PDA

View Full Version : Супер Диета Жени


digital_scream
25th April 2007, 21:31
Здравеите!! Всички могат да отслабнат. Ето няколко съвета как това може да стане по-лесно.

1. Не преяждайте. Погрешно се смята, че от обилното хранене на майката зависи качеството на кърмата. В действителност процесът на лактация се управлява от хормона пролактин, чието производство не е свързано с храненето.
2. Не дояждайте храната, останала след храненето на детето ви. Помнете, че всяка излишна храна се натрупва върху най-малкото върху талията и бедрата.
3. Не опитвайте ястията, които готвите. Ако не спазвате това, незабележимо ще натрупате излишни калории.
4. Колкото и да се занимавате с детето си, яжте не по-рядко от 4 пъти в денонощието. Не пропускайте закуската, а се старайте вечерята ви да бъде по-лека.
5. Вечерята трябва да приключи поне 4 часа преди сън.
6. Не се отказвайте от хляба. Често жените, стремящи се да отслабнат вместо сандвич, изяждат само парченце кашкавал или шунка. По-добре направете обратното: изяжте хляба, а оставете шунката.
7. Кърмещата майка трябва да забрави за всякакви диети и гладувания. Всички тези експериментални начини за отслабване ще се отразят не само на вашето здраве, но и на здравословната състояние на детето ви.(а)
Лично на мен от всички тези савети ми помогнаха но имам много близка приятелка която е с по голяма воля от моята и жъпреки това нямаше ефект, единственото което и помогна беше някакъв натурален екстракт от кактус под формата на таблетки ... от ето тук си ги купи и казва че е много доволна

искам да ви попитам как смятате дали това и е помогнало и дали не е направила грешка като е взела хапчетата!!! Но в краина сметка си е здрава и по свежа от преди!!!

lqlqlqlq
25th April 2007, 21:35
От хапчета не се отслабва....не го ли разбрахте най-накрая :?

Nezinka
25th April 2007, 21:56
Хехехе, не бъди толкова крайна.
Худията много помага за подтискането на апетита. На мен лично наистина не ми се ядеше, когато ги пих...пък и са натурални съставки.
Аз лично съм за:)

Yana
27th April 2007, 09:39
Хапчетата сами по себе си не предизвикват отслабване но подтискайки апетита помагат да се издържи на диета дълго време. Все пак 800 калории на ден без апетитоподтискащи трудно се издържа повече от месец а с Хоодя-та или Редуктила мога да издържа и година, с единствената разлика че едното е натурален продукт и няма странични ефекти а другото е химична субстанция.

Ади
27th April 2007, 20:37
Добре. Хапчетата явно наистина потискат апетита, но все пак не може до живот да карате на хапчета, нали :wink: А след като ги спрете, не папкате ли тройно, бе, хора?! Защото аз такива отзиви съм чувала и то не от един човек :wink: А от такова тройно папкане знаем какво става :2005:

Nezinka
27th April 2007, 20:52
Ами не Ади, Хапчетата ти намаляват апетита и като ги пиеш 1-2=3 месеца и си хапваш в рамките на нормалното, не говорим за гладуване тук..Та предполага се, че ако ги пиеш за такъв период от време стомаха ти най-малко се свива, привикваш към по-малко кол. храна и различни хран. навици. Не е като да караш на две яйца и парче шунка 2 седмици и после да почнеш да ядеш две чинии пържени картофи и тн.
Навсякъде при тези хапчета се казва: Пий преди ЯДЕНЕ (а не, пий и после не яж, както ги използват повечето хора)
Всичко опира до човека, но периода, през който приемаш тези хапчета е достатъчно продължителен, за да има организма време да привкне към новите хран. навици и да продължиш и без хапчета. Оттаму нататък ,ако почнеш да ядеш по-старому от лакомия...това вече си е отделен въпрос.

Цвета С
29th April 2007, 19:41
Сори ама аз така и не разбрах в София от къде мога да си ги купя , на коя фирма са и колко струват

Devil_wears_Prada
29th April 2007, 19:52
В Бг знам само това (http://www.fortex.bg/content/e14/e1099/index_BG.html), ако за него става дума!

