Цитирай:
И аз пиша дълги постове. Който не му се чете - да не чете. А за поздравите и пр - няма начин всеки да си мониторира всяко мнение и да се старае да не излиза встрани - хора сме. Мистерия е защо изчезват твоите мнения, но не си го изкарвай на нас! Не помня до този моемент някой от пишещите да ти се е издразнил. |
Ако моето писане е голям проблем за хората, които ще търсят информация тук и дразни други, няма никакъв проблем да се оттегля. Извинявам се на хората, които търсят някаква информация и моите постове са ги затруднили в намирането и ! Това наистина странично мое писане за изтритото ми мнение, нямаше да стане, ако не ми го бяха изтрили, а то беше и много по кратко ! Но абсурда е налице, защото ми е изтрито второто мнение, а тези другите в които писах, защо са ми го изтрили си седят, е това как си го обяснявате ?
|
Пуфпаф, прекалено навътре го вземаш. И в темата за Йорданов също има изтрити мнения. Не виждам кой знае какъв проблем в това. Както споменах, мен лично прекаленото ти фамилиарничене към непознати на моменти и назидателно-снизходителният ти тон ме карат да се чувствам леко некомфортно, но в никакъв случай дотам, че да се дразня сериозно и да горя от желание да спреш да пишеш във форума. Причината да се трият мнения е, че не са по темата (и това също не е). Както казва Нелка, няма да е лошо да се създаде тема, където да се коментират психологическите аспекти и процеси при ринопластиката.
|
Имам малка изненада - за др Дилбер вече сме двама :1301:
Мой приятел ще дойде с мен в Истанбул - доктора беше така добър да се съобрази, че сме чужденци и отложи втората си операция на моята дата за следващия ден, за да ни оперира заедно:1203: |
Eли, кога ще е това?
|
След две седмици :)
|
Ели,искаш да кажеш,че и приятелят ти ще се оперира заедно с теб? :smile:
|
Да, точно така, др. Дилбер прави по 2 операции на ден 6 дни в седмицата и доколкото разбрах заради нас ще оперира и в неделя, за да можем с моя приятел да се оперираме в един ден
|
Супер!Ще си имаш компанийка :2035: Дано всичко мине гладко и при двама ви!
|
Благодаря :) ще имам двойно какво да разказвам като отидем
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 06:58. |