Аз заставам твърдо зад думите си, моето калциране се махна, 4 месеца след ринопластиката ми го нямаше.
|
Понякога самото образование, което е твърдо на пипане не винаги е костно натрупване и за това трябва да се изчака и то ще си покаже ако не изчезне. Преди бях постнал едно инфо и в тази тема, което го намерих от друга тема във форума, в което добре се обясняваше за тези натрупвания и образования. Има натрупвания от съединителна (епителна) тъкан, която се образува и тази тъкан не остава за постоянно и при всеки е различно, при някой ще изчезне за по кратко време, а при други може да си остане с години. По късно ще го потърся това мнение и ще го постна отново !
|
Ето го:
Цитирай:
|
как ако е натрупване на кост - "калциране" от само себе си ще се стопи. Това няма да коментирам. Ако калцирането се махаше без интервенция , много хора няма да правят ревизии, включително и аз. При теб тити не е било калциране ...
|
Цитирай:
Вероятно си чувала за дегенериране на трета сливица например, как си го обясняваш това!? Ако си го изясниш, ще разбереш как може да изчезне калцирането с времето:-) |
Аз предполагам, че е калциране, понеже е твърдо на пипане, не си спомням на консултацията какво каза доктора, май потвърди, но наистина направо ми е мъгла.. Не мисля за корекция де, нито се вижда, нито ми пречи на дишането, просто споделям :)
|
эдравейте интресувам се дали някой е чувал за Назим Черкес в сайта му има много добри резултати....как ви се струва?
|
дали има хора които са се оперирали при него? Важно ми е, тъйкато имам среща с него за 4-та рино.
|
води се един от водещите в Турция...
|
4uvalasim za nego li4no ne go poznavam i kato nesim rabotila s nego nemoga da kaja nisto
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 22:37. |