PDA

View Full Version : Драстично отслабване (или нещо за надъхване)


estrella
13th August 2009, 16:24
Чудех се дали тук или в Общи приказки, но май е по-добре тук, за моментите, в които на някой му липсва мотивация да продължи да се храни разумно и да отслабва.

Този младеж е направил ЧУДО със себе си! Някои от снимките са малко гаднички, но в крайна сметка всичко е завършило благополучно:)

Ето, заповядайте да видите :))

http://izismile.com/2009/01/22/incredibly_slimming_down_27_pics.html

smart4ety
13th August 2009, 17:00
estrella благодарим ти! Накоро по новините даваха репортаж за таксиметров шофьор от Пловдив, който е толкова дебел, че не е можел да влиза вече в колата, а и спането му започнало да става труно, тъй като се задушавал докато лежал. Убедена съм, че можем да намерим хиляди примери, както и всички момичета от форума, които са отслабнали и продължават да отслабват могат да бъдат за пример. Всички знаем, че психическата нагласа е 50% от успешното отслабване. Проблема е там, че повечето приемат това като мъчение...няма да мога да пия бира с приятели всеки ден, да си хапвам сладко когато поискам...и прочие. Така настроени негативно и тялото ни се противи на хранителния режим и резултата е нулев. Както и че полезната храна не може да бъде вкусна :!: Надявам се всички да осъзнават, че този хранителен режим е не само за красота а и за здраве :idea: Правете го с удоволствие, наслаждавайте се на храната, която приемате, бъдете позитивно настроени! Пожелавам успех на всички, които тепърва започват да отслабват и на тези, които продължават! :girl_kiss2: