Момичета, благодаря ви за отзивчивостта. Да знаете, много помагате.
Прави сте, че зависи от формата на лицето за формата на нослето, аз не искам същия като на Джоли, просто показах снимка, за да имате представа дали споменатите доктори могат да правят що годе такива стеснени нослета. Определено на живо трябва да се види, пипне и прецени. Chocolate9, може ли да дадеш някакъв мейл за кореспонденция с Илхан? Искам да видя кога има свободни часове за консултация. А тези консултации две ли са преди операцията? |
Ако искаш мога да попитам асистентката му кога има свободни часове, пиша си с нея в Whatsapp и ми отговаря много бързо. Ако пък знаеш английски и предпочиташ сама да се свържеш с нея, можеш да й пишеш на info@rinoplasti.com. Ако си за първа операция, могат веднага да ти дадат дата за операция (предполагам ще е за догодина) и ще имаш 2 консултации дни преди операцията.
|
https://www.facebook.com/DrEmreIlhanMd
https://www.facebook.com/a.emre.ilhan?fref=ts Това са турската и английската му фейсбук страници. В турската има доста снимки на оперирани и можеш да придобиеш представа за резултатите му. |
Да се похваля :) букнах си днес операция (първо рино) при Илхан :) за съжаление е първата възможна дата беше за 8ми ноември 2016 и на 5ти ноември трява да съм там за първа консултация. Голямото чакане започва :2013:
|
Здравейте! Аз се оперирах на 7-ми октомври при д-р Юмит Ташкин. Беше ми втора ринопластика, първата беше при Джамбазов преди 8 години. От първата ринопластика бях сравнително доволна, но бяха останали доста неща за дооправяне. Проблемът ми беше основно в анфас - носът ми беше леко изкривен на една страна, върхът ми беше топчест, с голяма колумела. Ташкин каза, че ще се справи без проблем и че носът ми не е труден. По това, което виждам до този момент, мисля, че се е справил. Колумелата я е изрязал много добре, не прекалено, както го помолих. Носът е по-малък и прибран, но от едната страна все още е по-подут. Надявам се да е оток и с времето да стане още по-симетричен.
|
Цитирай:
|
5Прикачено(и)
Ето малко снимки и от мен... Днес ми е 18 ден след операцията ми при Авшар.
Нослето става все по-красиво ...Много съм доволна от резултата. |
simona_80, много си красива! Поздравления, супер е станало нослето!! :)
|
Chocolate9, благодаря ! :)
Пожелавам на всички тук да получат резултата, който искат. Не съжалявам, че се насочих към турските хирурзи. Благодарна съм, че открих тази тема, защото благодарение на нея реших да се оперирам в Турция, а не легнах под ножа на някой български касапин ! Аз съм поредното доказателство, че може да се получи добър резултат и от 1 рино, ако хирурга знае какво прави. Дано нашите хирурзи се замислят и се осъзнаят |
Писах на асистентката на Илхан. Искам да попитам друго сега- има ли някъде там около клиниката място за отсядане на по- приемливи цени. Тя предлага на цени към 75 euro, мисля че за двама души, ако съм разбрала правилно. А ще се наложи да сме там около 16 дни. И друго да питам, мога ли да намеря някой там наблизо за превеждане на двете консултации? Аз съм зле с английския, а и няма кой да дойде с мен за превод. Как ще се разберем просто не знам
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 22:05. |