PDA

View Full Version : Отслабването Не Върви!


flakita
7th March 2007, 00:19
Та понеже май доста хора се оплакват, че нещо в отслабването не върви и т.н., та нека си имаме такава тема, да се оплакваме когато уж се опитваме да отслабнем, а не става :? . Нека тук да се оплакваме и дано да си помагаме :D !
Та ето и моя гаден проблем :evil: ! От около месец започнах да ходя редовно на фитнес поне 4 пъти в седмица(а ако не тренирам вкъщи(велоергометър, коремни преси , лицеви опори и някакви такива :lol: ). Също така се опитвам да се храня колкото се може по-здравословно(наблягам на зеленчуците и млечните продукти и плодове де(но те най-често са сушени :oops: ...)и се опитвам да се храня по 3 пъти на ден. Водата по една време бях започнала да пия ацки много(по 2л. на ден), нооо от известно време нещоо.. не пия по толква :oops: ....
И нещо не върви, не отслабвам :evil: ! Може би е от това, че освен фитнеса или тези упражнения вкъщи, почти не излизам или нещо такова :( . Но при -30C определено не ми се излиза :cry: . Може би е заради това или не знам вече :roll: ! НО НЕ ВЪРВИ :evil: !
Кажете според Вас някаква диета :roll: , защото аз се опитвам да спазвам НВР(ниско въглехидратния режим), като въглехидрати почти само от картофите(които не ям в голямо количество, най-вече в крем спа) и фидето(което е доматената супа)май други не поемам :roll: .
Та Вие какво ще ме посаветвате, от какво мислите, че може да е това :? .. Аз определено мисля, че е от това, че не излизам достатъчно, а само с фитнес или упражнения вкъщи няма да стане :girl_cry: . Но наистина 1-во няма с кой да излизам(на всички им е ацки стодено и не искат даже и да чуват за излизане) и 2-ро аз съм като тях :roll: .
За сега гледам да тренирам почти всеки ден и т.н., но не знам докога ще я имам тази воля :? , като се знам каква съм :( . И наистина вече искам да се хвана в ръце, защото до 20 юни трябва да сваля поне 7-8кг, а така няма да стане! Може би трябва да намаля храненето на минимум или :roll: ?.... Наистина не върви и не мисля, че ще тругне ей така от самосебе си :x ! Благодаря Ви предварително :D !
ПП;1. Надявам се да няма вече акава тема, а ако има се извинявам много, но наистина се опитах даже и с търсачка, но ми показва, че няма.
2. Дано на никой да не му се налага да пише в тази тема, само тези дето дават съвети :D :wink: !

Nezinka
7th March 2007, 00:30
И аз съм горе долу така Флакита. Като спрях цигарите венага качих около 7-8 килограма и се задръстих много противно. Правих житената диета и посвалих малко и се поотдръстих...но това беше само 10-12 дена.
После нещата пак зациклиха. Ходя от 1 месец редовно на фитнес (5път в седмицата) спазвам НВД (не наблягам на мазното де) и днес се премерих и съм качила! ГРРРРР. Та незнам, надявам се скоро да се затопли, малко по-активен живот да започна и нещата малко, по-малко да се нормализират.

Флакита, сушените плодове са много калорични и съдържат много много мнoгoооо въглехидрати. Не се препоръчват при диета, особено вечер.
МИ освен да ти пожелая да не се отказваш и да пожелая и на двете по-топли температури и повече позитивно настроение:)

katie
7th March 2007, 00:33
Душичке, какви 7-8 килограма? :2014:
Нали сме те виждали всички, няма нужда да сваляш толкова! Според мен хич не ти и трябва да сваляш, ама знам че няма да те убедя в това. Пък и си много малка още... моля те, не се вманиачавай с тия калории, диети и килограми!

На прав път си, прави си упражненията, храни се здравословно, рано или късно това ще даде резултат.

