Не по скоро става въпрос за това че не стои гладък а има някакви неравности А и на мен ми се привиждат непрекъснато дупки
|
Къде са тези неравности, по целия нос ли са?
Понеже от снимките не се вижда, освен вкостяването де. |
1Прикачено(и)
Надявам се не е проблем това, което направих със снимките за сравнение макар и в обратни профили по лесно може да се сравни така. Малко преоразмерих едната и така се вижда най добре. Аз това не знам след оперативна подутина ли е или не е дялкано, но няма как просто да е оставено така и то за това е най добре да ви показват снимки веднага след операцията, когато сте били още на операционната маса, защото тогава ако не се лъжа, носа още не е почнал да се надува. Споделям мнението, че по скоро това се е получило заради хлътването към върха, така го виждам аз.
Според мен този лекар ако се свържеш с него по имейл и му обясниш не вярвам да каже не се вживявай, те си гледат и репутацията. Ако искаш може да направиш и други снимки със тази големина, както от фотошопа и да ги залепиш така и да му обясниш, че не се е получило точно, както сте говорили и той като види снимките няма как да каже обратното и да го питаш това дали ще спадне и ще стане като на фотошопа и ако не какво може да се направи ! Аз бих постъпил така поне. |
Рими, има ли вариянт връхчето да пада тепърва още о да стане точно така, както ти е обещал? За вкостяването доктора честно казано няма вина, дано да се съгласи да ти го оправи. За мен това е голям кошмар, ако получа после такова калциране все едно не съм си оравила нищо, защото аз сега имам такава гърбица от счупването на носа ми...
|
4Прикачено(и)
Ох и аз съм притеснена. Днес върхът ми е като топка. Искам остър малък връх. Аз имах топчест. Дали е възможно хрущялите да порастват отново? Това, което го мислех за калциране, спада и се появява - оток е. Доктора каза, че връхчето спада последно. А и аз съм за бой. Не се пазя. Не знам дали има отношение, но ежедневието ми е динамично и вдигам тежко + 11кг ми дъщеря. Ако не получа връхчето, което искам ще направя ревизия. Ето и снимки от днес следобед. С много подут връх. Предварително се извинявам за качеството, но камерата ми нещо се е прецакала.
|
Доктора е прав, върха спада последен. Според мен още е много оточен, отдолу се вижда. Иначе много сладко носле е станало и така както си го снимала в полупрофил е остричко. Имаш ли снимки в анфас?
Нослето ти прилича на Нелкиното, когато пускаше първите снимки, да не е правено при д-р Дилбер? |
2Прикачено(и)
Не е при Дилбер, оперирах се при д-р Авшар. Снимките ми са с лошо качество, но ето една-две... Дано да спада още, дано. Не е минал и месец от операцията, но нали знаете приказката за жените и търпението :2001:
|
Диляна, мисля, че носа е супер оформен и като спадне ще си като кукла :) да му още време
|
Цитирай:
|
Благодаря ви,
знам, че спамя, но сега се сетих. Първа да ви попитам - кога мога да отида на почистване на лицето? Аз съм леко вманиачена на тема кожа и сега по носа имам черни точки и... полудявам. Другото, което си мисля е да не би това, че си слагам по 3 маски на лицето всеки ден да подхранват носа и той да не спада? Може би е налудничево, но предпочитам така да се боря с бръчките, вместо инжекции и тн. |
Да, нослето на Диляна наистина прилича на моито, само където на мен извивката ми я няма. Но ще си я търся като наследство! :biggrin:
|
Цитирай:
|
Пуф Паф тази снимка която си направил как мога да си я сваля може би ще ми потрябва за следващото ходене за да я покажа Дилиана носа ти е станал страхотен толкова е гладък и хубав май само аз пак изтеглих късата клечка
|
Много ми се иска така както е направил снимката Пуф паф да я изпратя на един имейл на доктора и да му задам някои въпроси
|
Не са ми казали да не слагам нищо. Даже веднага щом ми махнаха лепенките ми направиха подхранваща маска и ми дадоха измиващ гел. Казаха даже да ползвам марли вместо тампони за грим. Лелеле още сега ще пратя мейл да питам. Рими, може да е отток. Аз имах първо едно като топче в основата на носа - доста твърдо беше и си казах: "край вкостяване", но се махна. После една твърда одебелена черта в основата на носа, където е правена остеотомията, но и тя поизчезва. Определено и двете неща не бяха меки. В момента чета в нета и навсякъде пише, че особено върхът спада поне година. Май наистина прибързваме с изводите. Аз пък харесвам връхчето на Рими. Много е фино и остричко, точно каквото аз искам.
