Аз не съм получила епикризата, казаха ми че ще я пратят на имейл , но още я нямам, ще им пиша да напомня.
Lakme, антибиотика , който изписват е Зинат и се пие 2 седмици. Не мисля , че е добре да кърмиш след операцията, защото доста отрови се натрупват-упойки, вливания на обезболяващи, антибиотик...по-добре си съхрани кърма за тези 2 седмици и после пак продължи. Другото , което е не трябва да вдигаш нищо тежко 15 дни. Под тежко се има предвид и по-напълнена дамска чанта. Трябва да ти се помага, щом си с дете. На консултациите имаше дечица, според мен по-бързо влизат, но ти можеш да помолиш отсега Джансу да ти съединят 2те консултации в една, тъй като първата е малко безмислена, важна е 2та с фотошопа и подписването на документите и плащането. А защо ще го водиш на консултации детето, не можеш ли да го оставяш при роднините? Днес ще си свалям лепенките |
gabura7 , да вярно , че беше Зинат , но това което съм написал е подобен антибиотик .
Lakme 29 , точно така , бях с автомобил . Като изключим по-големите задръствания , нямах други проблеми с шофирането , разбира се ползвах навигация . Ако отсядаш при Зюлейха , тя е на много комуникативно място , близо до главна пътна артерия в Истанбул . Обаче не си мисли , че ще можеш първите 5 дни след операцията да шофираш . Аз даже си мислех да ходя до болницата и после да се прибера от там с колата , ноо всъщност няма как да стане . |
Mitkui , искам да те питам понеже и на теб ти беше външно кривнал носа и Илхан го е центрирал, след като махна лепенките беше ли ти подут и твърд отстрани към бузите под очите-където са костите на носа,не хрущялите (горната третина)? Защото на мен там ми е много широк, а като го пипна е твърд. А долната половина на носа ми е хубава. Когато носа се подува твърд ли става или мек? Защото аз си представях, че където отича, всъщност е мек.
Иначе, ако това горе спадне, носът ми е чудесен :) но сега е като аватарски нос:) |
Какво работите и как успявате да си позволите операцията?
дали е така
|
Аз лично съм наркоразпространител .
Ахахаха , шегувам се , не мисля , че ще получиш смислени отговори . Поздрави и успех . |
Привет на всички :)
Не се включвам много често,защото ми е досадно да пиша през телефона... Mitkui, прав си, грехота е да изпускаш баровете лятото :) Предполагам носът ти се променя ежедневно. Мен ме дразни,че още няма как да се изчисти добре отвътре, побърква ме :D Междудругото на какъв език е епикризата? Силно се надявам да кажеш английски :D Lakme29, аз лично не бих се чувствала ок на 100 км от Истанбул,постоянно да пътувам напред-назад, и особено след операцията,а още повече с дете. Просто 3-те неща са ми супер несъвместими. Защо така си решила,убягва ми логистичната идея... Coconut, Mitkui има право-едва ли хората ще се впуснат в обеснения и конкретика кой как си изкарва парите,макар и с честен труд :) |
Цитирай:
п.с. gabura - как е нослето,харесваш ли се? : ) |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 20:05. |