PDA

View Full Version : Ползвалили сте Лида Даидайхуа..МНЕНИЯ


nelisima
21st January 2009, 18:02
Здравейте искам да попитам относно тези "билкови" хапчета за отслабване Лида от който всички са толкова доволни... :roll: Ползвате ли ги,имат ли странични ефекти и някои сигурен ли е дали изобщо са законни? И все пак има ли някакъв ефект,мерси предварително :)

lqlqlqlq
22nd January 2009, 01:40
Не съм ги ползвала,не съм ги и чувала даже.Твърдо съм против хапчетата за отслабване...ако имаш добър хранителен режим и добре изготвена програма, със или без тях, ще има ефект..така че са абсолютно излишни. Ако имаше такива вълшебни хапчета дали щеше да има дебел човек на тая планета... :roll:

bibi_82
22nd January 2009, 12:32
И аз съм против хапчетата, но знам че някой като си науми нещо трудно приема доводи "против"...Най-са ми смешни тия хапчета дето намалят апетита - всичко е до нагласа колко храна да приемаме, ако ще чакам хапчетата да ми намалят апетита - ще я втасам :D

TORNADO
27th January 2009, 13:26
nelisima,аз пия ЛИДА!Днес изпих 21-то хапче,купих ги след като видях колко е отслабнала моя позната.При нея резултата на 15-20ден бил -8кг,но при мен е -2.5/при всеки е различно май/.Във форума бг мама има доста момичета,които ги пият и са ги пили и мненията са различни,така че...Ти си решаваш!
УСПЕХ!!!!!!

insane7
21st March 2009, 18:16
при всеки е различно да. ако ти е много високо кръвното или имаш проблеми със сърцето може да стане проблем :wink:

tonita
22nd March 2009, 18:46
nelisima,аз пия ЛИДА!Днес изпих 21-то хапче,купих ги след като видях колко е отслабнала моя позната.При нея резултата на 15-20ден бил -8кг,но при мен е -2.5/при всеки е различно май/.Във форума бг мама има доста момичета,които ги пият и са ги пили и мненията са различни,така че...Ти си решаваш!
УСПЕХ!!!!!!

торнадо от аптеката ли се купуват тези хапчета и каква е цената им горе долу?

предварително ти благодаря!

no_fear
6th April 2009, 10:05
Уведомяваме Ви, че със заповед № Б-8 от 27.06.2008 г. на Изпълнителния директор на ИАЛ е разпоредено блокиране в лекарствоснабдителната мрежа на страната, на обявения за хранителна добавка продукт МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30, производство на Куминг Дали, поради несъответствие с изискванията, отнасящи се към I-ва степен на риска т.1 и т.2 от класификацията на степента на риска за здравето (фалшив лекарствен продукт).

С Аналитични протоколи на ИАЛ за извършен анализ е установено, че продуктът – МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 съдържа активно лекарствено вещество Sibutraminе, в количество многократно надвишаващо количеството в разрешените за употреба в страната лекарствени продукти с режим на отпускане „по лекарско предписание” Reduktil и Lindaxa. Хранителната добавка МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 представлява „Фалшив лекарствен продукт” съгласно определението за фалшив лекарствен продукт на СЗО и § 1. от Наредба № 9 от 23 април 2008 г. За условията и реда за блокиране и изтегляне на лекарствени продукти, показали несъответствие с изискванията за качество, безопасност и ефикасност.
ИАЛ е уведомила Главния държавен здравен инспектор и РИОКОЗ в страната за осъществяване на контрол по изпълнението на заповедта и предприемане на последващи мерки.

Информираме гражданите закупили продукта МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30 незабавно да преустановят употребата му, тъй като употребата на този продукт представлява сериозна заплаха за тяхното здраве.
Sibutramine e активното вещество на лекарственитe продукти Reductil и Lindaxa, които се изписват по лекарско предписание и имат специални предупреждения и специални предпазни мерки при употреба и изява на множество нежелани лекарствени реакции. (КХП и листовките за пациента могат да се видят в раздел регистри на страницата на ИАЛ)

Продукта МейЗиТанг е аналогичен на продукта Лида ДайДайХуа, за който на 09.06.2007 ИАЛ вече Ви информира. Според информацията и холограмите на опаковките на посочените продукти, и двата продукта са произведени от един и същ производител в Китай. В тази връзка и поради зачистилото разпространение на фалшиви лекарствени продукти за отслабване произведени в Китай като хранителни добавки, ИАЛ за пореден път предупреждава, че на хранителни добавки не могат да бъдат приписвани свойства да предпазват, лекуват или излекуват болести при човека, нито да се позовават на такива свойства. Затлъстяването и метаболитния синдром представляват сериозен здравен проблем с растящо значение през годините. Лечението на това състояние трябва да се провежда само под лекарски контрол от специалисти в областта на нарушения метаболизъм и хранене.


ИАЛ предупреждава, че всяко самолечение на този сериозен проблем крие огромни рискове за здравето на пациентите и може да има непредвидими последици.

tonita
9th April 2009, 13:09
ВНИМАВАЙТЕ С ОПАСНИ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ!!!!!!!

Олово и живак в лек за отслабване

Олово, живак и синтетични материали се съдържат в голяма част от хапчетата и билките за отслабване, които се продават в различни държави, включително и България.

Това съобщи швейцарската преса, която публикува предупреждение на института Swissmedic.

Той е получил множество сигнали за опасността от български, американски и френски колеги. Тежките метали могат сериозно да увредят здравето. Най-опасни са хаповете, продавани по интернет.

На първо място трябва да се внимава с капсули, съдържащи уж лековити китайски билки, обяви институтът. В тях различни европейски лаборатории са засекли небезвредните субстанции сибутрамин и фенолфталеин, както и олово и живак в пъти над допустимите норми.

Swissmedic е тествал 13 вида хапове за отслабване, направени от 10 различни билки. Над половината съдържали недекларирани тежки метали и синтетични вещества. В 8 например вместо билки имало само синтетика. В три имало комбинация от сибутрамин и фенолфталеин - и двете вещества могат да се получават само с рецепта, тъй като имат странични ефекти, а на всичкото отгоре не водят до намаляване на теглото. Институтът ги е класифицирал като потенциално опасни за здравето медикаменти. Престъпно е нарочното въвеждане в заблуждение на клиентите, смятат още швейцарците.

Най-опасни са хаповете от азиатските страни. В един от азиатските изследвани продукти имало олово 50 пъти над допустимото!

Swissmedic е получил сигнали за опасните медикаменти от фармацевтичните власти в САЩ, Канада, Сингапур, Франция, Австрия и България. Във всички тези страни са изследвани хапове, които могат да се окажат опасни.

ОПАСНИТЕ ЛЕКОВЕ
Li Da Daidaihua - съдържа кофеин, не е упоменато
Li Da Daidaihua - съдържа 21,5 мг сибутрамин
Reducing weight easily - съдържа сибутрамин 9,7 мг и фенолфателин, олово 239 ppm и живак - 0.64 ppm
24" ince - съдържа 4,5 мг сибутрамин
Zhen de shou fat loss capsule - фенолфателин
Light Some - сибутрамин - 7,8 мг
Pearl White Slimming - сибутрамин 9,3 мг, фенолфталеин

mimmm
22nd January 2010, 15:30
Много се изписа са Лида – от забранен продукт до какво ли не.

Искам да кажа и аз какво мисля, защото ми писна да слушам глупости, а пък и е доста трудно да си намериш вече истинска лида.

А истината , че е Лидата работи и някои хора ги е много яд, защото за 40-50лв за един месец хората виждат резултат по-добър от продукт за 100-120лв на месец.

Отделно, че лидата не вдига пулса и не те прави нервен, както тъй наречените fat -бърнери.

Истината за Лидата е следната:

Миналата година(2008) господин Х се опита да регистрира някакъв продукт наречен Лида за продажба в аптеките. Дори ако помните, лида имаше в аптеките. С регистрацията на продукт, дадена фирма взима официални права и може да наложи монопол на пазара. Проблемите бяха няколко:

* неговата лида не беше оригиналната и при инспекция от Риокоз всеки път се намираше различно съдържание при изследване. Това се дължеше на факта , че господин Х беше решил да изкара много пари, чрез монопол и чрез закупуването с 2/3 по-ниска цена на продукта лида от неизвестни производители.

* имаше много хора, които продавах лида по интернет – било истинска, било фалшива като на господин Х

Въз основа на горното заваляха жалби срещу господин Х (било редовни или не), честни или не. И в резултат на хитрината си да спести от цената и закупувайки фалшив продукт, РИОКОЗ издаде заповед за махане на продукта от аптеките (заради вредни съставки, но това защото не беше изследвана истинската лида).

От тогава се носят какви ли не слухове за лидата – от това колко е добра, до това, че е вредна.

Вредна е фалшивата Лида, защото не се знае какво има в нея и кога го има.