Nezinka
7th March 2007, 00:39
В никакъв случай не намляй яденето. Намери някакво съотношение което да работи за теб и да е съвместимо с начина ти на живот. Не си купуваj снак food. Храни се дорбе сутрин (препоръчвам Oatbran na Kellogs със пресни плодове ) яj между закуската и обяда някои и друг плод. Яj един стабилен обяд (избягвай много мазни неshта), придужен със саладка (без сосове). Следобедна закуска хапни нещо леко пак и за вечеря нещо low-carb със салатка. Не пий сокове и не яj сушени плодове.
Задръж се на един хранителен режим известно време, продължавай с упражненията и резултаттие ще доитат. Плюс това при ткайва ниски температури тялото ти сигурно изпада в един вид летаргия и трупа запаси

flakita
7th March 2007, 00:55
Момичета чесно не очаквах толкова бързи отговори :D ! Но много Ви благодаря :lol: !!!
А за сушените плодове... уффф знам, ама какво да правя(става ми нещо като не ям никакво сладко, а не искам да ям торти, бонбони, шоколади и т.н., а тези сушени плодове(формите особено)са толкова вкусни :2034: :girl_in_love: ), ама вече ще гледам да ям по ацки малко :2010: ! Отново Много Благодаря за отговорите :D !
И все пак темата не свършва до тук, нали :wink: ! Ако има и други, пишете! Тази тема не е само за моя гаден проблем :x ! Споделяй те и Вие :D !
ПП; Не че Ви пожелавам всички да почнете да се оплаквате тук де :lol: ! Просто да поясня :lol: !

apoklistika
7th March 2007, 01:01
Флакитке, не полудява и ти :2010:
Увеличи спорта, в ниакакъв случай не намаляй храната. И си разнообразявай хранителния режим на всеки 2 седмици долу горе,защото иначе организма свиква и сваляш по- трудно.

flakita
7th March 2007, 05:55
Флакитке, не полудява и ти :2010:
Увеличи спорта, в ниакакъв случай не намаляй храната. И си разнообразявай хранителния режим на всеки 2 седмици долу горе,защото иначе организма свиква и сваляш по- трудно.
Уфф аз не че полудявам.., ама.. като ви знам в България всички колко сте перфектни, стройни и чаровни :) ... и аз някакси се поттискам :( .. Като знам какво ще е това лято на морето :cry: всички 90/60/90 50кг. 170см... ухх чак се замечтах :lol: :roll: . Аз сега съм малко ваканция и сигорно за това де :lol: , че няма кой да ми натяква за учене, ама тя скоро ще свърши и пак ще трябва да се стягам :2037: , лелии като се сетя :2040: .. Ама аз уж я направих темата за всички, а то май съм си само аз така :shock: .

А, мацки сега се сетих нещо, та да Ви питам :lol: . Я кажете нещо повече за анемията, че една приятелка е има, а не ми е удобно да я питам, а ми е интересно. Знаете ли как се получава? Как се лекува? Защо се получава? и т.н...
Мерси предварително :D !

bimbi
7th March 2007, 07:07
... като ви знам в България всички колко сте перфектни, стройни и чаровни :) .... Като знам какво ще е това лято на морето :cry: всички 90/60/90 50кг. 170см... еми така си е :lachen: :lachen: :lachen:
2001

Nezinka
7th March 2007, 08:07
... като ви знам в България всички колко сте перфектни, стройни и чаровни :) .... Като знам какво ще е това лято на морето :cry: всички 90/60/90 50кг. 170см... еми така си е :lachen: :lachen: :lachen:
2001

Аз пък това хич не го намирам за смешно! В БГ има някаква изкривена представа за женската визия, а именно ако не носиш номер дънки мжду 26 и 29 си дебел и това ти се напомня ежедневно. Дори и в най-слабия си период там пак си носех дрехи размер L.ГРРРРРРРРРРРРРРР. В Америката нося S и размер 4-6 (започва от 0). Много ми е мъчно, че първо винаги ще те преценят по мерките на тялото преди да те опознаят като човек. Флакита, не се стресирай за глупости. Не е нужно да си ходеща клечка, за да имаш хармонично тяло и да си харесвана. Малко повече кураж и самочувствие,

bimbi
7th March 2007, 08:25
... като ви знам в България всички колко сте перфектни, стройни и чаровни :) .... Като знам какво ще е това лято на морето :cry: всички 90/60/90 50кг. 170см... еми така си е :lachen: :lachen: :lachen:
2001Аз пък това хич не го намирам за смешно! e как да не е смешно, по-голяма глупост не бях чувала! всички в БГ били перфектни, 90/60/90... :1202:
п.п. чудя се тогава за какво ни е тоя раздел "Диети" :2005:

