Да може, жалко обаче че тука никой не се е срещал лично, освен мен...искаше ми се да чуя още мнения на правени от него хора.
Все пак това може да ви даде ровече инфо и за него, така може да се даде информция за друг хирург, но всеки трябва сам да си избере доктора-това си е строго лично и не бива да се прибързва с избора....Аз лично щте видя поне 3-ма преди да избера. Ето вижте сайта- http://www.cosmed-clinic.com/aesthet...zim-cerkes.htm |
може да не ти хареса то всичко е относително ама така поне щте има избор и може и да помогне на някой... Аз като се оперирам ако го избера щте пиша, важното е да си помагаме с информция а останалото е вече личен избор и вестна доза късмет...
|
Цитирай:
|
Moite uvajeniq kum doktora no nikak ne sum vpechatlena vsichki nosove koito vidqh predi operaciqta sa osnovno s gyrbici I dobri kolumeli. Ti zashto se reshi na 4_ta pri kogo sa ti prednite tri. Syjalqvam za neadekvatnoto pisnane no se mycha na tableta na dyshterq mi.....
|
Цитирай:
А на теб какво ти има? Гледам че доста често си тук и си доста активна в форума ;-) |
Аз преди 20 дни си правих втора ринопластика тук в България, първата беше преди 9 месеца, но сега вече съм добре...като за моя случай, понеже ноздрите ми са малко по-особени..
П.С. Някой има ли идея какво става с Keery? |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Дай Боже всеки да си оправи нослето че е голям кошмар иначе, аз същто ще мина под ножа ама другия месец...още се колебая малко за доктора ама знам че ще трябва да се стегна и да скоча както се казва в морето, пък да се надявам този път да стане.
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:29. |