Цитирай:
|
Цитирай:
Тази и "Вещицата от Портобело" много ми допаднаха, а за останалите не мога да коментирам, защото съм чела само тези. :wink: Единственото, което знам със сигурност е, че половината ми приятелки са прочели всичките му книги, майка ми и леля ми...няма да ги коментирам. :girl_haha: |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
Иначе последната,която прочетох е "Животът на Моравия"- мн интересна и по нетипичен начин написана биография. |
Селваджа, ти говориш за "Come il fiume che scorre", и аз си я купих, но според мен е най-ужасната му книга. Направо си е късмет, че не са я публикували още в България.
Впечатлих се само от първата му, която прочетох - Единадесет минути - явно първоначалният ефект е положителен, но оттам нататък се убедих, че няма нищо ново за казване. А кой е написал биографията на Моравия? |
Да, strangenick2,за нея говоря. Що бе,на мен пък ми хареса...ама вкусове разни... :D
|
"Истории за кронопи и фами" - разкази на Кортасар. Много ми харесаха, много странни "разкази" от по половин-една страничка, но силно въздействащи и не напълно безсмислени. :lol:
|
Дж.Р.Р.Толкин "Хобит"
|
Тайните записки на Александър Сергеевич Пушкин
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 12:44. |