Здравейте! Някой може ли да ми обясни как се качват снимки тук ?
|
Момичета здравейте! Отдавна не бях писала,но имах здравословни проблеми и не ми беше до нищо... Исках да попитам оперираните при Дилбер колко време сле доперацията имахте сини кръгове под очите, подутини и т.н?
|
Цитирай:
Може ли да подкрепиш работата на този доктор? Освен с думи. |
Момичета някъде по-назад във форума прочетох,че една от сестрите при Дилбер,мисля че Айше се казва, споменава че методът за ултразвукова ринопластика на Илхан е нов и все още неизпитан,ако правилно съм запомнила,но нали и Дилбер работи чрез ултразвуковия метод или бъркам?
|
Цитирай:
не съм качвала, но ако не се лъжа при отговор има кламерче, горе при иконите за шрифт или емоции, трябва да е от там. |
Цитирай:
|
Благодаря за отговора Elia. А самия метод,доколкото проучих е доста разпространен и то отдавна, дава шанс за много по-малко усложнения от традиционните методи,изпозлвани от повечето от нашите "добри" хирурзи. Поправете ме,ако греша.
|
Здравейте на всички. Аз мога да отговоря на въпросите ви свързани с д-р Илхан и ултразвуковия метод, който използва. Той е един от хирурзите, които са въвели и разработили техниката и вече има зад гърба си над 800 такива операции. Така че в никакъв случай не може да се твърди, че методът е неизпитан, а напротив. Освен това, много по-щадящ и безболезнен е. Опитах се да кача тук едно клипче, което беше качил в инстаграм профила си преди 6 дни, за да придобиете представа какво представлява техниката, но не успях. Ако желаете да го изгледате, може да го последвате, dremreilhan е профилът му. Видеото представлява рисуване върху черупка от яйце чрез този ултразвук. Доста интересно и впечатляващо е, а и може да видите за какво ниво на прецизност става въпрос... за съжаление, нещо непознато за българските хирурзи.
|
https://www.instagram.com/p/BMrBdryg...by=dremreilhan Надявам се така да успеете да го отворите.
|
Цитирай:
За съжаление тази страница не е налична. Връзката, която сте последвали, може да е невалидна, или страницата да е премахната. Обратно към Instagram. |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:33. |