Оригиналната Лида е страхотен продукт.Аз си я копувам от сайта на
Buyhealth.еu още с 1-вата кутия свалих 8 кг. :wink:

diadora
23rd January 2010, 07:58
Колкото и да си свалила - няма значение , ако си се натровила с живак и олово . Всъщност , може би , колкото е повече живака - повече ще отслабнеш .

mimmm
9th February 2010, 11:58
Ако в продукта Лида се съдържаше живак или олово
в момента щях да съм със сериозни увреждания в здравето.
в края на 2-рата опакова съм ефекта е 12.750кг. не съм
усетила никакви странични ефекти до този момент. :wink:

kristalina
9th February 2010, 12:05
Ако в продукта Лида се съдържаше живак или олово
в момента щях да съм със сериозни увреждания в здравето.
в края на 2-рата опакова съм ефекта е 12.750кг. не съм
усетила никакви странични ефекти до този момент. :wink:

Това в червеното НЕ Е вярно,рано ти е още да усетиш евентуалните увреждания точно от живака.......... :idea: Дано да нямаш де.....

На мен лично името на продукта ми харесва-ВТОРАТА ЧАСТ от него :wink:

rocksisi
10th February 2010, 22:59
Хора!Пих лида за няколко дни.Взимала съм АМФЕТАМИНИ, и ефекта е АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ, с основни странични ефекти от промяна на настроението(влияе на психиката) и главоболие вечер. Ето ФАКТИТЕ:растението Лида Дайдахуа е азиатския вариант на растението Горчив Портокал(Битър Ориндж).Основната актовна съставка съдържа вешество, наречено синефрин, което е от семейството на амфетамините, със най -близка структура до състава на ефедрина.Ефедринът е сериозен наркотик, който променя психиката, съзнанието, нервната система, предизвика "тресене", главоболие, и др.Веднага изхвърлих опаковка, за която бях дала 50лв.Не ми пука.
Хора, здравето или бързо супер-рисково отлабване?Здравето и здравословния живот(спорт и не-преяждане) ще ви накарат да отслабнете и си останете такива завинаги, без да променят психиката ви. А Лида ще ви я промени, така че и най-близкия ви човек няма да може да яи позне.Не го допускайте.
споделих това с вас защото съм християнка и ме е грижа за другите хора.
Успех, нека Бог бъде с вас, и моля не се доверявайте на меркантилните дилъри на Лида.Помислете пак:)

rocksisi
10th February 2010, 23:00
Хора!Пих лида за няколко дни.Взимала съм АМФЕТАМИНИ, и ефекта е
АБСОЛЮТНО СЪЩИЯТ, с основни странични ефекти от промяна на
настроението(влияе на психиката) и главоболие вечер.
Ето ФАКТИТЕ:растението Лида Дайдахуа е азиатския вариант
на растението Горчив Портокал(Битър Ориндж).Основната
актИвна съставка съдържа вешество, наречено СИНЕФРИН,
което е от семейството на амфетамините, със най -близка
структура до състава на ефедрина.Синефрин подтиска силно глада,
поразително е сходен по химическа структура с добре познатия ефедрин(вижте в уикипедия и гугъл).
Ефедринът е сериозен наркотик,
който променя психиката, съзнанието, нервната система,
предизвиква "тресене", главоболие, и др.Веднага изхвърлих
опаковката, за която бях дала 50лв.Не ми пука.
Хора, здравето или бързо супер-рисково отлабване?
Здравето и здравословния живот(спорт и не-преяждане)
ще ви накарат да отслабнете и да си останете такива завинаги,
без да променят психиката ви. А Лида ще ви я промени,
така че и най-близкия ви човек няма да може да ви
познае- поне докато я взимате, ще се чувствате и държите странно,
с приятно чувство на еуфория. Това е действието и на амфетамините и кокаина и СИНЕФРИНА,
НО СЛЕД ТОВА ИМА ПРЕКАЛЕНО ВИСОКА ЦЕНА КОЯТО ПЛАЩАТЕ ЧРЕЗ ДЪЛГОТРАЙНИТЕ
УВРЕЖДАНИЯ НА МОЗЪКА, ПСИХИКАТА И ТЯЛОТО, КОИТО СИНЕФРИН СЪС АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ ЩЕ ПРЕДИЗВИКА.
Не го допускайте.НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ И НЕ СТАВАЙТЕ ГЛУПАЦИ ЗАРАДИ 2-3 СЕДМИЦИ ПО-БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ.
АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕТО И МОТИВАЦИЯТА, ЩЕ ОТЛАБНЕТЕ СЪС СИГУРНОСТ, НО СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА ТЕЛАТА СИ,БЕЗ ТЯХ НЕ МОЖЕТЕ
НА ТАЗИ ЗЕМЯ.
Споделих това с вас защото съм християнка и ме е грижа за другите хора.
Успех, нека Бог бъде с вас, и моля не се доверявайте на меркантилните дилъри на Лида.Помислете пак:)

Bad_romance
4th March 2010, 00:07
Уведомяваме Ви, че със заповед № Б-8 от 27.06.2008 г. на Изпълнителния директор на ИАЛ е разпоредено блокиране в лекарствоснабдителната мрежа на страната, на обявения за хранителна добавка продукт МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30, производство на Куминг Дали, поради несъответствие с изискванията, отнасящи се към I-ва степен на риска т.1 и т.2 от класификацията на степента на риска за здравето (фалшив лекарствен продукт).


Не можете ли да четете? Познавам хора, ползвали продукта - да ефект има! Да, постъпвали са в болница за лечение след приема му.

Ако разчитате само на хапчета да отслабнете... е не се чудете защо не става, и не търсете все нови и нови. Променете си начина на живот, като искате да пиете нещо - нека да е от производител или вносител, който е от години на пазара и то не с един или два продукта.

Sunnny
17th April 2010, 14:13
:shock: :shock: :shock:

ужасни работи се случват с всякакви непроверени такива хапчета. А в същото време си има такива, които са си одобрени от лекари и от Европейски комисии тамк както си му е реда, ама защо хората не ползват тях, а се тровят?

Надявам се да сте добре всички и другите, които искат да пият хапчета за остлабване, да се поинтересуват повече за съставките и произхода.

geri_4ka
23rd April 2010, 17:25
От такива хапчета за отслабване файда няма бе хора не го ли разбрахте???Свалиш и някое друго килце за заблуда на противника спреш ги и ги натрупаш моментално че даже и в повече.Още повече че за тези точно се говори дълго време по телевизията и се писа по вестниците че са опасни за здравето.Не мисля че некачественото отслабване е по важно от здравето ви така че помислете и за последиците.Ако сте решили и искате да отслабвате променете начина си на живот.Напранете си някъкъв добър хранителен режим и го следвайте.Спортувайте в спорта му е майката съчетан със правилен режим успеха е гарантиран. :wink:

kaka lara
1st May 2010, 23:42
Много ми е интересно всички вие, които не сте ги пробвали, откъде сте толкова компетентни за действието на хапчетата и ползата им? Само от пресата и телевизията ли? Аз лично работя в тази сфера и много добре знам как се пускат статиите "за" или "против" определен продукт - просто който плати повече. И, моля, като нямате лични впечатления, спестете си субективните и некомпетентни мнения, основани на "гледах по телевизията" или "четох във вестника". Просто това не е критерий за каквото и да било. Извинете ме за острия тон.

tsvety
2nd May 2010, 06:25
http://www.bda.bg/images/stories/documents/med_inf/sibutramine.pdf

Piny
2nd May 2010, 06:51
Много ми е интересно всички вие, които не сте ги пробвали, откъде сте толкова компетентни за действието на хапчетата и ползата им? Само от пресата и телевизията ли? Аз лично работя в тази сфера и много добре знам как се пускат статиите "за" или "против" определен продукт - просто който плати повече. И, моля, като нямате лични впечатления, спестете си субективните и некомпетентни мнения, основани на "гледах по телевизията" или "четох във вестника". Просто това не е критерий за каквото и да било. Извинете ме за острия тон.
трябва ли хората на собствен гръб да изпитат нещо за да разберат че е вредно? Ти говориш за некомпетентни мнения, но аз по-некомпентно изказване от твоето не съм срещала до сега

Ice Cream
2nd May 2010, 08:22
Много ми е интересно всички вие, които не сте ги пробвали, откъде сте толкова компетентни за действието на хапчетата и ползата им? Само от пресата и телевизията ли? Аз лично работя в тази сфера и много добре знам как се пускат статиите "за" или "против" определен продукт - просто който плати повече. И, моля, като нямате лични впечатления, спестете си субективните и некомпетентни мнения, основани на "гледах по телевизията" или "четох във вестника". Просто това не е критерий за каквото и да било. Извинете ме за острия тон.
трябва ли хората на собствен гръб да изпитат нещо за да разберат че е вредно? Ти говориш за некомпетентни мнения, но аз по-некомпентно изказване от твоето не съм срещала до сега
Хахаха Пинине се връзвай на такива! Тя щото ще ги пие тия хапчета момата и се опитва себе си да убеди,че нищо вредно няма в тях, пък то "по телевизията,вестниците и хорските мнения" няма как да се съди :lol: Ама друг е въпроса колко близко до ума на човек е,че няма как да слабееш от разни химии и това да е полезно за организма ти :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ама нали повечето търсят лесното(хапчалъци)...и бързото(зелева супа за 7 дни) :lol: :D :lol: [/b]

kaka lara
2nd May 2010, 08:41
Ти говориш за некомпетентни мнения, но аз по-некомпентно изказване от твоето не съм срещала до сега[/quote]


Ами, като гледам правописа ти, много ми е интересно къде ли си търсила компеТЕНТНите изказвания досега.


