Цитирай:
|
Цитирай:
Все пак намирам време да правя фотошопи на момичетата ако ме потърсят, ако и хирурзите ги правеха така както аз на фотошопа, всички щяха да са много щастливи, но тези корекции са си най-сложните от естетичните и не винаги всичко се получава перфектно, дори при най-добрите ! |
Da to4no taka fotosopa e nesto razli4n
|
Zdr na vsi4ki po4nahme da rabotim s edin strahoten ekip ot plasti4ni hirurzi pravim vsyakakvi vidove operasiii s mn dobri rezultati ako imate viprosi moje da se obirnete kim mwn 00905312487950 ai6erasimova@abv.bg ayshe rasimova fecbook
|
Здравейте. След няколко дни заминавам за Турция. Ще отида на преглед при Илхан и Дилбер, но ми се искаше да чуя и още едно професионално мнение. Та въпросът ми е някой от вас чувал ли е за A. Göksel и запознат ли е с работата му?
|
Пуф паф много се радвам за теб да не те мислим щастлив си А относно липофилинга резултата ще е завинаги дори ми каза че ще ми инжектира и малко под очите страхотно се получава видях го с очите си много естествено и си като 20 годишно момиченце
|
3Прикачено(и)
Здравейте,
Седем месеца след операцията ми при Дилбер смея да твърдя, че съм доволен. Имам малко забележки, но като правих колажа на фона на предишните снимки съм си направо песен :) На снимките не се вижда, но това са моите забележки: леко вдлъбнато от дясно на носа, миниатюрна гърбичка и леко "скокче" преди върха на носа, което се вижда в профил. Има още да се дооформя и да спада (горе педполагам, че ще слегне още широчината), но положението изглежда добре поне според мен. Благодаря на целия форум, както и на Ели, Айше и Зюлейха за помощта, тъй като без тях нямаше да се реша на тази стъпка в Турция, а може би щях да отида при Асенов. Който между другото също държи едно много високо ниво и е супер алтернатива за хора, които искат да минат с по-малко пари. Поздрави. |
Цитирай:
|
Zdr za pomost moje da mi se obadite gotova sim da pomagam po vsyako otnosenie i moje po fecbook da mipisete
|
Благодаря за хубавото мнение.
При теб до колкото съм видял пак се е получило добре, но не съм видял снимка от преди. Малко ме е срам, но не съм говорил доктора след операцията. Така и не успях да намеря време да отида до Истанбул за преглед. Имам си кусури, но като гледам преди и след не мисля че може да желая повече... а според мен това вдлъбнато няма как да се оправи, освен ако не се вкара нещо вътре в носа (но не знам дали е възможно това честно казано). Ако отида до месец-два ще питам, но не знам дали ще се вдигна. Доволен съм като цяло. |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:14. |