Nezinka
7th March 2007, 08:42
Bimbi, така реагирам, защото я разбирам флакитката. И аз като бях колкото нея, много се притеснявах, че имах малко месце по кокалите за разлика от околните...и просто всички очакват да си ходеща закачалка за дрехи.всеки коментира със задоволство как еди коя си напълняла или със завист как еди коя си отслабнала.
Прави ми огромно впечатление как в статиите на tialoto.bg доста често се набляга точно на това кой как отслабнал- например вчера за Джей Ло бяха споменали окуражително че е "видимо отслабнала" , че тя кога е било дебела.най-редовно има такива изпълнения!Или Рииз Уидерспоун и тя била отслабнала, браво на нея (че тя и преди си беше достатъчно слаба). Само се чудят как да си внушават глупости на хората с тази пропаганда.
И точно тази част от форума (диети)е пълна с млади момичета, които сигурно изглеждат много добре, но вместо номер 25 дънки, носят 28 и искат да си скапят здравето с цел да влязат в заветния номер и да ги забърше някой чичко паричко.
Нещо се ядосах тука безпричинно, но отдавна ми беше на езика това.

bimbi
7th March 2007, 08:52
еее, ми то тва си е вече до кой как се възприема. ако ти кажа колко кила съм ше се уплашиш...ама хич не мога да се оплача от мъжко внимание...тъй че недейте да се вманиачавате толкоз. ходещи клечки харесват предимно пуберите, тъй като по цял ден лъскат на снимките от списанията, и искат и техните гаджета да изглеждат така :wink:
айде легни се наспи, света не е толкоз черен :girl_kiss2:

Nezinka
7th March 2007, 08:59
айде легни се наспи, света не е толкоз черен :girl_kiss2:


Хаха не е , разбира се! И вярно ще взема да си легна, просто исках да изразя загижността си за Българската младеж:) Хайде лекичка от мен.

katie
7th March 2007, 11:52
еее, ми то тва си е вече до кой как се възприема. ако ти кажа колко кила съм ше се уплашиш...ама хич не мога да се оплача от мъжко внимание...

Ми как ще ти липсва мъжко внимание! Аз като те видях останах с разината уста. Ти имаш страхотно излъчване, за другите атрибути да не говорим!

Обаче и аз им давам право на нашите американки. В БГ има други стандарти. Затова всички се мислят за дебели и висят в "диети". На мен тук xs със зор ми става, всичко ми е голямо, мислят ме за анорексичка. А тежа 50кг на 160см - за България съм си направо слон! В БГ една продавачка ми каза последния път като си купувах нещо - "е, това е като за вас, нали сте по-пълничка"! :shock:

Ама не ми пука много де. Аз съм здрава, намирам тялото си за красиво, чуствам се добре в кожата си. И хич не ми се иска да ми се броят ребрата. Да не ви пука, girls!

apoklistika
7th March 2007, 12:06
Ха ха , и мен така ме изуми една продавачка лятото в Бг (тогава бях май дори 1-2 кила под 50 :2014: исках да меря едни дънки и тя ми каза, че нямали големи номера от този модел :lachen:
А аз като изтрещяна я попитах " ми кви имате, само за анорексички ли :shock: "
В момента, въпреки, че съм качила някое кило, хич не ми пука, ходя си с високо вдигната глава, а и още 50 да кача по време на бременността, хич не ми пука, пак така ще си ходя :twisted:

Yana
7th March 2007, 12:10
Да не ви пука е в основата на вътрешната ви самооценка която ако е висока никакви наднормени килограми не биха могли да ви смаjaт самочувствието.