А за Ice Cream - не съм сигурна мила колко спазваш твойте "трудни" диети вдействителност и колко килца си навъртяла със сладоледчетата, но знам, че е най-лесно в мрежата да се правиш на светица.

Ice Cream
2nd May 2010, 08:53
Ти говориш за некомпетентни мнения, но аз по-некомпентно изказване от твоето не съм срещала до сега


Ами, като гледам правописа ти, много ми е интересно къде ли си търсила компеТЕНТНите изказвания досега.


А за Ice Cream - не съм сигурна мила колко спазваш твойте "трудни" диети вдействителност и колко килца си навъртяла със сладоледчетата, но знам, че е най-лесно в мрежата да се правиш на светица.[/quote]
Пхахаха ми навъртяла съм миличка едно 42 кила и едно ханше 85 санта,за което ти сега ще се бориш с гадни зелеви супи и хапчета за отслабване :lol: :lol: :lol: :lol: Пък аз ще си папам шоколадец и сладоледчета :D ахахаахахахахахаха

kaka lara
2nd May 2010, 08:53
"от д-р Ангелова » Вто Мар 09, 2010 8:06 pm

Диетите са вредни , защото лишават организма от ценните витамини и микроелементи, а това може да доведе до рак.Повечето хапчета за отслабване предизвикват състояние , подобно на разстройство и така не се усвояват витамините , които и без това са в минимално колечество в храните , които ядем.
д-р Ангелова"

kaka lara
2nd May 2010, 08:59
Пхахаха ми навъртяла съм миличка едно 42 кила и едно ханше 85 санта,за което ти сега ще се бориш с гадни зелеви супи и хапчета за отслабване :lol: :lol: :lol: :lol: Пък аз ще си папам шоколадец и сладоледчета :D ахахаахахахахахаха[/quote]


:D :D :D Сигурна съм, че във форумите си даже фотомодел. Предполагам, че за дребните еснафски душички е достатъчно да се представят за важни и значими (а и красиви) в анонимността на мрежата. Иначе и аз съм Жизел, ама реших да се прочистя. :D

Ice Cream
2nd May 2010, 09:19
Пхахаха ми навъртяла съм миличка едно 42 кила и едно ханше 85 санта,за което ти сега ще се бориш с гадни зелеви супи и хапчета за отслабване :lol: :lol: :lol: :lol: Пък аз ще си папам шоколадец и сладоледчета :D ахахаахахахахахаха


:D :D :D Сигурна съм, че във форумите си даже фотомодел. Предполагам, че за дребните еснафски душички е достатъчно да се представят за важни и значими (а и красиви) в анонимността на мрежата. Иначе и аз съм Жизел, ама реших да се прочистя. :D[/quote]
Това,че ти си яко сдухана и комплексирана от вида и килограмите си,не означава,че аз се правя на важна и значима в някакъв си форум. И ако ти стига акъла за толкова,че да погледнеш реално ситуацията,я която се намираме аз и ти ще осъзнаеш,че аз съм постигнала това,което искам по правилния начин,а ти уж си "свръх умница"(каквото сега се опитваш да демонстрираш),но ще сваляш 7 кг. за 7 дни и ще пиеш Лида. Смешна си.
П.С. Денят е повече от прекрасен и мисля да си разходя малкото дупе из някой парк и да хапна сладолееееееед!!!
А на теб приятно ти хапване на зелева супичка! :P

kaka lara
2nd May 2010, 09:29
Мда, може да се разходиш по мегдана :1259:

Engel
2nd May 2010, 10:09
Ice Cream: Стига. Детска работа.
Като ти си си постигнала целта какво правиш във форума с диети?
Развалихте темата само.
Кака Лара, според мен искаше да каже, че като не сте го пробвали, няма как да знаете за действието върху вас и какви са точно страничните ефекти на хапчетата.
Според мен имаше в предвид, че можете да пишете: " Не съм пробвала хапчетата, но във вестниците, хората и т.н. казват/пише така и така. Аз лично не бих ги пробвала поради тези странични ефекти, който се говори, че имат."
Веднага започнахте да се карате и да си мерите г*зовете .. ужас..

kaka lara
2nd May 2010, 10:14
Права си, Енджи, ама не издържах. Просто ми писна от нейните спамове какво и кога е яла. Все си мисля, че може да си отвори тема "Колко съм красива" и да не спамва тук. А иначе точно това имах предвид за хапчетата - защото искам мнение от първа ръка, а не кой какво мисли за тях. Благодаря ти и преставам с инфантилното заяждане. Изпуснах си нервите

Engel
2nd May 2010, 10:27
Ето ти мнение от първа ръка.
По един повод се сдобих с Лида без да искам. По-слабата формула, от най-новите, който са с Л-карнитин.

По принцип са 30 хапчета, аз изпих 18 за 5 седмици някъде, като ги пиех през 1-2 дни или 2 дена пия 3-4 почивам и т.н.
Целях основно с тяхна помощ да си променя режима на хранене.
По принцип, когато спираш Лида е препоръчително да ги разредиш на през няколко дена.

Свалях по кг. на седмица, като не съм гладувала, а целта ми е да сваля 8-9кг.
Приемах витамини заедно с Лидата и нямах никакви странични ефекти.
Научих се да не вечерям или да вечерям малко, което много добре ми се отрази на фигурата.

За сега -4кг., 3см. от бедрата, 3.5см. от ханша.

Лично моят план е да задържа сваленото няколко месеца без хапчета /даже съм ги спряла от 1-2 седмици/. След това, ако не съм свалила останалите ми 4-5кг. да направя още един тур с останалите 12 хапчета.
Важното е найстина да промениш коренно хранителните си навици иначе и хапчетата няма да ти помогнат.

Със сигурност на други хора им действа много по-зле, а някой даже нарочно си поръчват старата Лида, която е по-силна, за по-добър ефект. Чела съм много лоши неща, но се радвам, че при мен се развиха така нещата. Една мадама ми каза, че като пия витамините няма да имам проблем с хапчетата и беше права.
Не спах много първите няколко дни и ми беше малко криво, но свикнах да се наспивам по-бързо и да се чувствам бодра с много енергия.

Ако имаш въпроси - питай.
Аз лично направих своя избор и реших да пия хапчета, защото от 7 години съм на диети. Но също бях много изплашена от самите хапчета.

kaka lara
2nd May 2010, 11:27
Удоволствие е да контактува човек с теб :2024: Досега не съм спазвала никакви диети, защото допреди 2 години си бях ок. После качих, но реших, че ще успея да ги сваля, защото по принцип не ям изобщо много, даже по-скоро минимално (колкото да се наям). Но сигурно от възрастта имах някакви хормонални проблеми и качих около 8 кила. Мъжът ми вика, че е от бирата :lol: но не съм сигурна. Оказа се, че не мога да ги сваля с обикновения си режим. Затова реших - зелева супа, поне да си свия "стомахчето". Но свалих 2 кг, които ги върнах за 2 дни. От 2 дни пия "Лида", като отчаяна мярка преди фитнеса (имам карта, но още не съм тръгнала). Освен жаждата май нямам проблеми. Кофтито е, че снощи май попрекалих с алкохола, а той спирал действието им. Ще се наблюдавам и ще споделя. Сори, че толкова дълго стана - ама да споделя :oops:

Piny
2nd May 2010, 14:53
Лара, постът ти беше много строг затова и ти отговорих така. А за правописа ме прощавайте, но пиша с кирилзатор и много ме мързи да проверявам. Аз също съм пила хапчета, но не Лида, а други - така че не съм 100% против хапчетата, а просто искам да ти кажа че щом са забранени сигурно има някаква причина за това. Ти нямаш да сваляш много килограми, една лека промяна в храненето плюс малко спорт и за два месеца си готова. :wink: :wink:
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker/pic/weight_loss/71917/.png (http://www.diaet-ticker.de)

kaka lara
2nd May 2010, 15:24
И аз съжалявам за острия тон. Иначе и аз така си мислех 2 години, но килата се закучиха и не мърдат. А за забраната на хапчетата не съм много сигурно в безкористността на чиновниците. Поне такава инфо срещнах някъде. Би трябвало, ако са опасни, да има някакъв контрол и на нет пространството, където се продават спокойно. Все пак ще пробвам. Ако почувствам и най-малкото неразположение, спирам и тръгвам на фитнес. :dirty_dance:

Ice Cream
2nd May 2010, 17:17
Ice Cream: Стига. Детска работа.
Като ти си си постигнала целта какво правиш във форума с диети?
Веднага започнахте да се карате и да си мерите г*зовете .. ужас.
Ако ти отслабнеш колкото си наумила,ще забравиш ли за форума? Това ли е целта ? Въпреки,че съм постигнала,каквото съм искала по отношение на външния вид,не означава да изоставя форума-давам съвети доколкото мога и се опитвам да помагам,за това не съм спряла да пиша! Нищо детско не виждам в заяждането ми-каквото получавам,такова давам в този случай! Винаги казвам каквото мисля,но просто има хора,на които не им изнася(и те сами знаят защо-най-честата причина е комлекси).
П.С. Днес беше прекрасен ден! :)

kaka lara
2nd May 2010, 17:26
Енджи, остави, тя явно е тук за автогенна тренировка. Сигурно сте чували за лечение чрез самовнушение.
А иначе какви витамини пиеше с Лидата? Да взема и аз да...

