PDA

View Full Version : Напълняване от Ивкеър?


Miraculous
2nd February 2009, 21:39
Здравейте,
Миналата година следвах диетата на Оги, и отслабнах с 4-5 килограма въпреки, че я спазвах съвсем стриктно само в началото. Тежах 56 кг, стигнах до 50.85кг (висока съм 161). След този период пътувах известно време и не можех да спазвам диетата стриктно, но внимавах горе-долу да избирам ястия според съотношението. Теглото ми се закрепи на 52 килограма за следващите 2 месеца като спазвах диетата само горе-долу, и бях доволна. След това Оги препоръча да пия Ивкеър по разни причини, но откак го почнах, за около 2 месеца станах пак 56кг :cry: Панталоните ми бързо взеха да не се събират отпред, не е само да ми стягат. Теглото ми отива основно на корема.

Тези хапчета ми бяха препоръчани преди около 3 години от един ирисов диагностик, и тогава бях започнала да ги пия и също напълнях, но тогава не бях сигурна 100% от тях ли беше. Сега вече изглежда сигурно, че този фитоестроген, какъвто са тези хапчета, има ефект на напълняване върху мен.

Иначе има друг страхотен ефект, намалява космите по тялото - тези, които махам, и тези, които не махам. Мъха по ръцете ми е почти изчезнал, а козметичката ми страшно се учуди последния път като отидох на кола за подмишници, че изведнъж е имало такъв чувствителен ефект.

Искам да попитам някой тук имал ли е такива ефекти от Ивкеър? Естествено, тревожи ме напълняването, иначе има добър ефект върху цикъла ми и космената ми покривка :P

Кажете моля, ако пак почна стриктно диетата на Оги, ще се върна ли на 52 килограма? Почвам да се плаша... :cry:

Благодаря предварително.

Lottus
3rd February 2009, 10:49
Според мен имаш някакъв хормонален проблем и на него се дължат останалите ти проблеми. Правила ли си си иследвания на хормоните?
Не разчитай само на Огнян. Той едно си знае, едно си бае. На всичките си пациентки едно и също препоръчва. Според теб всички еднакви ли сме за да е така ? Или той е открил някаква панацея ?
От Ивкеър аз не съм напълнявала. Още едно доказателство, че едно нещо действа различно при различни хора и няма панацеи!
Успех!

Miraculous
8th February 2009, 22:28
Здравей Lottus - не, не съм си правила изследвания, но възнамерявам да направя такива другата седмица. Права си, не трябва да разчитам само на Огнян.