И всеки който професионално се занимава в мегарекламнят бизнес ще ви каже цитирам дословно думите на един Гуру в Имагинг-а ''Наи лесно се манипулира общественото мнение когато се набляга на неконвертируеми ценности - тоест тегло, хубост, възраст и т.н''' Демек върху тва което се скапва бързо и изисква инвестиции за да се поддържа а парите които се пръскат поддържат доходите на съответните индустрии.

Категорично съм отказала да вземам решение според това какъв бил последният писък на модата, ако се харесвам 60кг на 160 см като дойдат да ми платят сметките и да ми издържат семейството тiя дето се опитват да ми го набият в главата тогава ще се съобразя. Аз точно такава си се харесвам и когато съм била толкова не ми е липсвало нито мъжко nито женско внимание ХА.

chervenokoska_2
7th March 2007, 13:15
Момичета, още сте толкова младички. Не се притеснявайте въобще. Аз водя толкова заседнал начин на живот. Не съм нито слаба, нито пълна, вечно има едни 3-4 кг, които искам да сваля. И въпреки това, като видя блясъка в очите на приятеля ми и не мога да не се усмихвам. Като бях по-слаба всички ми викаха - не приличаш на нищо. Момчетата може и да харесват по-слаби момичета, но моето наблюдение е,че повечето мъже (не всички) предпочитат жени с нормално телосложение, закръглени тум там. Даже моя ми вика - няма да сваляш коремчето, много си го обичкам :lol:

Yana
7th March 2007, 13:23
Дай Боже на всякоя такъв мъж::)) Амин.

bimbi
7th March 2007, 13:26
Момчетата може и да харесват по-слаби момичета, но моето наблюдение е,че повечето мъже (не всички) предпочитат жени с нормално телосложение, закръглени тум там. мда, и аз това имах предвид :D

леля мичИ
7th March 2007, 13:43
Абе и мен мъжа ми и близките ми ме харесват така, ама аз не се чувствам добре :2014:
Между другото, като се замисля, била съм и 52 кг.(ръст 174-5) и май пак не се харесвах нещо :roll: , ама сега яко бягам :2019: и очаквам да стана една стройна, финна, стегната, изпъната кака :girl_flirt: .... :girl_haha:

А, аз пък имам обратният проблем, постоянно ми дават с два номера по-малки дънки в магазините, което постоянно ме кара да се чувствам дебела, като не мога да си ги намъкна на дупИту.... :1246:

chervenokoska_2
7th March 2007, 14:18
Според мен най-важното е как се чувства човек. А и моделките дето са по на 175 и отгоре, трябва да си минимум 52-3кг вече. Така, че Милена ти си направо за модел. :1203:

Nezinka
7th March 2007, 17:38
но моето наблюдение е,че повечето мъже (не всички) предпочитат жени с нормално телосложение, закръглени тум там. Даже моя ми вика - няма да сваляш коремчето, много си го обичкам :lol:
Много се радвам червенокоске и се надявам вечно да е така, защото за любовта не се мери в килограми и сантиметри:)
На мен просто ми отне доста време, за да свикна с идеята, че аз всъщност си изглеждам нормално и да спра да се стрремя към 55кила при ръст 176. 65 съм добре и на 61-2 не отказвам, ama няма да се убивам сега. Но тази реализация дойде с много време, диети и хранителни разстройства.
Яна говори за това,че тези идеалистични (анорексични) мерки ни се налагат от show бизнеса. Аз смятам,че такъв е случая само в последно време, а нашенка винаги се е стремяла да бъде крехка като вейка. Както и да е, радвам се мнооого, че всички тук сте здрави, силни и усмихнати. Бодър дух, здраво тяло!

Yana
7th March 2007, 18:22
Незинка темата е много пространна и много интересна, но се съмнявам че някои се интересува от нея но ще приведа няколко примера защо е много важно за индустриите да ни промиват мозъците:

1. Съотношението дефицит/изобилие на храната и феноменалното му въздействие върху човешкото възприятие - в условия на дефицит идеала за красота е този който е изобилен =тоест Рубенсови форми, Венери Милоски и богинята Кали тоет фертилитет и плодородие =тоест оцеляване на рода и расата при екстремални условия на недостиг на храна.

