Здравейте! Нова съм във форума и както предполагам се досещате, искам да си оперирам носа, но от мненията , които прочетох за българските хирурзи, май е най-добре да се насоча към Турция. Засега от българските май най-много ми допада Йорданов. От това, което прочетох в темата, май се насочвамкъм Дилбер. Можете ли да ми кажете кой би могъл да ме свърже с него за дати за консултация и операция. Също така по колко взима горе-долу за първа операция? Аз продължавам да чета темата, че е бая дълга. Поздрави :)
|
:)
Здравей , аз също избрах Дилбер , ако искам се свържи с мен във фб и ще ти разкажа подробно какво ми каза относно операция , цени и свободни дати
|
Искам, да. Само че как да те намеря във фб? :)
|
Yoana Vasileva от Стара Загора съм.. ако не ме намериш аз ще опитам
|
Нещо не мога да те открия, прекалено много ми излизат и не знам коя си ти. Пробвах и лично съобщение да ти пиша, но не ми дава. Можеш ли линк да ми пуснеш? :)
|
Имам и още един въпрос. Случайно някоя от вас да е имала алергичен ринит и да си е правила операция на носа? Това може ли да усложни операцията? Дилбер е УНГ, нали така?
|
;)
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
@yoni привет!
и аз искам да те питам няколко неща, но нямам фб. ако имаш скайп, моля, добави ме marinov151 поздрави! |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 13:25. |