Ice Cream
2nd May 2010, 17:50
Енджи, остави, тя явно е тук за автогенна тренировка. Сигурно сте чували за лечение чрез самовнушение.
А иначе какви витамини пиеше с Лидата? Да взема и аз да...
:yako:

blinblin
2nd May 2010, 18:29
Енджи, остави, тя явно е тук за автогенна тренировка. Сигурно сте чували за лечение чрез самовнушение.
А иначе какви витамини пиеше с Лидата? Да взема и аз да...
:yako:

Хммм

Engel
2nd May 2010, 18:41
Удоволствие е да контактува човек с теб :2024: Досега не съм спазвала никакви диети, защото допреди 2 години си бях ок. После качих, но реших, че ще успея да ги сваля, защото по принцип не ям изобщо много, даже по-скоро минимално (колкото да се наям). Но сигурно от възрастта имах някакви хормонални проблеми и качих около 8 кила. Мъжът ми вика, че е от бирата :lol: но не съм сигурна. Оказа се, че не мога да ги сваля с обикновения си режим. Затова реших - зелева супа, поне да си свия "стомахчето". Но свалих 2 кг, които ги върнах за 2 дни. От 2 дни пия "Лида", като отчаяна мярка преди фитнеса (имам карта, но още не съм тръгнала). Освен жаждата май нямам проблеми. Кофтито е, че снощи май попрекалих с алкохола, а той спирал действието им. Ще се наблюдавам и ще споделя. Сори, че толкова дълго стана - ама да споделя :oops:
Моят съвет е да се ориентираш към фитнеса за който имаш карта, да увеличиш малко храната, защото предполагам, че метаболизма ти се забавил от неядене и да спреш Лидата.
Щом преди си била окей, това значи, че просто трябва да си възвърнеш старите навици.
И не по случайност на бирите им викат течни банички. Мъжът ти може да е прав. Успех!
И никакъв алкохол с Лида.

Engel
2nd May 2010, 18:49
Ice Cream: Стига. Детска работа.
Като ти си си постигнала целта какво правиш във форума с диети?
Веднага започнахте да се карате и да си мерите г*зовете .. ужас.
Ако ти отслабнеш колкото си наумила,ще забравиш ли за форума? Това ли е целта ? Въпреки,че съм постигнала,каквото съм искала по отношение на външния вид,не означава да изоставя форума-давам съвети доколкото мога и се опитвам да помагам,за това не съм спряла да пиша! Нищо детско не виждам в заяждането ми-каквото получавам,такова давам в този случай! Винаги казвам каквото мисля,но просто има хора,на които не им изнася(и те сами знаят защо-най-честата причина е комлекси).
П.С. Днес беше прекрасен ден! :)
Моля те, върни се и си прочети последните постове от тази тема.
Не виждам никакви съвети в тях.
Относно моето отслабване, реших , че е по-добре за мен, да пиша от време на време във форума, защото ми се отразява по-добре и не се вманиачавам. Иначе няма начин да го оставя. Аз съм сраснала с него един вид :lol:
"Нищо детско не виждам в заяждането ми"
Пхахаха ми навъртяла съм миличка едно 42 кила и едно ханше 85 санта,за което ти сега ще се бориш с гадни зелеви супи и хапчета за отслабване Laughing Laughing Laughing Laughing Пък аз ще си папам шоколадец и сладоледчета Very Happy ахахаахахахахахаха

Хич не е детско, да се присмиваш на някой, че иска да отслабне и да му завираш мерките си в лицето му и.. т.н.
Разбра ме.
Със сигурност с първият си пост Кака Лара не те е провокирала да определяш колко е умна и да решаваш как да отслабва ТЯ.

Piny
2nd May 2010, 18:58
едно време в България продаваха хапчета Мазиндол, които подтискаха апетита. Сега са забранени.. Понеже имам опит от тях и предполагам че и Лидата действа на този принцип, най-искренно те съветвам да ограничиш апетита си със силата на волята си.

http://www.ketoforum.de/diaet-ticker/pic/weight_loss/71917/.png (http://www.diaet-ticker.de)

kaka lara
3rd May 2010, 07:05
Пини, Енджи, много сте мили. Наистина хапчетата потискат апетита. Не че съм толкова лакома, но все пак вчера (неделя) цял ден бях на вода и салата и не се чувствах изобщо гладна. Може би ще пробвам 1 седм. като Енджи и след това фитнес.

Piny
3rd May 2010, 07:12
Мазиндола също действаше така, имах жестока сухота в устата. И при тези ли е така?

Engel
3rd May 2010, 09:06
Ако пиеш достатъчно течности, сухотата изчезва.

kaka lara: Нe се ограничавай от към салати, зеленчуци плодове, месо.
Ще постигнеш страхотни резултати с постоянство.
Незнам на колко години си, но със сигурност над 30 става по-трудно отслабването.

Относно витамините, който забравих да спомена вчера, пия OPTI WOMEN (http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=842).

albenans
3rd May 2010, 09:40
Ей, това е забранен за продажба продукт, поради доказанивредни свойства. Не би следвало да го има в търговската мрежа. Ако някой го продава при всички случаи става дума за менте с неизвестни последици за човешкото здраве. Не пийте каквото ви попадне под ръка.

kaka lara
3rd May 2010, 13:38
Ако пиеш достатъчно течности, сухотата изчезва.

Да, през живота си толкова вода не съм пила :1225:
Нe се ограничавай от към салати, зеленчуци плодове, месо.
Ще постигнеш страхотни резултати с постоянство.
Незнам на колко години си, но със сигурност над 30 става по-трудно отслабването.

Мда, забелязах.

Относно витамините, който забравих да спомена вчера, пия OPTI WOMEN (http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=842).

Мерси за инфото и съпричастността :2015:

sara123
3rd May 2010, 22:13
пила съм ги 3 седмици отслабах с 4 кг страничните ефекти бяха -главоболие безсъние сърцебиене тревожност студени крайници! :) вълшебни хапчета нали хах и аз така си мислех че другите правят антиреклами

kaka lara
3rd May 2010, 23:49
Добре бе, мацки, всички знаем, че и Дюкан (уж) е вреден за бъбреците, че всяка диета нещо дава, ама много и взима. Докато не се опариме, си викаме "на мене няма да ми се случи". В момента просто съм впечатлена от пълната липса на глад, но съм много издута от водата, която НЕПРЕКЪСНАТО пия. Между другото и без хапчета съм забелязала, че ако имам воля, когато ми се похапва (или пийва биричка), като пийна вода, ми минава.

Izu
4th May 2010, 08:44
Ох... Айде да спрете с отклоненията и заяжданията... Някак си не ви отива... освен ако не сте 12-16 годишни и хормоните ви тресат и не можете да спрете да се заяждате.

Всяка диета, всяка добавка, всяка билка, лекарство и т.н. си имат лоши страни, странични ефекти и могат да повлияят зле на организма. Тези хапчета не съм ги пила, така че няма да се изказвам. Може да са вредни, но всеки има правото да ги пие - организмът си е техен. За едни могат да се окажат полезни, за други не. Сигурно си има начин на приемане, така че да не вредят толкова много. И сигурно имат противопоказания като всяко нещо свързано със здравето, ако не се приема и използва правилно.

Лара за това разпитва, за да разбере как и дали да ги използва, а вие я нападнахте все едно ви попита как да изкорми 3-годишно детенце с лъжица.

И, да, Лара, и Дюкан е вреден, ако не се спазва както трябва - минимум 2-3 литра вода на ден, за да се пречистват бъбреците, и витамини, за да се поддържа тонуса. Едно време страдах супер много от песечинки в бъбреците, но от както почнах Дюкан (лятото на 2008) не съм има нито една криза, защото той ме научи да пия много вода и течности.

