Нелка |
3rd April 2013 21:06 |
Цитирай:
Първоначално написано от Nose
(Публикация 785129)
Нелка,оправя ли се хремата?Стискам палци на всички,на които им предстои рино.Много,ама много стиснати палци! :2003:
|
Не!! Ходих до аптеката днес, молих ги за съдействие, дори им обядних за риното и прочие... Не могат да ми помогнат - някакви спрейове с антибиотик ми предписват, а мен ме е страх да взимам антибиотик преди рино...
Казаха ми да говоря с хирурга ми, и аз просто се изнесох с провиснал нос.. :( Дори да се разберем по някакъв неописуем лингвистичен начин, нещата, които той би ми предписал дали ще ги има тук...
Цитирай:
Първоначално написано от Nose
(Публикация 785129)
Моята консултация е далече,нооо.... тази моята приятелка - туркиня,нещо влязла да чете за Илхан във турските форуми и попаднала на недоволни... Това малко ме обезкуражава,но то не може и да няма недоволни...уфф... голямо чудене и мислене ще е.
|
Илхан оперира като луд! Страшен наплив има при него. Изключено е да няма недоволни. Недоволни има само от неработещи хирурзи.
Забравете го този филм!
Аз, едно време се рових в нета и си харесвах носове! :p С годините и опита ми стана ясно, че от всяко дърво свирка не става. Примерно с моята дебела кожа никога, ама никога няма да имам фин, малък, сладурски нос. Това го знам сега. Ако не го знаех обаче, със сигурност щях да съм разочарована и на възможно най-добрия резултат за моя старт..
Още нещо - аз като съм недоволна винаги потплътявам със снимков материал. Колкото и да ме е срам. Защото е много лесно да се хвърли нещо в пространството и да се изчезне. Ако има недоволни от Илхан, къде им са снимките? Аз не харесвам някои негови носове, но пък момичетата много си ги харесват.. Да се надяваме, че е въпрос на вкус там. Защото такива окепазени носове, като българските, от Илхан не съм виждала, слава Богу!
|