|
Дилиана не се притеснявай за върха много бързо ще ти спадне моя беше в началото така подут ето 2 месеца по късно и вече е почти прибран
|
Вижте това е интересно http://www.plasticsurgeryspot.com/no...inoplasty.html
|
Диляна ти току що ме накара да се замисля, дали съм толкова краен перфекцонист или само така си мисля, защото твоят нос е просто произведение на изкуството, за мен в момента дори още не спаднал е перфектен, а ти дори му намираш кусури :shock:. Перфектен нос и лице, ако искаш го приемай моето мнение, но това виждам аз ! :2043:
rimi тя снимката лесно се сваля, като я отвориш и натиснеш с десен бутон върху нея и от менюто избереш - "Запиши изображението като ..." и избираш къде да я запишеш в компютъра си. Аз обаче исках да ти кажа, че може да направиш и други снимки и аз мога да ти ги наставя една до друга, една под една или като е най добре за сравнение и тогава да му изпратиш, мога да сложа и тази от десетия ден, където ти изглежда добре нослето. Както прецениш. |
Цитирай:
Повярвайте ми - аз имам 4 ринопластики - такова чудо не ми се е случвало. А между втората и третата минаха 5 години! По-зле е ставал, по-добре не. Общо взето винаги най съм го харесвала с оток. Като вземе да спада отока след първия месец и почват да се виждат всизките кусури. Но след всичките ми ринопластики, съм имала краен резултат на 4 месец, нищо не е мръдвало след това. А повечето са били ревизии, уж по-дълъг възтановителен период, тръцки.. Рими! Пак ще те върна на планетата Земя: Носът ти е мега якия! Не се втелявай за такава глупост! Казвам ти поправя се лесно и за съжаление много често се случва - в момента във форума сме поне 4 с калциране. Не си изтеглила късата клечка пак, аз си давам лявото ухо за твоя нос, с калцирането - от воле го взимам! Знаеш ли как ми се искаше да имам твоята кожа и фина структура! |
Пуфпаф благодаря ти за предложението като почна да пиша имейла може да се възползвам но мисля че дори само тази снимка както си я направил ще свърши работа Нелка благодаря ти за комплиментите относно моята кожа но тя всъщност е ужасна цялата съм в пигментни петна и пори но знам че ти говориш за съвсем друго относно дебелината на кожата
|
Хора, някой знае ли къде изчезна Keery, кога беше неговата операция?
|
Д-р Дилбер прави ли онлайн консултации? Нели сигурна ли си, е консултациите са безплатни???
|
Дии на първо време можеш да напишеш един имейл и да прикачиш 3 снимки два профила и анфас просто да видиш какво ще ти отговорят аз така започнах моята кореспонденция с Авшар Нелка да се включи само да каже на какъв език е писала на Дилбер в повечето случаи направо ти връщат преработения нос за да видиш какво могат да направят
|
Цитирай:
|
Зара ти кога се оперира аз не съм разбрала нищо
|
Цитирай:
С доктора уговорката ми е, с оглед да не се разкравам, понеже нямам възможност, да отида на втора консултация и ако всичко е наред да ме оперира на следващия ден. |
В такъв случай, може ли мейла на Дилбер да му пиша и аз...?
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
И аз от Нелка знам, че Дилбер иска ревизиите да ги види лично и да коментира след това, и евентуално да дава дата за операция.
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Може ли и линк на клиниката?
|
Дии, консултациите са безплатни при Дилбер и Илхан. За Авшар не знам.
Ходих на консултация предварително, наистина Дилбер не говори англиски, за това преводача е задължителен. Но ние вече имаме човек там - моята позната, ако решиш да ходиш направо на нея се обаждаш - тя ще те заведе и всично останало. Това, което на мен ми се иска за теб, е да ти кажат в прав текст какво може да се получи от твоя нос! Защото аз съм останала с впечатлението, че българските не казват! Лъжат и мажат само и само да ти вземат парите. Сега, отиди на първа страница, прочети първото мнение и виж какво ми е казал Дилбер при моята консултация! Коментара е излишен. Имам чувството , че аз вече като видя нос и мога да преценя какво може да се направи от него. А нашите гадини мълчат!! Обещават ти всичко, което искаш да чуеш! :( |
Dii, ето линк към страницата на болницата, в която ще бъда аз и в която беше Нелка: http://www.ethicaincirlihastanesi.co...r/Default.aspx, Също така Keery доста подробно описа ситуацията с транпорта там, всичко е описано в темата
|
Цитирай:
Не забравяйте, когато ходите на консултации и контролни, задължително да си записвате с телефона разговорът от нея, аз така ще направя, защото съм имал такива случаи да съм забравил, недочул нещо то разговора с някой лекар. Това за преводача, беше много полезно, точно мислих да питам Айше, която писа в темата, че работи там като мед. работник и то заедно с тези хирурзи, не я забравяйте и нея, тя мисля, че може много да помогне, а щом е писалата тук няма да откаже съдействие ако може да помогне, не я забравяйте, тя е много ценна връзка ! |
Нелка като тръгна следващия път за Истанбул бих искала и аз да се възползвам от твоята приятелка даже бих си платила за услугата на момичето ако не може да дойде някой от моите англоговорящи приятели с мен
|
Момичета разбрах от къде ми идва проблема. Дясната латериална кост не ми е достатъчно прибрана и от там се получава леко вдлъбване. Как мислите дали ще може леко да ми я подпре доктора и да я прибере без да се налага пак да лягам под ножа, защото върха ми е толкова добре направен и ме е страх нещо после да не се разбута там. Или направо да вземе да ми набие едно дясно кроше та да се приключи един път за винаги. Е това в кръга на шегата.
|
Цитирай:
Не знам каква е тази мода с веждите в БГ, но определено са по притеснителни от формата на носовете ви. Веждите както и носовете са като рамка на лицето, а в твоя случай изобщо не ти правят добра услуга. For fuck sake момичета защо се загрозявате на сила ....:2003: |
Не мога да се съглася с тази категоричност, че било не изпилено, не случайно много хирурзи правят снимка веднага след, като приключат с носа, когато все още не е отекъл. Има не малко случаи в които се правят намествания с притискане при контролните прегледи. За другата критика разбирам, че го казваш за добро, това е ясно, но няма как да се вини за такива неща, човек, който гледа 3 деца. Често гледам онази поредица с преобразяването - "Довери се на журито" и там 90+ процента от жените участнички са все майки, които цял живот са се раздавали за семейството и децата и просто не са имали възможност да имат време и за себе си. Това може и да не е оправдание за дребни неща, но все пак ги разбирам тези жени, но не всички ги оправдавам има и по различни случаи, които знам на мои приятели и техните жени и после някой мъже стигат и до изневяра ! :sunbath:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:53. |