В условие на изобилие храната се превръща в проклятие защото тук започва страшният проблем - изобилието НЕ Е нормална част от човешката еволюция = тоест на човека НЕ МУ СЕ полага храна извън мизерната дажба на оцеляване =тоест човека е длъжен да живее в мизерия по отношение на храненето - което е истина, ако се замислите само индустриалните общества имат възможност да ядат постоянно, извън тази класация цари глад и мизерия в световен машаб

Сега обаче идва ред на могъщите пари кaнализирани чез психозависимостта създадена от това велико Чудовище което замести Светата Инквизиция - rекламата. Която всъщност ни казва Хайде хапнете този продукт той е суздаден за вас даже на същата цена получавате два. Но от друга страна медиите гърмят обратното - абе нещастници кво ядете че сте станали квадратни я вижте тая или тоя къв е Герои щот не яде кат вас - тоест неяденето в условия на масов натиск за ядене се превръща в геройство и пример за подражание.

Защо държавата не пуска реклами в 8 вечерта да ви покаже вмирисани от гангрени диабеттици с цел да ви откаже да не ядете сладко - NEVER. Тя дои яко от данъци индустриалците и си хрантути бурокрацията точно от техните пари. А пък самите индустрии хич не им пука за нас, ваjни са продажбите и печалбите.

Да е чул някои за анорексия или булимия в Сомалия или Боtsвана? Ми то и в БГ нямат опит лекарите само защото до 1990 банани имаше само за Kоледа и се полагаше по 1кг на човек а шоколадчетата Своге по 30грама се купуваха с връзки от РУМ-овете. Всичките ми съученички бяха 45-50 кила а и самата аз на 22 с едно раждане зад гърба ми бях 52 и така заминах за САЩ........ и там се почна....но тва е друга тема.

Убедена съм че ако създателят на Светата Инквизиция Игнатий Лайола бе жив днес той просто щеше да е един могушt рекламен бос а организацията му щеше да ни люшка от хранене и проклинане от същото.

flakita
7th March 2007, 19:55
ДА, абсолютно съм съгласна с последните мнения! И особено с това за номерата на дрехи, за рекламите и т.н.
Но и аз искам такива (http://www.roxy.com/collections/product_detail.aspx?id=4597) крачета и такова (http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ZK-208178&page=1&cgname=OSPNKSPLPAN&rfnbr=3477) коремче :lol: :roll: ....
А между другото най-големият ми проблем е ето тук (http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2343714), имам предвид краката ми далеч не са така :wink: :lol: и няма почти никаква дупчица(имат много мазнини май, там) :( и около колената :cry: .. Някой да може да ми предложи някакви опражнения :roll: за тези места :wink: . Ще съм Ви много благодарна :lol: .
ПП; знам, че не е точно тази темата, в която да питам за този мой проблем, но поне аз съм я създавала, та да не е чак толкова гадно, ако разваля на някой друк темата с този мой въпрос :lol: .
Мерси предварително!

Nezinka
7th March 2007, 20:42
ох Флакито мари! Аз не те бях виждала,ама сега като те видях, ми иде да те бия през пръстите. МНого добре изглеждаш, не експериментирай въобще с диети. Наблягай на движението и малко спорт и се радвай на живота!
Аз също всеки път като получа каталога на Викторiя ги гледам тя мацки жално жално, но те само с това се занимават по цял ден бе флакитке. Имат си персонални треньори,, диетолози и сигурно по цял ден киснат в фитнеси , спа и козметични салони. Айде сега не се вманиачавай и ти,ами пак повтарям радвай се на младостта си!

