На мен след операцията през час ми мереха кръвното и само първите един или два пъти температурата - не съм имала. Но бях приближила границите на кръвното, предполагам от упойката, но много странно не ми е било зле или замаяно.
Преди операцията др. Дилбер ми изписа само арника гел, с който се мажех в деня преди операцията, антибиотик ми изписа след това. На мен Ципрото не ми понесе и ми го смениха |
Ами да,забравен... да не оспамвам темата... ама още ми е пред очите *** му и Емил Георгиев и онази сестра,дето ми ги вади и не видя какво ми оставя в ноздрата. Щях да пукна заради тези некадърници,наречени лекари,че и доценти.. :!:
Затова сега много внимавам и много много ме е страх при кой ще се оперирам. Толкова много изстрадах с 1вата ринопластика,че години не можех да се отърся от ада,който изживях. Само близките ми знаят как съм се будила през нощите месеци наред,с чувството на липса на въздух.Спирам по темата с Емилчо. Някой друг със скоро предстояща операция при Дилбер? Може да се засечем,затова :girl_dance: |
Ах, как го мразя тоя Емилчо и аз пострадах от него ...
|
Ели,и аз така кръвното ми мерехa през час.Много ниско беше моето,но не се учудвам нали се съдрах от повръщане 2 дена.
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Ле ле приятели, така като ви слушам толкова ми става хубаво, сякаш една частичка от мен вече си е оправила носа ;), много се радвам за Гери и чакам с нетърпение да дойде и моя момент :)
|
1Прикачено(и)
10-и ден.Пускам една снимка защото съм прекалено уморена да си правя фотосесии понеже днес се върнах,така 4е обещавам в наи-скоро време 0ще снимки.
|
Superrrr e nosleto geri ponatatik oste po dobre ste ixglejda
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 22:38. |