Цитирай:
|
Цитирай:
|
Кажете ми моля ви как си махате засъхналата кръв и секрети от носа. Аз нямах тампони, но това ме побърква. Все едно имам тампони. Не мога да спя. Д-р Авшар ми е изписал xanax за по-добър сън.
Днес е 4 ден от операцията ми, отоците поизчезват. Имам леки синки на клепача и на скулите. Всичко ми е 6 само дишането или по-скоро липсата на такова ме влудява. |
1Прикачено(и)
|
Много ми е интересен като хирург Авшар! :) Много е оригинален.
Изглежда голяма разликата, браво на него! |
Добре изглежда:)Вижда се разликата! Това за теб ли остава,Диляна?Ако е така е супер!
|
Да, това го прави за спомен. Той е и скулптор. Страхотен е. Дано само като ми махнат всички лепенки да мисля същото за него :2034:
|
Дилиана, не се притеснявай като си гледам моя нос смятам че ще останеш доволна като се има предвид каква безформена маса, изкривен и целия в дупки беше та и за капак с белег на върха. Сега носа ми е идеален дори и с белега отгоре скоро и аз ще кача снимки да видите промяната за един месец. Незнам защо ти е запушен носа аз ли съм някакво рядко говедо нито оттоци имах нито синини а дишането си е идеално още с излизането от упойката. Все пак на всички препоръчвам на които им предстои да си вземете Арника 200 може благодарение на нея да съм била така добре,защото друго не съм взимала
|
Днес трябва да е операцията на Катя при др.Дилбер! Стискам палци и да се надяваме Катя да се включи скоро с добри новини! :wink:
Аз може и да се видя с нея,тъй като съм на консултация вдругиден! Ще пиша подробности като се върна! |
Успех, Ноус, пиши ако имаш инфо за Катя, не знаен какво става с нея и само се надявам всичко да е наред.
|
Цитирай:
Питай Дилбер дали Катя е минала, защото нещо се изгуби тук и се съмнявам да не са я приклещили ангажименти и да я е отложила! Чакаме те и теб да докладваш как е минало! :) |
Днес ми махнаха лепенките.... харесвам се... не - много се харесвам. Само едно ме притесни. Д.р Авшар каза за нищо на света да не вдишвам рязко или да издухвам носа. Върхът ми щял да падне. А аз няколко дни като бях със запушен нос инстинктивно се опитвах да дишам през носа и това беше напрежение. Дали всичко ще отиде по дяволите?
|
Честито и на теб :2003:
Стига се филмирай, мисли позитивно, сигурен съм, че няма да имаш проблеми ! Те докторите по принцип се презастраховат, но това, за да се случи, повярвай няма как да стане само с някакви опити за вдишване, то си трябва сериозен напън и притискане с пръсти за да стане проблем. :2043: |
Аз като се сетя какво повръщане беше след операциите ми, какъв напън, какво чудо... Върха не ми е паднал.
Да не е имал предвид, че ще "Падне" в смисъл няма да е чип? В което пак няма логика.. Да не сте се изгубили в превода нещо? |
Диляна,няма как да падне нещо,което е повдигнато,скъсено итн,няма логика :2035: Особено пък от издухване.Така си мисля...
На мен при 1вата операция ми се отвориха конците вътре на носа на септума,след като сестрата грубо и некадърно бръкна да ми изкара тампоните.Тогава носът ми провисна,да,но имаше причина за това! При теб няма да се получи нищо такова,бъди спокойна! :) Нелка,миналата седмица като звъняхме пак на Дилбер,той казал на моята близка,че иска да говорят за някакво момиче Катя,но казал ,че като отидем ще говорим.Явно нещо с превода,не знам... Затова предполагам,че днес й е операцията,както беше планувана. |
Цитирай:
Имам притеснения, че нещо се е оплело там... Ама хаиде , ще казваш като мине консултацията ти. Успех! :) |
2Прикачено(и)
Прикачен файл 604
Прикачен файл 605 Ето снимките ми от днес. А за падането на върха, той имаше предвид провисване. Много ми е трудно да се контролирам да не подсмърчам :1213: |
Страхотна си, Диляна! Не знам какъв е бил предния ти нос, но този е идеален! Честито! :)
Не се тормози за подсмърчането, наистина за пръв път го чувам това.. |
Благодаря Нелка,
предният ми нос беше... хмм дълъг, с гърбица, много топчест връх и изявено колумнела. Някъде по-напред бях сложила снимка на отливката на носа ми от Авшар. Доволна съм. За обслужването думи нямам. След месец на конролния преглед ще ми направи и устните. Имах филър, който ми беше слаган в БГ и бяха станали ужасни топчета. Д-р Авшар ги изряза с микро разрез и каза, че чак след месец може да сложи нов. По принцип ми предложи липофилинг, но нещо не знам как ще ходя 1 месец с огромна уста... Ще видим, има време до следващия път :girl_hysteric: |
Дилиана какъв филър ще ти сложи Авшар че аз сега на 25 05 отивам на контролен преглед и сега се замислих дали и аз да не се възползвам от тази услуга Имаш ли някаква представа за цена че като се има предвид моята ринопластика колко струваше да не е много скъпо
|
Дилиана за върха не се притеснявай в началото малко ми идваше вирнат моя но сега 1 месец по късно е идеален
|
Работи с един френски филър. Има го и в БГ. Но цената, която ми казаха е 1000 евро. Авшар е много скъп доктор. Кислородната терапия, която ми правиха преди операцията ми хареса много и попитах колко струва като отделна процедура - 300 лири е. А в БГ са по 80лв. Естествено като ефект тази при Авшар беше на светлинни години.
