Цитирай:
Не са естествени, с ХК ги "пълня". Тук съм писала: http://www.tialoto.bg/forum/showthre...416#post788416 Рими, моля те, злато! Знам, че си рибок, и потъваш в дълбоки води понякога, обаче се чувствам длъжна да ти напомня, че носът ти е страхотен! :) Убедена съм, че Авшар ще направи всичко възможно да коригира тоза проблем. За сега ги приеми като факт, усмихвай се по-често в огледалото, забрави го, и като му дойде времето ще го елеминираш. :) |
Ох Нелка благадаря ти много успокоително ми действаш винаги когата те чета тук във форума Ще се успокоя за известно време и без това сега нищо не може да се направи ще чакам да видя след 2 месеца какво ще каже доктора Ти кога отиваш на контролен преглед
|
Цитирай:
|
Абе хора вижте какво се случва в Истанбул дали няма да е опасно за нас Аз май другия месец пак ще ходя
|
Цитирай:
|
Нелка твоята приятелка от Истанбул може ли да я питаш дали в началото на юли ще и е удобно да се свържа и аз с нея ако може да ми превежда в клиниката защото сега ми казаха че трябва да ходя пак Ще си платя на момичето за услугата
|
Цитирай:
На теб какво ти отговори док? Защо след месец те вика? Нещо нередно ли е видял? Аз имам контролен на 08 и въпреки размириците - отивам. |
Нелка ,нали пратих снимка и те ми отговориха другия месец в началото да отивам за да видим как да решим проблема, затова ми трябва някай който говори най- добре техния език за да се разберем напълно да няма неяснотии. Аз искам да си платя на момичето защото ще и ангажирам от времето. Когато си организирам деня и часа за консултацията ще ти кажа за да я питаш дали ще има възможност.Хайде успех на контролния и дано всичко да е наред
|
Цитирай:
Ще ти пиша на лични за жената. Тя е пенсионирана медицинска сестра и разбира понятията, това е плюс! |
Твърдият участък, който приличаше на вкостяване днес го няма. Правя леки масажни техники, които видях в нета. Важно е за махането на лимфните течности. Имах и едно като твърдо топче в основата към челото, но и то се махна. Така, че спокойно Рими. Може да е само временно явление.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 15:29. |