка му ! Доколкото знам могат само с операция да се махат, но все пак се мажи с разни кремове или някакво олио, за да ти е по-мазна кожата и да избегнеш появата на нови такива. За целулита аз лично си взех един антицелулитен сапун на Рефан мисля че е около 4лв. и много ми помогна наистина, мажа се от време на време с антицелулитния гел на Дева той също е добър поне според мен. Пий повече вода и не яж пакетирани храни и много солено... Това е от мен ако някой има да казва нещо друго или мисли, че бъркам някъде да казва ама на мен това ми е подействало найстина :2013: :girl_dance: :1259: УСПЕХ !!!

Rusalka
23rd February 2007, 09:53
Здравейте и от мен :1201:
Относно първия ти въпрос,можеш да си спретнеш един ден само на плодове и чай или само на чай и мед,ако успееш да издържиш.Мисля,че ако караш всяка седмица по един ден така,за две три седм. ще ги свалиш.
Сега относно другите два въроса.Ами напълно подкрепям мнението на {*faith*}.Аз лично не съм ползвала този сапун,но постоянно се мажа с масла и виждам голям резултат.
Също така ти препоръчвам и мехлем от невен.Незнам дали се продава(май не),но майка ми го приготвя в къщи.Незнам точно пропорциите,но знам че се преготвя от свинска мас и невен!

luna
23rd February 2007, 10:42
assi4ka, може би тези последни 1-2кг са точни целулит и трябва да опиташ някакви масажи, напр. с груба ръкавица от луфа или утайка от кафе, или нещо подобно. Плюс това с упражнения можеш да премоделираш малко мускулите си.
Rusalka, споменаваш мехлема от невен. Имаш ли инфо дали има ефект при стрии. Аз съм го приготвяла преди години, но не си спомням за предназначението му :roll: . Пресния невен се пържеше в маста, после се прецеждаше, сложно беше. Ако можеш да откриеш технологията на приготвяне и ако наистина действа против стрии, доста форумки ще запретнем ръкави над тенджерите :lol:

Yana
23rd February 2007, 14:03
Този крем с невена и маста става и за стрий и за целулит но при целулита резултатите са по добри. Само че пълната рецепта включва и полски хвощ заради силиция които сadaрjя или силиkа както го наричат тук.Той извлича токсините натрупани в целулитните депа и прочиства клетките.

Йонизатор за вода е също много полезен тъй като пречистената и натоварена с опеределено йонно съотношение вода има не само хидратираща а и dренираща функция вътрешно.

Двете пресни билки се пържат - по скоро се мацерират в сгорещена мас а най добрият вариант е кокосово масло, много по добро е от маста и след това се прецежда.

Моят целулит е толкова патологически деградирал че вече е на едни огромни дупки само с джинси не се вижда иначе през по тънки дрехи прозира.

Сладкото е много по вредно за целулита от соленото една въглехидратна молекула привлича и задурха 8 молекули вода докато солта мисля че 5 или 6 бяха и както се каза по горе пакетираните храни.

ana-maria-magdalena
23rd February 2007, 15:18
Здравейте и от мен.Та да минем на темата.Всъщност този домашен мехлем мас+невен съм използвала месеци наред преди 10г.(когато забременях спървото си дете)за да не ми се появат стрии,като се мажех сутрин и вечер,отврат-ставаш мазен като баница но най-гадното беше,че изобщо не ми помогна,кожата ми се нацепи почти навсякъде.Хубавото беше,че кожата ми се подхрани,стана мека и гладка.После ми казаха да се мажа пак с него за да ми се заличат стриите,пак последва мазане и плескане месеци наред НО резултат- никакъв.Знам че този мехлем е лековит и се използва успешно за лечение на раздразнена суха и разранена кожа,също помогна на детето ми да се излекува успешно-имаше гъбички на ноктите на ръцете и вече години не са се появили, и сигурно се лекуват още много неща с него,но не ми предпази кожата от появата на стрии нито ми ги заличи поне малко.