|
Рими, харесвам си връхчето вирнато. Дано да не пада...дано! Искам само да спадне още обема. Авшар каза, че след месец ще е много по-малък носа.
|
Диляна, много хубав е станал носа ти, даже не мога да си те представя с предния, толкова естествено ти седи този :)
|
Честито,Диляна много хубаво носле! И ти отива много! Радвай му се:)
|
Честито,Диляна ! Нослето ти е станало уникално ! Страшно много ти отива, ама и ти си си хубавелка :girl_dance:
Хорааааа, пуши ми се!!! Лекаря ми каза два месеца никакво пушене, ама не знам дали ще издържа. Днеска си запалих една цигара, ама наполовина я изгасих, че ми стана гузно. Ама сега пак ми се пафка... На вас какво са ви казвали по този въпрос? |
Цитирай:
Не съм запознат още с възможностите за реконструкция и бих искал да попитам, твоят нос в долната част прибиран ли е малко към лицето или не и дали това е възможно, но да не става пък по широк носът фронтално. Няма никакви съмнение, че тези турски специалисти са голяма работа и като гледам какви сложни случаи на хора с по 2-3 операции преди това оправят, сигурно при първа ринопластика ще имат много висок процент сполучливи операции. Цитирай:
Защо си съсипвате здравето и красотата си с тези цигари, за мен жените са като цветя и когато виждам как се самоунищожават по този начин, ми става много неприятно. Сега гледам комшията, който на скоро му диагностицираха рак на белите дробове и като гледам последните години си живееше спокойно без стрес, но цигарите не прощават ! Докато се стигне обаче до това състояние, ще имате много други здравословни проблеми. А за престъплението, което много родители извършват спрямо децата си, като пушат в къщи дори не ми се говори. Знам, че си е ваш живота, знам, че ще ми го кажете това, но не бъдете егоисти, проявете воля и опитайте спрете тази отрова ! Сега ако ми наскачате пушачите няма да ви се сърдя, добре запознат съм със психологията на тези хора, когато се заговори за цигарите, като отрова :1228: |
Раби аз много гузна и виновна се чувствам защото пропуших още на 15 ден но какво да направя слава богу на носа ми нищо му няма
|
О не явно аз няма да се възползвам от услугата за филър защото 1000 евро са много пари, че мъжа ми накрая ще вземе да ме изпрати с еднопосочен билет в Турция и няма да ме прибере повече.
|
Аз пропушвам само когато се чувствам нещастна и имам проблеми. След 3тата ринопластика прошуших! Не пуших преди нея! То трябваше да избие на някъде този гнет.. :2047:
Майтапа на страна - за мен цигарите са моментен отдушник в периоди на свръх стрес. Иначе би ме избило на другаде. Когато всичко отмине, просто ги спирам. Така съм ги спирала 6 пъти вече! :)) Обаче вътрешно се определям като непушач, който пали периодично. Сега ви е времето да ги спрете! Лошото отмина, пролет е, слънце грее, чист въздух и пр и пр клишета! освен това някъде там назад обяснявах защо са ви забранили!! Мисля, че периода на възстановяване се удължава. |
Днес се прибрах в БГ. Чувствам се щастлива от решението си да се оперирам. Пожелавам на всички ви страхотни резултати.
А сега искам да питам по-старшите в материята. От днес усещам нослето по-подуто. Д-р Авшар каза, че след месец ще видя крайния резултат. Но ще се подува ли още повече и дали слагате някакви студени компреси или пиете нещо? |
Обикновено моя сутрин ми беше по подут и след това през деня спадаше :) Носа ти ще се променя месеци наред, така че недей да се вглеждаш толкова много!
|
И моя е по-подут сутрин. Ама и устните ми са по-подути. И очите. Направо ме гледа поничка в огледалото сабахлян! :2038:
Не месци, ами години се променя. Понякога за щастие, друг път за жалост... ;) |
Оооо това с устните и аз го имах, за жалост след някой друг месец спадат :)
Нелке, ако сега ти е наред няма как да се промени към по лошо :) |
Цитирай:
|
Нелке , лошата работа си личи от началото :)
|
Цитирай:
|
Най вероятно сутрин носът ти леко подут и затова не си личи гърбицата вечерта вече е спаднал напълно и гърбицата изкача поне аз така си го обяснявам
|
Дии, не подлагам на съмнение - сутрин е доста подут носът и не се забелязват несъвършенства.
Сигурна ли си, че не е калциране? Аз имам калциране на мястото, където трябваше да има извивка... Аз го напипвам като лека гърбичка, но за сега носът изглежда просто прав. Чудя се дали има неоперативно справяне с калцирането? |
А мен ме интересува дали може да се избегне, защото ако ми махнат гърбицата и после ми се калцира там носа - кьор файда, както се казва ;)
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:51. |