Илхан слага импланти и в брадички и скули. Мисля и устни прави. И той е УНГ.
За Дилбер не знам, може и той да ги прави тези неща. Авшар със сигурност ги прави. Но рино и липосукция в едно... Може да се навие някой смелчага! Аз лично никога не бих го направила. Обаче, ако някой ти се навие на рино и брау лифтинг в едно - бягай с 300км/ч! Ринопластиката прави такъв оток, че така хубаво ще ти се разпънат шевовете и нежната кожа около очите, че ще получиш обратен ефект. |
Цитирай:
|
И аз съм с много тежка алергия през този сезон...
Казах на док, изписа ми Аереос, който пих 2 дни и го забравих. Истината е, че нямам помен от алергиите ми този сезон, да чукна на дърво! Казал е на позната ми, че вече ще дишам много по-добре, дали не е направил нещо оперативно, защото е факт, че по-добре дишам. Дори типичната суха кашлица нямам. Да не е имало полипи, които е изчистил.. Не знам. Отделно гнойта, да не би тя да е била причината... Много ми тежи томавата комуникация, иначе обстойно щях да го разпитам.. |
Никак не ми се вярва да е от Ериоса, по-скоро може да си имала някакви сраствания вътре в носа, които да са запушвали и да не си можела да дишаш нормално.
Аз съм пила с месеци Ериос...и ефект 0 |
Аз пък искам да стана по бузест, ама как да стане като хич не връзвам на сланина, а това е най добрият начин за мен, щото цялото лице ще си е симетрично бузесто :2035:
Представете си да има такава процедура да ти вземат мазнини от задника, които да ти ги сложат във бузите и честито вече си имаш втори задник с форма на лице :lol_crazy: Като бебе каква бузеста тулумбичка съм бил, чак с кървавици по ръце и крака, а сега къде отидоха тези бузи, искам си ги обратно :2054: Ще трябва да се разровя какво предлага естетичната медицина по този въпрос, не бих отказал едни бузи. Между другото всеки ден гледам по FOXlive следобед едно предаване "Довери се на журито" - http://foxlife.foxchannels.bg/show/150/Style_by_Jury/ за 7 дневна промяна, в което им купуват нови дрехи, зъбите с фасетки, ако имат очила им правят лазерна корекция, малко дерматологични процедури, накрая прическа и грим, понякога и психолози им помагат и др. специалисти и доста съм впечатлен, добре ги правят, а понякога има и мъже. Едно време това същото предаване го имаше в пълната му версия и тогава вече пък правеха и сериозни операции и сваляне на килограми във фитнеса, същото се опитаха да го правят в България, но беше тотална излагация, типично по нашенски. |
Авшар е естетичен хирург и прави всичко. Жена му също. Аз исках да ми направи и устнете, но не можахме този път, защото имах филър/хиалуронова киселина/ от преди година, който беше образувал ужасни твърди топчета. Д-ра ги махна с микро разрези - нямам грам болка, белези или оток.
Първо на консултацията ми предложи да ми сложи мазнина в устните и лицето, защото отслабнах с 36кг след бременност и лицето ми буквално се изпи и увисна. Отказах липофилинга, защото нямам време да се възстановявам един месец от отоците. Но на есен, мисля да го пробвам. Сега на консултацията след месец ще ми сложи филър. Авшар работи с американски цени. Рино под 8000 долара рядко се намира и то при добър хирург. За филъра ми даде висока цена, но след горчивия ми опит тук предпочитам да дам тези пари и да имам хубав резултат. Дано той да се справи добре, защото от опит знам, че един лекар добър ли е на даден вид процедура това не го прави добър във всички. Нещото, което много ми харесва в д-р Авшар, е че гледа пропорции и симетрия. Спазва един вид The Golden Ratio на лицето. Казах му, че искам да ми попълни и назолабиалните бръчки и той каза, че не трябва, защото филъра тежи и ще дръпне овала още по-надолу. Между другото май не е голям фен на филърите. За него мазнината е най-добрият метод, защото е трайно, безопасно и стои естествено. Кажете как реагират хората около вас? Аз съм в лека депресия. Всеки ме гледа втрещено, сякаш се опитват да отгатнат какво променено има. Но това, което аз установих е че очите ми се промениха много. Имаха бадемова форма, сега са по-кръгли и отворени. Моя близка с рино ми каза, че и при нея имало този ефект. Просто, когато кожата слезе от гърбицат ана долния етаж, дърпа всичко над нея :girl_hysteric: Другата промяна при мен освен нослето е, че преди като се усмихвах ми се виждаха венците, а сега не - това наистина ми допада. Аз имам дълбока захапка и следващото, което ще направя са брекети. |
Диляна, това със зъбите е врменно! Ще си дойдат нещата в предишния вид.
За очите съм съгласна. Цялото изражение се променя, когато се промянат базовите пропорции на лицето. Специалистите казват, че е в положителна насока, но нашите близки не са на това мнение в първия моемнт. Нито един!! мой близък не каза "Браво, много добре изглеждаш" като ме видя за пръв път. Гледаха ме, бърчиха вежди, констатираха промяна, но не бяха категорични, че е положителна. Това е защото човешкия мозък е програмиран да приема всякакъв род промяна като шок, а шока като негативно проявление. И се бори срещу него. Базово учение в курсовете по психология. Дай им време. На моите близки им трябваха няколко дни, на някои седмици, други никога няма да ми признаят, че е имало резон в решенията ми да се кълцам... |
Дилияна това със зъбите е наистина временно. Аз понеже имам много дребни зъби, беше отвратително като се усмихвах те не се виждаха изглеждах като Баба Яга. Cега един месец по- късно всичко си дойде на място И на мен ми се иска по едри зъби стоят по добре но от този нос не ми остава време вече втора година да си оправя зъбите. На всичкото отгоре си счупих и единия преден зъб в Истанбул с един локум така че сега е още по- зле. Колко време след рино горе долу мога да започна да поправям нещо по зъбите може ли някой да ми каже, че сега още като си отварям устата ме придърпва носа.
|
Цитирай:
За съжаление аз имам доста проблемни зъби, които почнах да оправям преди риното и сега по 2 пъти в седмица съм на зъболекар. Просто им казвам че е пресен носът и да внимават. Онзи ден ми взимаха отливака от захапрата и това не се отрази добре на носът ми, но няма начин. Мисля, че като минеш двъседмичната бариера, може да си по-фриволна с мимиките и движенията. Разбира се, от удър трябва да се пази. |
Нелка благодаря ти за бързия отговор другата седмица като се върна от контролния преглед ще почна лека полека да ги оправям че накрая ще стане с хубав нос ама без зъби
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 09:11. |