BiathlonGirl
7th March 2007, 21:11
Само нещо да отбележа за въпросните крака с "дупчицата" - не знам дали картинката е същата, но това са едни от най-грозните крака, които съм виждала, защото са криви. Няма нужда да се размечтавате за рахит на стари години :lol: И изобщо, как си ги представяте тия прави и хубави крака с дупка около коленете?

flakita
7th March 2007, 22:12
Леле аз спирам да пиша в тая тема, че най-много да се съберете и да ме набиете :? :lol: . А за краката или аз не Ви разбирам или Вие не сте ме разбрали :lol: (ама като се замисля сигорно съм аз недоразбралата :oops: ).
И изобщо, как си ги представяте тия прави и хубави крака с дупка около коленете?
Та ако става въпрос за тези (http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2343714) те наистина са страхотни и не им трябват нито дупки нито нищо, те са си перфектни :lol: . Но мойте са точни обратното на тези :( :lol: . Не мога да кажа, че са ми криви краката, ама далеч не са перфектни :lol: ..
Та тук определено спирам да се определено, че най-много да ме набиете :2010: :lol: .

krisi_pat
7th March 2007, 22:46
ммм..нали темата е за отслабване дет не върви..ето мойта историйка ама първо искам да ви кажа че не е важно колко кг си а тялото ти да е пропорционално..аз съм 170 и съм 55 кг ама тялото ми не е пропорционално и въобще не си го харесвам.. :cry: начи имам добри крака мога да кажа обаче паласки и стомах..който в профил изглежда леко дебел иначе не толко..нагоре..имам малки гърди и мн широки рамене :cry: ..абе ужас. :cry:
и се опитвам поне паласките и стомаха да ми стане перфектен...ама не се получава...тренирам 6 пъти в седмицата..някой път 7 и то от близо 6 год...сега съм почнала да ям по малко сладко щото мин год лятото ядях мнннн сладко....и хляб не ям ....и не виждам никъв резултат и напраавооо :cry: :cry: :cry:

Lilium
8th March 2007, 14:48
Криси,такава ти е конструкцията и това с никаква диета не можеш да го промениш.;/ Ако искаш опитай някакъв спорт,фитнес може би?А и с отказване на сладкото и тестото резултатите не идват веднага,така че не се притеснявай.Аз един месец бях спряла сладкото,хляба,тестото и прочие и бях свалила два килограма.Но бях прибрала и корема,в краката се бях стегнала.И в продължение на няколко месеца не ги върнах тези два килограма,но след това почнах да гладувам,а след това да се тъпча качих четири килограма. :lol: Така че се придържай към здравословното ядене(е,поглезвай се понякога,не може съвсем без сладко;) ),тръгни на някакъв спорт и ще влезеш във форма.

krisi_pat
8th March 2007, 17:20
Криси,такава ти е конструкцията и това с никаква диета не можеш да го промениш.;/ Ако искаш опитай някакъв спорт,фитнес може би?А и с отказване на сладкото и тестото резултатите не идват веднага,така че не се притеснявай.Аз един месец бях спряла сладкото,хляба,тестото и прочие и бях свалила два килограма.Но бях прибрала и корема,в краката се бях стегнала.И в продължение на няколко месеца не ги върнах тези два килограма,но след това почнах да гладувам,а след това да се тъпча качих четири килограма. :lol: Така че се придържай към здравословното ядене(е,поглезвай се понякога,не може съвсем без сладко;) ),тръгни на някакъв спорт и ще влезеш във форма.
ми за спорт...тренирам от 6 години волейбол...оф май проблема е че не мога да спра сладкото..в смисъл 2 дена без сладко и на третия пак ям сладко..днеска примерно ядох мн сладко и вчера :cry:

Lilium
8th March 2007, 21:04
Криси,такава ти е конструкцията и това с никаква диета не можеш да го промениш.;/ Ако искаш опитай някакъв спорт,фитнес може би?А и с отказване на сладкото и тестото резултатите не идват веднага,така че не се притеснявай.Аз един месец бях спряла сладкото,хляба,тестото и прочие и бях свалила два килограма.Но бях прибрала и корема,в краката се бях стегнала.И в продължение на няколко месеца не ги върнах тези два килограма,но след това почнах да гладувам,а след това да се тъпча качих четири килограма. :lol: Така че се придържай към здравословното ядене(е,поглезвай се понякога,не може съвсем без сладко;) ),тръгни на някакъв спорт и ще влезеш във форма.
ми за спорт...тренирам от 6 години волейбол...оф май проблема е че не мога да спра сладкото..в смисъл 2 дена без сладко и на третия пак ям сладко..днеска примерно ядох мн сладко и вчера :cry:
Ами не спирай сладкото съвсем,хапвай всяка сутрин по една лъжичка мед.Така няма да да ти се повиши желанието за сладко и няма да "нападаш" вкуснотийките когато ти се отдаде възможност. :wink:

cranberry
9th March 2007, 07:33
ммм..нали темата е за отслабване дет не върви..ето мойта историйка ама първо искам да ви кажа че не е важно колко кг си а тялото ти да е пропорционално..аз съм 170 и съм 55 кг ама тялото ми не е пропорционално и въобще не си го харесвам.. :cry: начи имам добри крака мога да кажа обаче паласки и стомах..който в профил изглежда леко дебел иначе не толко..нагоре..имам малки гърди и мн широки рамене :cry: ..абе ужас. :cry:
и се опитвам поне паласките и стомаха да ми стане перфектен...ама не се получава...тренирам 6 пъти в седмицата..някой път 7 и то от близо 6 год...сега съм почнала да ям по малко сладко щото мин год лятото ядях мнннн сладко....и хляб не ям ....и не виждам никъв резултат и напраавооо :cry: :cry: :cry:
не можеш да промениш конструкцията си, но можеш да промениш нещо към по-добро, което да даде резултати. не веднага, разбира се. хубавите неща стават бавно и с мн постоянство. на 1во място си оправи храненето, то е най-важното, после е физическата активност, която явно, при теб не липсва. успех!

krisi_pat
9th March 2007, 19:44
мерси мн на всички и ще гледам да не прекалявам с яденето и да се надяваме че резултатите ще са на лице..по едно време бях свалила 2вк ама са пак съм си ги върнала :cry:

Lilium
9th March 2007, 21:37
Аз ще ви помоля,някой по-подробно да ми обясни за лунната диета?До колкото знам се спазва четири пъти в месеца,когато има новолуние,пълнолуние и още две фази(чийто имена съм збаравила)на луната.Но не разбирам какво трябва да се яде през тези фази и дали изобщо трябва да се яде или се кара само на чоя и вода?Ще съм много благодарна ако някой ми обясни.

Shelbi
14th April 2007, 13:24
Здравейте и от мен момичета :) Наскоро открих форума и много ми хареса темата и затова реших да се включа в нея :)
В момента см 167 см и 60 кг :( Преди бях 165 и 50 кг преди около 1година,но вече май не мога да постигна тези резултати и така хич не ми харесва,но... Изкажете и вие мнение,дайте някой съвет.. или се оплачете като мен :lol:

Shelbi
14th April 2007, 13:27
ммм..нали темата е за отслабване дет не върви..ето мойта историйка ама първо искам да ви кажа че не е важно колко кг си а тялото ти да е пропорционално..аз съм 170 и съм 55 кг ама тялото ми не е пропорционално и въобще не си го харесвам.. :cry: начи имам добри крака мога да кажа обаче паласки и стомах..който в профил изглежда леко дебел иначе не толко..нагоре..имам малки гърди и мн широки рамене :cry: ..абе ужас. :cry:
и се опитвам поне паласките и стомаха да ми стане перфектен...ама не се получава...тренирам 6 пъти в седмицата..някой път 7 и то от близо 6 год...сега съм почнала да ям по малко сладко щото мин год лятото ядях мнннн сладко....и хляб не ям ....и не виждам никъв резултат и напраавооо :cry: :cry: :cry:
хммм... и при мен е нещо подобно .. Нямам проблеми с раменете и тялото ми е горе долу пропорционално,но винаги съм имала коремче,което не мога да направя плоско и това е основното което не харесвам в себе си . И мен цял живот тоя корем ме измъчва :D .....