Rabiosa |
14th October 2013 23:01 |
Цитирай:
Първоначално написано от extatic79
(Публикация 793395)
Тука като че ли повече за Авшар, Илхан и Дилбер се говори...а всепак Назим Черкез е президент на Турската асоциация на пластиците....много странно че никой не се е свързал с него още...иначе се води за 3-ти в света по носове.....
|
Моля?! Тази статистика къде я намери?!?! Това го гарантирам, че не е така. Хирурзите в Турция са на много високо ниво и повярвай ми отделила съм прекалено много време в проучване на хирурзите от цял свят, но на статистики не съм попадала. Още повече, че макар да боготворя турските хирурзи, в частност Илхан, смея да твърдя, че далеч не са в топ 3 в света. Камо ли Назим Черкеш, при когото текуществото от пациенти е къде-къде по- малко в сравнение с Илхан и Дилбер, а повярвай това е много важен показател най-малко от гледна точка на опит. Аз съм си писала с него и то доста пъти (с асистентите му) и това, което ме спря е че още на фотошопа не ни съвпаднаха вижданията. Но пък това е доста индивидуално. Мисълта ми е, че при една такава операция, и то повторна, недей да вярваш сляпо на статистики, биография, дори и на мнения. Спри се на 2ма-3ма и отиди на консултация- визуалния контакт е много важен. Ако вижданията и разбиранията съвпаднат, това е едно добро начало. Вече другите фактори не зависят от теб, а от хирурга и дори късмета. Казва ти го човек с 3 ринопластики и бая ядове. :2045:
|