Тази седмица започва чудесно, ей така най ви обичам :2012:
Цитирай:
|
То тва хубаво, ама аз исках да видя ноздрите на Гери, а сега трябва да слушам за веждите и....няма ли тема за вежди във форума, че се коментират подобни неща тук?
|
Цитирай:
|
Да, пак при него, на 24-ти беше, за сега всичко е наред..
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Ели не само, като корекция на нос е един от най добрите резултати, които съм видял във форума, а и като цялостна промяна във визията преди и след риното ! Дано не ми се обиди, но с предишният нос хич не ми допадаше, а сега каква хубавица е сладка и секси ! Голямо браво на д-р Дилбер :2043:
|
Цитирай:
Получи ми се и на мен калциране, незнам дали казах по-рано. На пипане се усеща доста, но незнам защо не се вижда - трябва да се вгледаш и да го знаеш. Имам въпрос от чисто любопитство - какво представлява пиленето? Иначе за почти 4 месеца възстановяването си върви нормално, нямам странни отоци, дишам си, имам обоняние.. Върха ми се оформя все по-добре! |
Ели, не мисли за пилене, няма смисъл, щом така или иначе не се вижда, според мен може с времето даже да се махне това калциране, при мен се получи така
|
Калцирането няма да се махне с времето - стига глупости ! Ако не се вижда не го пипай !
|
Аз заставам твърдо зад думите си, моето калциране се махна, 4 месеца след ринопластиката ми го нямаше.
|
Понякога самото образование, което е твърдо на пипане не винаги е костно натрупване и за това трябва да се изчака и то ще си покаже ако не изчезне. Преди бях постнал едно инфо и в тази тема, което го намерих от друга тема във форума, в което добре се обясняваше за тези натрупвания и образования. Има натрупвания от съединителна (епителна) тъкан, която се образува и тази тъкан не остава за постоянно и при всеки е различно, при някой ще изчезне за по кратко време, а при други може да си остане с години. По късно ще го потърся това мнение и ще го постна отново !
|
Ето го:
Цитирай:
|
как ако е натрупване на кост - "калциране" от само себе си ще се стопи. Това няма да коментирам. Ако калцирането се махаше без интервенция , много хора няма да правят ревизии, включително и аз. При теб тити не е било калциране ...
|
Цитирай:
Вероятно си чувала за дегенериране на трета сливица например, как си го обясняваш това!? Ако си го изясниш, ще разбереш как може да изчезне калцирането с времето:-) |
Аз предполагам, че е калциране, понеже е твърдо на пипане, не си спомням на консултацията какво каза доктора, май потвърди, но наистина направо ми е мъгла.. Не мисля за корекция де, нито се вижда, нито ми пречи на дишането, просто споделям :)
|
эдравейте интресувам се дали някой е чувал за Назим Черкес в сайта му има много добри резултати....как ви се струва?
|
дали има хора които са се оперирали при него? Важно ми е, тъйкато имам среща с него за 4-та рино.
|
води се един от водещите в Турция...
|
4uvalasim za nego li4no ne go poznavam i kato nesim rabotila s nego nemoga da kaja nisto
|
Ako imate nujda ot nesto moga da vi pomogna moya nomer o5312487950 sega daje sim vbg0897675870 ako ima nesto moje da mi zvinete
|
Цитирай:
Как сте, момичета и момчетаааа :1207: Малко се загубих, извинявам се. Ели, мила, страхотна си :2046: Хайде като чукнем годинката да се организираме на едно посещение в Истанбул..... |
Цитирай:
|
моя нос е толкова смлян от един `МЙСТОР` че наистина ми трябва добър хирург за да го пооправи малко...
|
Тука като че ли повече за Авшар, Илхан и Дилбер се говори...а всепак Назим Черкез е президент на Турската асоциация на пластиците....много странно че никой не се е свързал с него още...иначе се води за 3-ти в света по носове.....
|
дори е и почитен член и на американската асоциация на пластите...
|
Цитирай:
|
Ами да права си, аз също смятам че личният контакт е супер важен... мойта щте е 4-та... А за инфото за на коеесто е щте го потърся и ще пратя допълнително. Ама знам определено че е прецедател на турското им дружество... и "education concil" на ISAPS. И всепак това си е постижение де....аз друго не казвам...не го познавам изцяло.
|
Аз всъщтност само питам всеоще за него...иначе съм го виждал 1 път и не е зле като човек, мсля че може да помогне.... всепак е доста известен той...
|
Може ли линк към сайта на този доктор, искам да разгледам и аз резултатите?
|
Да може, жалко обаче че тука никой не се е срещал лично, освен мен...искаше ми се да чуя още мнения на правени от него хора.
Все пак това може да ви даде ровече инфо и за него, така може да се даде информция за друг хирург, но всеки трябва сам да си избере доктора-това си е строго лично и не бива да се прибързва с избора....Аз лично щте видя поне 3-ма преди да избера. Ето вижте сайта- http://www.cosmed-clinic.com/aesthet...zim-cerkes.htm |
може да не ти хареса то всичко е относително ама така поне щте има избор и може и да помогне на някой... Аз като се оперирам ако го избера щте пиша, важното е да си помагаме с информция а останалото е вече личен избор и вестна доза късмет...
|
Цитирай:
|
Moite uvajeniq kum doktora no nikak ne sum vpechatlena vsichki nosove koito vidqh predi operaciqta sa osnovno s gyrbici I dobri kolumeli. Ti zashto se reshi na 4_ta pri kogo sa ti prednite tri. Syjalqvam za neadekvatnoto pisnane no se mycha na tableta na dyshterq mi.....
|
Цитирай:
А на теб какво ти има? Гледам че доста често си тук и си доста активна в форума ;-) |
Аз преди 20 дни си правих втора ринопластика тук в България, първата беше преди 9 месеца, но сега вече съм добре...като за моя случай, понеже ноздрите ми са малко по-особени..
П.С. Някой има ли идея какво става с Keery? |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Дай Боже всеки да си оправи нослето че е голям кошмар иначе, аз същто ще мина под ножа ама другия месец...още се колебая малко за доктора ама знам че ще трябва да се стегна и да скоча както се казва в морето, пък да се надявам този път да стане.
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 02:49. |