Nezinka
29th April 2007, 19:59
за точно това иде реч, но като гледам колко е екстракта на Худията в хапчетата е живо обирджийство- 100мг...трябва да са поне по 500мг или най-малкото 250 и повече хапчета. Като пиеш по две преди ядене..и за 10 дена ще свършат.

Yana
30th April 2007, 08:35
Да, пак са побългарили хубавата работа, стандарта е 400, 500 или 700мг и дори тогава пак се пият 3 х2 таблетки за да има ефект. Кога ще се научат нашите да са коректни....

gercheto
30th April 2007, 08:58
Аз искам да попитам Nezinka по колко хапчета е пила преди ядене и според теб ако са по 100мг колко да се пие в листовката пише по 1 хапче преди ядене :wink:

Nezinka
30th April 2007, 16:48
Gerche, моите бяха по 500мг и за макс. резултати препоръчваха 1-2 таблетки преди ядене. Предполагам с по 100мг си до под кривата круша.
Вчера си направих труда да обиколя шандовете с отслабителни продукти и има сигурно 10 продукта на базата на Худия. Най-ниското съдържание на екстракта беше 386мг на таблетка. Така че стигам до заключението, че тази Худея наистина си е обирджийство.

gercheto
30th April 2007, 18:38
Мерси Nezinka :) аз се чудя като изпия едно хапче и нито ми намаляла апетита нито нищо и си викам че естествено на мене не действа :lol: а то какво било :x

gidilenka
1st May 2007, 09:36
Мерси Nezinka :) аз се чудя като изпия едно хапче и нито ми намаляла апетита нито нищо и си викам че естествено на мене не действа :lol: а то какво било :x

Брях, и аз така... :lol: Ми кво да направим, да вземем да пием по 2-3 преди хранене, не само по едно, а :?: Пък току виж вземе да подейства ...

Nezinka
1st May 2007, 17:16
Уви, за да има ефект наистина трябва да пиете направо 3-4. Незнам колко струва шишенцето със 60 капсули, но ми се струва много некоректно да рекламират така продукта. На сайта пише, че 100мг напълно достатъчно-според кой? Ух, много ме е яд на такива шарлатани:(

Gia
1st May 2007, 19:35
Разгледах сайта-набързо, но не видях колко капсули трябва да се взимат на ден?
Само от този сайт ли може да се поръчва в US или го има и в CVS, Wallgreens, etc.?

Nezinka
1st May 2007, 19:46
Джиа, Худия има във всякакви разфасовки, комбинации и грамажи. Има ги в Райт Ейд и другите фармасита като са между $20-50 долара със среден екстракт от Худия между 250 и 500мг на таблетка. За максимален резултат се пият между 500 и 1000мг преди ядене.
Аз си поръчах онзи ден едни от hoodia911.com. Имат по 800мг на таблетка, преди половин час взех една за преди обяд и ми е направо тежко и гадно в момента, но ще се обядвам:) Важно е да се яде!

Yana
1st May 2007, 21:17
Тук пък в Holland&Barret ми казаха че стандарта за дистрибуция в UK официално според Safety requirements е до 700мг мах - иначе естествено в Интернет е къде по ефтино и с по висок грамаж.

На Хоодiя-та най много и харесвам че няма странични ефекти и е безопасна като знам мизерията с Мазиндоли и Редуктили.

Gia
2nd May 2007, 09:17
Ок, навихте ме, ще се запася с Худия и аз веднага като стъпя на US почва. Наистина е добре, че няма странични ефекти!
Незнам за Вас, но аз винаги си качвам килца, щом съм в US...Да отбележа, че в Бг си хапвам "колкото душа сака" и не ми личи-170см на 51 кг, но там храната малко си е, хм, странна :D

Yana
2nd May 2007, 13:52
Welcome in the club::)) Аз отидох там 47кг и след 9 години напуснах с габарити цифром и словом 91кг. Да не ми се сърдят натурализираните българи в САЩ но аз мразя тази страна и начина по които те принуждават да ядеш боклуци натъпкани с хормона на растежа и после да се чудиш що не свалиш.