Всичко си е до човека, организма и начина на приемане и хранене. Точка по въпроса.

kaka lara
4th May 2010, 09:26
А, точно, ако от цялата работа се науча дори само да пия вода, пак ще съм супер доволна. Пък те килата вече на мойта възраст не са и толкова важни - таман ми се е опънало лицето :looking_at_mirror:

Engel
4th May 2010, 21:24
Научава да пиеш вода :)
Дори и да не пия хапчета под 1.5л. не падам :D

kaka lara
4th May 2010, 22:02
Честно, влизам в положение на камилите - ако на 15 мин не пийна вода, имам чувството, че ще пия кръв.

vesi_beibi
1st June 2010, 20:52
И аз съм пила Лида и определено бях доволна-свалих 5 кг за месец.Единствения страничен ефект беше безсънието.. Но зимата си метнах 3 и сега сам на 90-дневната диета...Но ако не стане може пак да я пия. :wink:

Valya
4th June 2010, 22:11
Здравейте на всички. За първи път пиша във форума, въпреки че е един от любимите ми и го следя отдавна. Имам няколко основни въпроса относно Лида и мисля, че тук е правилното място :D И така - към тези които са пили или в момента пият хапчетата моля да споделите от къде си ги купувате и наистина ли са вредни? Гледам, че има много реклама в нета и реших да си ги поръчам онлайн, но ме е малко страх, защото все пак става дума за лекарсва? Всъщност моята история е горе-долу следната - До преди година нямах проблем с кг докато не спрях цигарите. Така постепенно и неусетно почнах да качвам като не обръщах особено внимание на този факт. Хубавото е, че отвикнах от тютюна, но апетита ми се засили зверси. Дебелеех си аз славно цяла зима под дебелите дрехи и хоп - пукна пролетта :cry: Сменяйки си гардероба с летните одежди с ужас и потрес разбрах как всичко ми е отесняло. Направо нямам думи да опиша и факта, че преди седмица имах Рожен Ден на който присъстваха много хора с които не се бяхме виждали отдавна. Предполагам, че се досештате как ми подействаха (макари добронамерениете) изказваня от рода на "О, ти си понапълняла" "Виждаш ми се наедряла" и т.н. да не изпадам в подробности. Направо изпаднах в депресия, самочувствието ми се срина отвсякъде. Първо реших да пробвам диета и спорт, но не се получи. Просто изпитвам много силен глад и на диета издържам най-много три-четри дни. И така решена на всичко една позната ми препоръда "Лидата". Тъй като съм от София реших, че лесно ще я намеря но ходих в две аптеки и от двете ми казаха, че вече не ги продават тези хапове, като във втората аптекарката зверски ми се накара. Та в крайна сметка сърчнах в google и за почуда ми излязоха поне 10 сайта всеки от които пишеше, че предлага "оригиналната Лида" щото другите били фалшиви :!:
Та понеже историята ми стана много дълга (и предполагам доста отекчителна) нека да повторя въпросите си - Мога ли да се доверя на онлайн магазините? Как да разбера коя е оригиналната Лида? Вярно ли е, че е забранена в БГ и ако да - защо тогава се предлага свободно в интернет? Наистина ли дава добри резултати и до колко е вредна? и последно - Да рискувам ли????

Моля, чакам отговор...

bub4enceto
17th June 2010, 14:48
Mnogo vi molq koyto znae ne6to pove4e da mi pi6e!!!
Kupih si ot Lida i vzeh edno hap4e v4era i ot togava imam ujasno s1rcebiene i ne moga da spq!!! Dnes ne pih ot strah, no molq vi ako ste opitvali mi kajete kakvo da pravq! Da ida li na lekar ili 6te otmine ot samosebesi. Piq mnogo voda za da se pre4isti organizma mi no ne moga da spq i tova me trevoji mnogo!!! Molq vi pomognete!!!

Engel
18th June 2010, 10:43
bub4enceto: Прочети цялата тема, сърцебиенето и недоспиването се срещат при всеки.
Пий витамини и страничните ефекти ще отшумят, а сърцебиенето до няколко дена ще спре от самосебе си. Успех!

bub4enceto
20th June 2010, 12:57
Благодаря за съвета!

Amanda731
28th June 2010, 15:01
Здравейте,

Искам да споделя с вас, че когато се пие Ли Да не бива да се пие никакъв алкохол. Аз съм голяма почитателка на бирата и си мислих, че като не ям почти нищо, заради намаления апетит, мога да си пийвам бира. Но няма нищо подобно!

magi_bg
3rd July 2010, 19:17
Тези хап4ета не вдъхват никакво доверие :lol: Изобщо такива хап4ета са за хора с наднормено тегло пове4е от 20кг. Според мен л-карнитина,фетбърнера са добри в комбинация със спорт и ограни4ения в яденето,ама тея хап4ета са пълна заблуда.То всеки иска както си стои и да топи мазнинки ама не става :D За това стягайте се ,ти4айте хапвайте пове4е плодове и зелен4уци и това е :twisted:

eliraa
6th August 2010, 15:06
Не съм ги ползвала,не съм ги и чувала даже.Твърдо съм против хапчетата за отслабване...ако имаш добър хранителен режим и добре изготвена програма, със или без тях, ще има ефект..така че са абсолютно излишни. Ако имаше такива вълшебни хапчета дали щеше да има дебел човек на тая планета... :roll:

Значии мога да ти кажа въобще не си прав/а ...
И кфо като се пият хапчетата се отслабва бързо и като спреш се надебелява пак ми как нема да се надебелее ако плюскаш като невидял дории и 3 пъти и 2 пъти на ден да ядеш ако е по много и без да ходиш редовно на фитнес естествено че ше надебелееш .. Другото което е .. че наистина повечето хапчета са пълна заблуда пробвали са ги хората и понеже знаят че не действат и други не са се и опитвали да пробват камоли да разпитат кфо съдържат и кфо не.



От такива хапчета за отслабване файда няма бе хора не го ли разбрахте???Свалиш и някое друго килце за заблуда на противника спреш ги и ги натрупаш моментално че даже и в повече.Още повече че за тези точно се говори дълго време по телевизията и се писа по вестниците че са опасни за здравето.Не мисля че некачественото отслабване е по важно от здравето ви така че помислете и за последиците.Ако сте решили и искате да отслабвате променете начина си на живот.Напранете си някъкъв добър хранителен режим и го следвайте.Спортувайте в спорта му е майката съчетан със правилен режим успеха е гарантиран. :wink:

И сигурно диетата като я почнеш цял живот можеш да я спазваш ? така ли ? щото до сега нито един такъв/а не съм срещала особено ако не се тренира също ... Диета се държи 1-2 месец със ужасно много фитнес и тичане и какви ли не още неща .. Трябва секи ден и то по цял ден да тичаш и да праиш нещо за да се потиш яко и да свалиш ако искаш да е бързо... и за да не кажете да бе да ше ви кажа жив пример е брат ми на 15 години стана беше някфо топче още малко щеше се търкаля вместо да ходи за 1 месец отслабна с 10 килограма ама по цял ден беше на фитнес да тича да кара колело и да плува .. след тфа като отслабна спря диетата но продължи с фитнеса кфо му има ся нищо му няма не е качил кг. въобще тай че с хапчетата може същото да се напраи .. просто трябва да се подържа тялото с фитнес или просто тичане ..



Уведомяваме Ви, че със заповед № Б-8 от 27.06.2008 г. на Изпълнителния директор на ИАЛ е разпоредено блокиране в лекарствоснабдителната мрежа на страната, на обявения за хранителна добавка продукт МейЗиТанг желирани капсули за отслабване - caps. x 30, производство на Куминг Дали, поради несъответствие с изискванията, отнасящи се към I-ва степен на риска т.1 и т.2 от класификацията на степента на риска за здравето (фалшив лекарствен продукт).


Не можете ли да четете? Познавам хора, ползвали продукта - да ефект има! Да, постъпвали са в болница за лечение след приема му.

Ако разчитате само на хапчета да отслабнете... е не се чудете защо не става, и не търсете все нови и нови. Променете си начина на живот, като искате да пиете нещо - нека да е от производител или вносител, който е от години на пазара и то не с един или два продукта.

Много сте зле хапчетата ГОРЯТ мазнините при което се дига температурата на тялото и почва да боли главата еми то за тфа е тая вода със фитнес инструктор съм говорила който има невероятно тяло а здравето му е в отлична форма но и той пие некфи хапчета за него си за растежа на мускула явно ли незнам той си разбира и се прочиства с други ..негови приятели също са пили продължително време ся им няма нищо.. не, всъщност им има сега са секси .. мисълта ми е че разбира от тея неща и ми каза НАЙ МАЛКО 1.5 литра вода на ден да пия ..най малко .. кат непиеш вода и превишаваш дозата не в болница ше идеш ами в гроба ... Да не дава господ де ама си е така ..

Lili555
11th August 2010, 22:30
Моя съвет-НЕ КУПУВАЙ!Свалят се кила, защото практически си надрусан и не ти се яде много а и повишава кръвното налягане и пулса дотолкова, че причинява безсъние....

