Цитирай:
|
Раби присаждал ли ти е кост на гърба или нещо друго с какво е запълнил гърба имаш ли представа
|
Цитирай:
|
Рими!! Ти гледаш ли си личните съобщения?? :)
Принципно много рядко се налага да се взима от ребро или ухо. Но те са длъжни да питат, защото не се знае като отворят какво ще намерят. Може видимо носът да е месест с много хрющял... но ако е нарязан на салата и не могат да намерят едно парче, което е цяло и е подходящо за целта, тога се пристъпва към други методи. |
Някой мноо сериозно се е.бава с акаунта ми :)
Нелке какво каза доктора за ''гърбичката''? не е ли подута тъкан ? |
Нелка извинявай ама не мага да вляза в лични много ме е срам ама може ли да ми обясните как да го направя
|
Цитирай:
Ми не е оток, то на пипане си личи. Вижте, аз принципно имам проблем с превеждането, което не е винаги точно, дословно и пр.. Не разбрах точно за какво иде реч, защото жената не ми преведе. Предполагам има затруднения с медицинските обяснения. Що се касае до всичко останало - доста подробно ми превежда. Но имам ли по-технически въпрос - някъде се губим. А аз наистина искам да знам дали е калциране, защото къде ми е гарантирано, че пак няма да цъфне ако го пилнем? Тии... искат да те баннат май. От скоро се засили охраната в сайта! |
Цитирай:
Здравей, Рими Съобщения/Профил/Изход Влезвъв съобщения |
Момичета еврика най накрая влязох в този личен профил толкова много сте ми писали извинявайте за това че не съм ви обърнала внимание Нелка благодаря ти много записала съм си тел ще и се обадя на жената да се разберем Раби с удоволствие ще направим една среща аз между другото живея срещу южния парк и ако има някой път насам винаги може да звънка а и аз съм по цял ден там с децата
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 08:03. |