А устните ми бяха трагедия. Изкривени и с 20 твърди топчета. Като говорех или се усмихвах все едно ми излизаха брадавици. Кофти филър в комбинация с кофти инжектиране. А бяха правени от лекар, на който имам доверие... Снимките, които си виждала преди са след като Авшар изряза гадните топчета. Останаха само няколко по-малки в долната устна. С филърите трябва да се внимава много, защото изменят формата на устата, тежат и дърпат овала надолу, разтягат кожата на устните и тн. Аз си слагам филър от около 8 години. Все още не мога да се престраша за липофилинг.
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Най- интересното е че той ми е оправил много добре хрущялите на върха аз в интерес на истината мислих че там няма шанс, левия хрущял беше много увиснал заедно с ноздрата даже и в профил си личеше много,смятах че ще е трудно да се работи заради белега но сега е супер. Дишането е направо идеално еднакво с двете ноздри аз не можех да дишам с лявата ноздра но проблема е горе в коста и по точно мисля на гърба на носа. Енчев явно много ми е изрязал гърба не точно между очите а малко по надолу и може би ще се наложи присадка но незнам защо не го е направил сега защото отново хлътна, леко е не е толкова забележимо но си има проблем.
|
Цитирай:
Прилага се,да аз пробвах в Есте клиник,но не ме одобриха,защото нямах достатъчно мазнини,а само мускул :( |
Цитирай:
|
http://www.aestheclinic.com/images/n...76425_4604.pdf
Няма нищо съмнително в стволовите клетки,хаахах ;) |
Имаме замразени стволови клетки от пъпната връв на детето ми. В крио сейф сме и ние. Ще се поинтересувам за мазнините. Трябва да побързам, че и аз искам скоро да ставам само мускул :crazylove:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 07:41. |