Ето ти и личен опит-експериментирах си с тея хапове(и не само стях) 2 пъти.Първия път съкнах 6 кила с 12 хапа, за около...3 седмици, но според мен това е резултат от това че ядях само мляко и разни салати...
Остатъка от хапчетата препродадох.
Втория пък ги пих 7 поредни дни(първия не издържах и 3 подред заръди безсънието) но на 7мия ден една ве колабирах и чак тогава осъзнах, че съм прежълтяла като болна от Хепатит, на моменти съм като надрусана, устата ми е напукана и суха....Не исках да знам какво ми става с черния дроб и докато осъзнавах всичко това получих ужасен тремор, който продължи доста дълго време....Няма да обяснявам колко вода и въглехидрати трябваше да изконсумирам, защото очевидно бях получила хипоглекимия.Хвана ме страх да ходя в болница,този път не бях свалила нищо защото бях хапвала повече и реших да зарежа всичко свързано с "Лида"-нито исках да разбирам какво са ми дабробили вътре, нито ми пукаше за парите-исках само по-скоро да ги изхвърля....

Ако искаш да пиеш хапчета за отслабване-аз съм пробвала доста видове и мога да ти кажа кои как действат ;)
КЛА-то е една добра добавка, която действа добре и на холестерола, но да знаеш, че на мен само КЛАРИНОЛ КЛА ми подейства-при останалите е незабележимо.Дава действие с балансирана диета и спорт(ще се потиш повече ако го приемш), не сваляш кила но ставаш много по-съразмерен(аз примерно имах коремче а сега съм с нормалка структура въпреки че казват че КЛА-то действа повече на краката)
Има една добавка на ФОРТЕ ФАРМА в зелена опаковка за плогък корем, която ми подейства учудващо добре-не ми е ясно защо!
Също така има един ХОЛИВУДСЛИМ с който с 2 опаковки(там...с нужното прекъсване) свалих 2 кила и продължих така периодично да си го пия-не свалях килограми, но понеже има богата гама витамини в него бях някак си ...по-жизнена и весела, с хубава кожа, без апетит за сладко и...с активна перисталтика(т.е поддържах си едно редовно ходене до тоалетна примерно по 2 пъти на ден)но след време перисталтиката ми стаха "хиперактивна" и ги спрях.
Пила съм и ВИТАСЛИМ ЛАЙТ-никакво действие(поне при мен)
Лактофлор е един пробиотик, който помага ако имаш проблеми с чревната флора-запек, разстройство,проблемно храносмилане...
Пиех и един дренажен чай-никакво действие, и колкото повече пиеш толкова си по-гладен.

Забрави я тая ЛИДА-хем е скъпа, хем ти я доставя накакъв съмнителен тип-експериментирай с тези които ти казах ако искаш-всичките ги има по аптеките и за повечето по 15-17 лв, по скъпите по 20-30...имат лицензи и т.н....но имай впредвид, че само хапове няма да помогнат - аз с тях поддържам само баланс ;)
А Ако искаш нещо, което намалява апетита-пий зелен чай и аз сега "изпробвам" Фемимодел, който засега май съм доволна от него....
Също мога да то кажа и един чай който е 90 стотинки ако имаш проблеми с изхождането-най-безотказен помощник ми е ;)
Има и един сироп с който искам да експериментирам ама това по-късно пък и не е за тая тема...

mihaelaaa
13th August 2010, 11:22
здравейте,
от вторник пия силната лида, което значи, че като броя и днес това ми е 4ти ден и съм смъкнала 3 кг апетит никакъв за тея 4 дена съм изяла 2 малки пъпеша..естествено има и странични ефекти замаяна ми е главата, за сухотата в устата предполагам всички знаят, по принцип спя по 12 часа :D , а откакто пия хапчетата спя по 6 часа .. определено не се чувствам добре все едно ще се разболявам и ми се вие свят, ноо като виждам че има ефект ще търпя ..

lovebird
13th August 2010, 11:43
Ужасно глупаво е да си играеш така със здравето си.

mihaelaaa
13th August 2010, 11:49
:( знам .. сега ще разкажа моя "опит" с хапчетата .. първо пих америтек слим това започна началото на 2010 с тях от 70 станах 63 кг като нямаше странични ефекти/освен сухотата в устата, но не е болка за умиране/ ... после от време на време бях на режими, диети, после пак ядах и пак диети и станах 60 кг.. тогава постъпих много глупаво и вместо да направя някакво захранване започнах да си ям нормално/което за мен е много..например ако ям шоколад не мога да ям 2 парченца и да го оставя трябва да го изям целия/ .. та станах 65 кг и най-накрая реших отново да направя нещо дали диета или хапчета нямаше значение просто исках да отслабна, но волята ми се е изпарила и реших да действам отново с хапчета и сега от 65 кг/вторник 10.08.2010/ до 62кг/петък 13.08.2010/ искам да стана 55 кг ..... висока съм 176-177

lovebird
13th August 2010, 11:51
Ами явно сама знаеш грешката си. Може да звучи грубо, но проблемът ти е просто лакомията. Изяж две парченца шоколад, разходи се и ще видиш, че гладът за сладко е минал. А с тези хапчета нищо добро няма да си докараш. Яж балансирано, спортувай...

mihaelaaa
13th August 2010, 11:58
не звучи грубо НЯМАМ ЗАСИЩАНЕЕЕ ужааас ! ще видим още няколко дни на хапчетата, ако продължава да ми става зле ги спирам.

kremcheto
11th September 2010, 20:56
Реших да пробвам въпросните хапчета, да, не ти се яде, но за месец нищо не свалих кажи-речи, а знаех за вредните ефекти и реших да ги спра. Определено ти дават енергия и почти не се храниш, но просто не си струва. С нисковъглехидратен хранителен режим и малко бягане ще има далеч по-добри резултати.

Vanesa77
22nd September 2010, 23:35
Много се изписа са Лида – от забранен продукт до какво ли не.

Искам да кажа и аз какво мисля, защото ми писна да слушам глупости, а пък и е доста трудно да си намериш вече истинска лида.

А истината , че е Лидата работи и някои хора ги е много яд, защото за 40-50лв за един месец хората виждат резултат по-добър от продукт за 100-120лв на месец.

Отделно, че лидата не вдига пулса и не те прави нервен, както тъй наречените fat -бърнери.

Истината за Лидата е следната:

Миналата година(2008) господин Х се опита да регистрира някакъв продукт наречен Лида за продажба в аптеките. Дори ако помните, лида имаше в аптеките. С регистрацията на продукт, дадена фирма взима официални права и може да наложи монопол на пазара. Проблемите бяха няколко:

* неговата лида не беше оригиналната и при инспекция от Риокоз всеки път се намираше различно съдържание при изследване. Това се дължеше на факта , че господин Х беше решил да изкара много пари, чрез монопол и чрез закупуването с 2/3 по-ниска цена на продукта лида от неизвестни производители.

* имаше много хора, които продавах лида по интернет – било истинска, било фалшива като на господин Х

Въз основа на горното заваляха жалби срещу господин Х (било редовни или не), честни или не. И в резултат на хитрината си да спести от цената и закупувайки фалшив продукт, РИОКОЗ издаде заповед за махане на продукта от аптеките (заради вредни съставки, но това защото не беше изследвана истинската лида).

От тогава се носят какви ли не слухове за лидата – от това колко е добра, до това, че е вредна.

Вредна е фалшивата Лида, защото не се знае какво има в нея и кога го има.

Оригиналната Лида е страхотен продукт.Аз си я копувам от сайта на
Buyhealth.еu още с 1-вата кутия свалих 8 кг. :wink:



Извинете моля, но това мнение може да се прочете по всички сайтове, където става въпрос за Лида. Това си е чиста проба реклама и се съмнявам в истинността. Още повече, че в България към днешна дата няма оригинална Лида!

sunday
24th September 2010, 14:44
http://otgovorite.info/zdrave-fitnes/%D0%BB%D0%B8%D0%B4%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%85%D1%83%D 0%B0-%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/

http://parvapomosht.blogspot.com/2010/02/blog-post.html

http://www.pharmacy-bg.com/masseges.php?cmd=list&id=144

a80
27th September 2010, 00:58
Здравейте, и аз пия лида от 2 дни и съм с минус 2 кг. само че има един проблем, тези таблетки наистина са ефективни , но освен че имат много странични ефекти са и забранени за продажба. В държавата в която живея дори са обявени като опасни добавки. Няколко пъти се рових тук из разни форуми и резултатите наистина са супер, само че ако имате високо кръвно или сърдечни проблеми по-добре не ги пийте.
Страничните ефекти са много гадни. Пак ще пиша за резултатите.
Поздрави и се пазете :D

a80
29th September 2010, 19:36
сега пък няма никакъв ефект повече, вече не разбирам нищо :( само ми е много зле

lovebird
29th September 2010, 23:05
Добре бе, щом сами изпитвате тези странични ефекти, защо по дяволите продължавате да ги пиете тези... боклуци?! Има далеч по-здравословни и най-вече безопасни начини за намаляване на теглото :?

