PDA

View Full Version : Пеир Дюкан - ползата от книгите


mari84
7th November 2008, 16:47
Диетата на Пиер Дюкан и от неговите книги е не само въображаема, но и действителна. Има ефект не само върху физиката на жената (включително и на мен), но и аз психически и ментално се чуствам много добре със свалените килограми.
За пръв път правя диета, на която да й се отдам изцяло и тя си заслужава!!!
Трябва да се подкрепяме в такъв момент на промяна и желаещите за промяна да разберат, че ефекта е реален.
Аз почнах този хранителен режим на 25 август 2008 и ефекта е видим.
Искам да споделя вътрешното ми задоволство с други като мен и да кажа, че съм невероятно възхитена от резултата.

rogi
10th November 2008, 12:47
Ami оздравявам те за успеха :1203: ,но внимавай.Доста дълго си на тази диета,а това може да доведе до сериозни проблеми.Давам ти пример с мен-след 3 месечно спазване на режима,цикъла ми спря и вече 11 месеца не мога да го регулирам.
желая ти успех.

mari84
10th November 2008, 22:41
Благодаря, че ми каза за този вид проблем. За сега аз нямам оплаквания и се чувствам много добре.
В други форуми за диетата на Пиер Дюкан пише все хубавите страни и ползите, а и на мен ми влияе добре, но за съжаление с теб се е случило нещо не чак дотам хубаво. Благодаря за успеха, който ми пожелаваш и аз от сърце ти желая да успееш да се възстановиш напълно и да нямаш повече никакви проблеми. :)

desss
11th November 2008, 00:48
явно при всеки е индивидуално влиянието на режима. чувам различни мнения - от приятели, които го спазват и от тези, които чета тук, във форума.
при мен лично всичко е ок! даже много повече. на диета съм от 16 юни, чувствам се чудесно. не съм имала никакви проблеми до момента, нито с цикъла, нито с бъбреците, понеже съм чувала от познати за такива отрицателни ефекти. при мен няма никакви. само положителни ;) при това изключително добри!!! свалила съм над 15 кг до момента. вече съм на трета фаза (от края на август), даже си мисля, че трябваше още малко да продължа. но просто вече не можех само на зеленчуци (в смисъл без плодове) и без сладки. въпреки това обаче в момента изглеждам много добре - 56 кг и се чувствам невероятно. имам още около 2 месеца на този етап, но това не ме притеснява, нито мв затруднява. даже ми е мног приятно, имам чувство, че няма да искам да мина към нормално хранене. може би защото имам леки притеснения, да не би да започна да качам кг, но мисля, че няма да се получи така. защото уж диетата има траен ефект. аз я започнах точно поради тази причина - за нея ми каза моя познато, която вече я беше приключила и сега си хапва нормално и си е така слаба, както по време на диетата. та затова се надявам, че ще има този ефект!
горещо я препоръчвам на всеки, който иска да остлабне! вече на кой как ще се отрази не мога да кажа, но едно е сигурно - ядеш и отслабваш!
опитайте! резултатите са налице! успех на всички!