PDA

View Full Version : Наистина качествен диетолог търся в Пловдив :)


yordan
11th January 2009, 13:03
Здравейте!
Изчетох доста теми във форума последните няколко дни, които са подобни на темата, като на тази, но реших да пусна нова по няколко причини, които ще разберете по-долу, но нека минем на важния за мен въпрос.
Имам проблем с килограмите, преди години ги смъкнах до желаните с въглехидратна диета (май протеинова я знаят всички, ама в тази книга, която четох се наблягаше на това име), наистина ми помогна за около месец и половина свалих между 10 и 15 килограма, но се чувствах ужасно, после се разболях от най-лекия грип и ме дръжа супер брутално...
Та, затова не я почвам пак, а се допитвам до вас.
Миналата година за първи път чух думата диетолог от един хирург, който ми махаше сливиците.
Каза ми, че има много добра в Пловдив, в уличките на Данаил Николаев (около Бунарджика), но листчето с адреса изчезна мистериозно. Някой да има идея къде е кабинета на тази жена?
Или ако нямате такава, предпоръчайте ми диетолог в Пловдив, защото не мога да се гледам (странно, но другите си ме харесват), но както всички знаем, най-важно е самите ние да си се харесваме.

Идеята, че пуснах нова тема, е заради това, че темите за диетолози, които четох, бяха все за жени, а аз съм мъж, малкон по-различно е поне според мен.

Благодаря ви предварително, защото изглеждам отчайващо...
180 см., 95 кг. :)

Мария Василева
16th January 2009, 04:05
Идеята, че пуснах нова тема, е заради това, че темите за диетолози, които четох, бяха все за жени, а аз съм мъж, малкон по-различно е поне според мен.
Погледнах въпросните теми - поне шестима диетолога-мъже са споменати (някои от тях и лекари), само дет` не са от Пловдив, а от София и по морето.

Питай в темата Пловдивчани (http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=10236&start=525) - има по-голям шанс да ти отговорят.

Не знам какво значение има дали е мъж или жена. :roll: И на този ръст и килограми да изглеждаш чак отчайващо не ми се вярва, но може би така се чувстваш.

bibi_82
16th January 2009, 11:56
Мария, май момчето има предвид че иска диетолог който да му състави режим като за мъж а не че търси мъж диетолог....така или иначе мисля че всеки диетолог който е професионалист може да го направи това и няма особено значение че са повече жените които са доволни от даден диетолог :D то в крайна сметка май повече жени прибгват до услугите на диетолог отколкото мъже :D

Мария Василева
16th January 2009, 12:51
Е то всеки си има специфичните нужди - нито мъжете, нито жените сме еднакви.
И аз мисля, че ако е добър професионалист (какъвто търси господина) ще се справи без значение от пола на диетолога или клиента. :)