В Дyбаи имаше една индийка диетоложка която винаги започваше консултаtсiята с пациентите си като задаваше въпроса::: Излишните ви мазнини Американски ли са или нормални'' - хората естествено не разбирайки разликата задаваха въпроса защо това е от значение и тя обясняваше че да надебелееш от храна е нормално и се изисква нормална рестриктивна диета, но американското угояване с хормони които не се разрушават при топлинна обработка и преминават в човека при консумация си е съвсем друг тип напълняване и изисква други и много по комплексни начини на лечение.

Не че като бях студентка в US нямаше органична храна ама за студент да пазарува оттам освен ако тати му не е спонсор не стават работите.

KalinkaZlateva
2nd May 2007, 14:20
Yana как точно се казват хапчетата на основа Худея че мисля да си ги порачам на една приятелка която е в US.

loony
2nd May 2007, 14:25
Има такива и в БГ, казват се "Ходея" и струват около 15лв :)
ето и линк
http://www.fortex.bg/content/e14/e1099/index_BG.html

Yana
2nd May 2007, 14:33
Казват се Hoodia Gordonii или само Hoodia ако искаш си вземи по голяма досировка 800-1000 мг и така ще взимаш по малко като бройка хапчета.

Тук аз ползвам максималната за UK 700мг и ефекта е много добър вземам 1 час преди ядене 1 таблетка 3 пъти дневно.

Българският продукт явно е с толкова намалена доза че си е загъва на пари а ефект 0.

KalinkaZlateva
2nd May 2007, 14:39
Aз точно за това питам .И каква е цената там долу горе?

Yana
2nd May 2007, 14:45
За US не знам, най добре погледни постовете на Незинка по горе, тя споменава $ 20.00 за опаковка.

Nezinka
2nd May 2007, 16:37
Ок, навихте ме, ще се запася с Худия и аз веднага като стъпя на US почва. Наистина е добре, че няма странични ефекти!
Незнам за Вас, но аз винаги си качвам килца, щом съм в US..:D

Хех, и аз качих първия месец, но после спрях да опитвам от всяка непозната храна и нещата се нормализираха:))) Плюс това има такова разнообразие от диетични храни, че ако си го поставиш за цел, дори започваш да слабееш.

Калинке, след моята обиколка по фармаситата, според разфасофката и чистотата на продукта, цените варират между $20 и $50. Бихп осъветвалаа да не си взимаш някакви комбинации Худия и зелен чай и тем подобни:) Чистата Худия е достатъчно:)

Gia
2nd May 2007, 16:46
Абсолтютно съм съгласна, че храната е блъскана с какво ли не. Спомням си първия път, когато отидох на бюфет и си взех 3-4 чинии с какво ли не (лакомия, кво да праиш). Почти нищо не ми хареса поради простата причина, че вкус липсваше-все едно ядеш стиропор, който изглежда супер иначе. И поговорих с една кака американка, която ми обясни да си купувам само органична храна (която, както се досещате е по-скъпа в пъти понякога), з-то всичко е или генно-модифицирано(плодове и зеленчуци) или захранвано с хормони.
А ето линка за Худия-та в US- www.h-oodia.com/?KociLSD за цените му

Yana
2nd May 2007, 17:08
Хей Gia много ти thank you за сайта чак сега видях че доставяли и до UK, и цената е два пъти по ниска, пък аз тука плащам като замаяна. Ще го копна линка и ще си поръчам голямата поръчка че да имам за лятото в БГ.

Незинка блазе ти. Вие там в Big Apple винаги сте били напред с материала, аз у село Rockville в Maryland не намерих аптека камо ли диетичен magazin и така 9 години. Най близкият беше на около 400км::)). То и 90те години не бяха още толкоз диетични като сега::))

Nezinka
2nd May 2007, 17:16
Mани, аз толкова съм се разглезила тук и тооолкова пари давам за храна и то не, защото купувам много:( Ма ужас направо, обаче ако решиш да минеш тънко и почваш да ядеш боклуци:(

Yana
2nd May 2007, 17:25
ААА не е само при вас, аз имам дълбоки съмнения че на стари години ще съм едiнствената здрава но разорена дъртофелница в старческият дом.... от таз храnа дето е за човеци не ми остават