a80
30th September 2010, 13:44
Аз ги спирам теъи хапове, ужасно ми е зле от тях а и ефект няма. Не ги препоръчвам на никой, страничните ефекти са ужасни. :(

d.a.m.
25th November 2010, 15:25
Здравейте на всички. От давна чета в горума и накрая набрах смелост да пиша и аз.Иаскам да попитам някой дали наистина е толкова добра тази LIDA защото имам нужда да сваля около 15 кг. а немога. Нямам време за фитнес и т.н.
Благодаря Ви предварително :D

Vanesa77
28th November 2010, 22:52
Преди година пих лида и свалих 10 кг. Тогава в опаковката имаше описание на бг и пишеше, че се взема една капсула на три дни. бяхмн доволна. Сега си поръчах отново лида първо от сайта Lidahelp за 39 лв и мога да ви уверя, че това е пълен фалшификат. Хвърлих ги. След това, видях че масово ги поръчвате от супер стоки и взех една опаковка от там за 45лв от т.н стара формула. В кутията им пише, че трябва да се вземат всеки ден. Въпреки това не вършат никаква работа. Огромна разлика с миналогосиншните капсули. Не съм свалила нищо и изобщо по съвсем друг начин се чуствам, няма никакъв ефект. Искам да добава само, че от миналата година ми бяха останали 4-5 капусли, които употребих преди да тръгна да си поръчвам отното и резултата си беше на лице по същия начин както преди година. Сега незнам какви са тези стари и нови формули и защо пише да се вземат всеки ден и въпреки всичко никаквъ ефект. Много съм разочарована и повече няма да си давам парите на вятъра. Като потърся информация за лида в нета излизат повече сайтове, където се продават, отколкото мнения. Явно всеки е започзнал да продава на поразия нещо, което нарича лида. И понеже все пак здравете е по-важно и не знам какви са тези боклуцу повече няма да поръчвам от никъде, никаква лида, защото явно само ментрта има в България. Пояснявам само, чепоръчката я направих началото на ноември 2010.

d.a.m.
29th November 2010, 08:54
Vanesa77
Здравей! Благодаря ти за информацията.Аз попаднах на едно друго хапяе което ме увериха, че наистина действа и е мн. добро. Acai Berry Thin и мисля да си го поръчам.

Mad Dog
16th January 2011, 18:50
Изцяло положително .... с изключение на факта, че лично аз от ЛиДа ставам нервен като катерицата от Ледена Епоха. Пил съм ги на два пъти и ако се спазват някой правила в храненето ефекта е страхотен. Ако успеете да се въздаржите (при мен трудно се получава), да не почнете да папакате като разпрани след края на курса няма и йо йо ефект. В славнение с други мои си методи за пролетно линеене ( минаване на кофеин+никотин+ минерална вода или протеинова диета) ефекта е по бърз , по лесен и нямате външният вид на прясно изровен труп.

siladi
8th March 2011, 14:16
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ,ОТДАВНА НЕ СЪМ СЕ ВКЛЮЧВАЛА В ТОЗИ ФОРУМ,ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ БЕШЕ КОГАТО РЕШИХ И АЗ ДА ПИЯ ЛИДА. ДА ПИХ Я И ТО НЕ ВЕДНЪЖ И НЕ ОТ ЕДИН И СЪЩИ САЙТ,НО УВИ НИЩО И ПОЛВИНА.СЛЕД ТОВА РЕШИХ ДА ПИЯ КЛЕНОВИЯ СИРОП НА Д-Р ГАРИБАЗОВ ОТ НЕГО СВАЛИХ 8 КГ. ОТ ТОГАВА МИНАХА ДВА МЕСЕЦА И СЪМ ГИ ВЪЗТАНОВИЛА ДВОЙНО……..УЖАС
ОБАЧЕ ВЪВ МОМЕНТА ПИЯ НАЙ -СИЛНИЯТ АНТИОКСИДАНТ КОЙТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА В ПРИРОДАТА И ОТ КОЙТО ТЯЛОТО МИ СЕ ЧУВСТВА ТАКА КАКТО НИКОГА ДО СЕГА.СПОДЕЛЯМ ВСИЧКО ТОВА ПОНЕЖЕ НАДАЛИ НЯКОЙ ИМА НУЖДА ОТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ОТРОВИ И ХИМИКАЛИ В ТАЗИ ЛИДА.ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗБИРА
ЖВЛАЯ ВИ УСПЕХ

renyt0
30th March 2011, 14:44
Би ли споделил кой е този най-силен антиоксидант, да го почваме и ние..Благодаря !

Fitnes Hrani
31st March 2011, 09:58
Натурални антиоксиданти има много, но за предпочитане са Алое Вера и сок от Асай (Acai Berry). Може да са по-скъпи, но поне знаеш какво пиеш, когато закупиш качествена марка с написана концентрация на чистата съставка (около 90%). Някои производители ги продават и като хапчета. Нека не забравяме и витамините =)

Неспокойната моторетка
31st March 2011, 23:23
Не бях чувал за продукти Лида ДайДайхуя, но ми беше достатъчно да зърна принципната молекула- амфетамин дериват, и готово- червен картон! Толкоз.

vakris
19th September 2011, 10:56
ЛИДА СИВ И ЗЕЛЕН БЛИСТЕР НА ЦЕНА 33 ЛВ
МЕЙЗИ ТАНГ ЦЕНА 33 ЛВ
ЗА ДИСТРИБУТОРИ ОТСТЪПКИ
ИЗГОТВЯНЕ НА БЕЗПЛАТНИ ИНДИВИДУАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ЗА КАЧВАНЕ НА МАСА
ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА 0899858599

danielle80
26th September 2011, 10:14
За всички, които все чудят дали да изпробват хапчетата за отслабване Лида, мога да споделя своя опит. Моля ви не си причинявайте това. Към хапчетата се пристрастяваш, не можеш да спиш и на всичкото отгоре няма ефект. Поне така ми се отразиха на мен.

dama_pica
7th October 2011, 19:35
Да ползвала съм, преди 3 години и бях много доволна. Лятото реших да отслабвам пак с помощта на това вълшебно хапче. Уви, нямах късмет да попадна на оригиналния продукт. Купих си от няколко различни сайта, но резултат нямаше. По-скоро се уплаших, защото някои от хапчетата ме задушаваха. Ясно е, само едно всичко предлагано на пазара ефалшификат и всеки твърди, че неговите са оригинални, но не ти дават никаква гаранция.
За това си купих хапчетата от Италия, вярно дадох 49 евро за тях плюс 12 евро за доставката, но повярвайте ми нямат нищо общо с това с което ни тровят тук. За един месец свалих 12 кг. без никакви странични ефекти, целулита ми изчезна. В крайна сметка, ми излезе по-евтино, защото аз тук изхарчих много повече за едно голямо нищо. В крайна сметка разбрах едно, нещо от италианците , няма сив блистер на Лидата, те предлагат само новата опаковка, спрян е от производство сивия блистер още преди три години. И най-голямата новост е, че всяка опаковка има код, против фалшифициране.

antoniq78
13th November 2011, 17:14
Оле ужас и аз веднъж попаднах на фалшива явно точно от новата формула. В началото когато почнах да я пия пиша в гугал първия сайт който излезе си поръчвам, но от както стана това с фалшивата съм си запеметила сайта от който си взимам редовно вече дори и телефона им си запеметих да не стане гаф ето ти и сайта ако решиш да си спестиш някой лев :http://my-lida.com Аз чесно казано и от двете лиди съм доволна действат ми почти по един и същ начин с разликата със старата пия повече вода отколкото с новата.

ugly_duckling
11th September 2012, 22:04
Стига с тези хапчета. Колко хора са получили гастрит и какво ли още не от тези химии.

vahya
12th February 2013, 09:09
Ползвам продукта от две години - по три месеца в годината, както е указано. Този е единственият продукт, с който свалям по 16 килограма (общо за три месеца - не работи щитовидната ми жлеза и съм на L-тироксин), а освен това ми помогна и за други заболявания, при които ми предлагаха операции, махане на орган и др. Странични влияния не съм усетила. Когато сутрин си взема хапчето, аз съм жива, добре съм, мога да вървя и да имам пълноценни дни. Благодарение на този продукт имам вече две прекрасни лета с много пътувания, изкачване на планини, екскурзии, срещи с приятели. С два инсулта съм и само аз си знам как съм проходила, как съм почнала да си движа ръката, как съм проговорила. Мисля, че ако знаех за тези китайски билки по-рано, по-бързо щях да се възстановя.

ElenaMileva
12th February 2013, 09:34
Не мога да си обясня що за наглост да се препоръчват тези боклуци. Не се ли замисляте, колко момичета ще го прочетат това и ще си купят "вълшебното хапче"?

24Carat
13th February 2013, 09:38
Една приятелка ги пи и влезна в болница, изводите си ги правете вие.

monita191
14th February 2013, 15:06
Да ползвала съм, преди 3 години и бях много доволна. Лятото реших да отслабвам пак с помощта на това вълшебно хапче. Уви, нямах късмет да попадна на оригиналния продукт. Купих си от няколко различни сайта, но резултат нямаше. По-скоро се уплаших, защото някои от хапчетата ме задушаваха. Ясно е, само едно всичко предлагано на пазара ефалшификат и всеки твърди, че неговите са оригинални, но не ти дават никаква гаранция.
За това си купих хапчетата от Италия, вярно дадох 49 евро за тях плюс 12 евро за доставката, но повярвайте ми нямат нищо общо с това с което ни тровят тук. За един месец свалих 12 кг. без никакви странични ефекти, целулита ми изчезна. В крайна сметка, ми излезе по-евтино, защото аз тук изхарчих много повече за едно голямо нищо. В крайна сметка разбрах едно, нещо от италианците , няма сив блистер на Лидата, те предлагат само новата опаковка, спрян е от производство сивия блистер още преди три години. И най-голямата новост е, че всяка опаковка има код, против фалшифициране.

При теб трайно ли е отслабването? Аз също съм ползвала това лекарство преди години и отслабнах доста бързо, но след като го спрях задържах килограмите си само за около два месеца. Правила съм три такива курса с Лида, но при мен се получават доста странични ефекти и ме е страх да пробвам още веднъж.

djac13
4th November 2013, 16:20
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ! тона ми е още по строг от на великите исказвания в този форум, собено в началото, на който не му изнася горе в дясно има едно х да го натисне и довиждане!!! Много жалко, че чак сега го виждам този пост ама все пак по добре къстно от колкото никога.

Гледам какви сте ги изписали тука и се питам въобще в тоя форум има ли нормални хора освен мен разбира се? Какви са тея наркоманки дето ми пият амфети и ми коментират колко било безвредно и кво ли още там....ВИЕ ОТ КОЯ ПЛАНЕТА СТЕ БЕ КИФЛИ НЕЧОВЕШКИ???!????!?
Някой от вас даде ли тея хапчета на някоя лаборатория частна за подробно изследване и т.н.???? като ви гледам акъла наркомански сте готови и лайна да пиете защото еди какво си пише, ма не си давайте кьопавото мнение защото има достатъчно ненормалници като вас самите и ще ви последват и те!
Хайде сега празноглавки отидете с шишенцето с извънзвмните едва ли не хапчета до първата лаборатория и ги дайте за изследване и после пишете каквото и да било. ЕТО това е начина да се реши спора! чисто и просто да се види какво има в тея велики хапчета, като ви дадът резултатите ги напишете тук ако не ви е срам и повече не говорете глупости

Murder
7th November 2013, 16:04
Има къде, къде по-добри и безопасни начини да се свалят килограми. Започнете да тренирате, спазвайте правилен режим, бъдете търпеливи и постоянни. За начало може да добавите някаква добавка като хром пиколинат, ванидил сулфат и органична канела, за да ви се притъпи нуждата от сладко.

choki_moki
21st November 2013, 10:00
Аз пих Лида един месец, не съм усетила кой знае какъв ефект, но да си призная след като изчетох толкова много негативи за нея сега не бих си я взела отново. По-скоро бих пробвала с някой по-легален фет бърнър. Прочетох доста добри отзиви от един продукт на Амикс - термокор и мисля да го пробвам.

Murder
21st November 2013, 10:56
Аз пих Лида един месец, не съм усетила кой знае какъв ефект, но да си призная след като изчетох толкова много негативи за нея сега не бих си я взела отново. По-скоро бих пробвала с някой по-легален фет бърнър. Прочетох доста добри отзиви от един продукт на Амикс - термокор и мисля да го пробвам.
Ще се сетиш, че Лидата не става за нищо.
Иначе този бърнър, на който си се спрял не е лош.

Shonned
1st December 2013, 22:09
Не съм чела всички отговори, но искам да споделя моето мнение по въпроса, защото пиех различни хапчета от години.
Та аз съм предразположена към напълняване и като тийн бях леко закръглена, та от тогава започнаха мъките. Какво ли не съм пила, всичко излизало на пазара - от различни видове, които нямат никакво действие до ксеникал и Лида.
Лида пиех доста дълго време с прекъсвания. Просто като усетя че съм трупнала 5 килца и веднага почвам хапчетата и свалям. Въртях се в един ужасен кръг на яко тъпкане, сваляне на килограмите, умерено тъпкане, пак яко тъпкане и т.н.
Даже си спомням една година бях качила малко повече, поради любовни мъки, та за около 5-6 месеца, в които я пиех с прекъсвания свалих 16кг и станах толкова слаба, че не ме познаваха роднините. Толкова бях пристрастена към тях, че се чувствах виновна ако съм забравила да си изпия хапчето. Отделно, че не можех да спя от тях и понякога се налагаше да ги спирам за няколко дни, просто за да мога да се наспя. Като наркотик са и аз наистина мисля, че бях пристрастена. Та всичко вървеше така докато не се разболях и смятам, че една от причините бяха хапчетата и ужасното ми хранене. Става въпрос за заболяване на стомашно-чревния тракт.
Та в момента съм на специална диета от 7 месеца не съм пипвала никакви хапчета.
Диетата ми включва доста полезни храни, които се старая да направя вкусни. Пия много зелен чай с мед и въобще храненето ми се подобри много. Достатъчно слаба съм, но най-важното е, че имам здрав вид.
Опознах тялото си и знам как да го контролирам. Много съм щастлива, че не ми се налага да пия гадните хапчета, а да се чувствам добре.

amira78
9th March 2014, 09:30
Нова съм тук и изчетох доста по темата с ЛИДА,трябва да ви кажа че аз също я пия в комбинация с фетбърнър LIPO 6,и освен това ходя на фитнес.Трябва да ви кажа че ефекта е поразителен ,свалям бързо и равномерно нявсякъде.
Да имам малко проблеми единствено със съня но това за мен не е проблем,а относно това къде да си я купите мога само да ви посъветвам да си я поръчате от вашия фитнес инструктор(поне аз направих така),и е оригинална.вече вие си решавайте какво ще правите.А от от онлайн сайтовете там са само болкуци това е чистата истина.
ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ВСИЧКИ:2004:

Maria_Vass
10th March 2014, 12:09
За пръв път чувам за "Лида", какво е това? Фет бърнър ли?

qnny
22nd May 2014, 16:18
http://test.zalata.net/banner468.gif (http://test.zalata.net/r/8514/)

Nina Severy
18th June 2014, 16:21
Здравейте и от мен. Аз съм доста здрава, храня се нормално, даже бих казала здравословно, но просто имам нужда да сваля 5 кг. Работата ми е доста обездвижена, нямам време за спорт и, затова реших да пробвам с Лида. Ето и моят опит с тази Лида. Пия я от 15 дни. Сухотата в гърлото е доста неприятна, дори парене усещам. Пия доста вода - ок.3л - но паренето си остава. Безсънието също е налице, нервност, напрежение и отпадналост. Реших, че всичко това се дължи на някакво временно неразположение и реших да спра хапчетата. Между другото, свалила съм 1 кг за това време. От 2 дни не ги пия. вчера нямаше подобрение, но днес вече съм много добре - без всички гореизброени симптоми. Така че, правете си изводите. Надявам се, че съм била полезна на настоящите и бъдещи ЛИДО - пийци. Успех и късмет!!!

Miracles_m
23rd January 2017, 14:18
Здравейте и от мен.пробвала съм какво ли не за да сваля килограми и да влезна във форма.Най-накрая май попаднах на ефикасно средство което наистина работи. Пия Lida Daidaihua от 14.11.16.Купих ги от официалните вносители за България
www.lida-bulgaria.com Първите 10 дена ги пих последователно без да прескачам ден и бях свалила 3кг. Не съм имала странични ефекти,момчето от магазина ми обясни,че трябва да пия повече вода около 1.5 литра.Проблеми със съня не съм имала.Сега продължавам да си пия през седмицата, а в събота и неделя почивам.До тук 4.5кг :), чувствам се добре,не ми става тежко на стомаха,не чувствам глад те подтискат апетита,но аз си хапвам и не се задъхвам(заради което ги започнах)-като нова съм. Аз и не съм целяла голямо отслабване(целях 6-7кг) така, че почти съм си изпълнила нормата:lol:Разбира се винаги може и още(все пак не съм слаба :girl_kiss2: 61кг./164h), затова се замислям да си купя още една опаковка като привърша с тази .
Доволна съм. Успех и на вас слабеещи

svetellepo
10th May 2022, 13:39
Хапчета за отслабване - https://buygreencoffeeplus.com (https://tonzes.com/slimbg.htm) Отслабнах с 7 килограма за по-малко от два месеца! Много съм доволна.