Много са ми нереални, предпочитам каниги в които има много истина за живота
|
Последно четох "Криминалната личност" на Калин Гайдаров, тя е по-скоро научен труд, много сложна ми се видя.
|
Аз се опитах да я чета но буквално стигнах до 2 страница и я затворих
|
Аз последно четох "Антична философия" на Ради Радев не по собствено желание, но все пак беше много интересна.
|
Цитирай:
|
МИЛИ,философия ли учиш?
Аз преди 5 години кандидатствах с философия,изкарах 5 на изпита в Софийски университет и не ме приеха. :( Но както казват всяко зло за добро,сега не съжалявам даже съм доволна:) |
Ахам уча, уча та даже и привършвам....
Аз съм 50 на 50 хем съжалявам хем не Обожавам История, кандидатствах с История, но подредих много лошо желанията си (по точно не мислех, че ще ме приемат на първо) на първо Философия, а на второ История, да ме пита човек, защо?! И те ме приеха на Първо желание.... Минало свършено, какво било било |
Здрасти! :2046: За първи път в този форум. Аз обичам ,,фентъзи", фантастика, изброените от Маус автори, исторически, политически трилър.
|
Нещо темата позаглъхна.
Сега започвам "Клуб Кемъл" на Деймид Балдачи. За мен той е малко противоречив автор. Някой от книгите му се четат на един дъх, други върват тегаво. Ще я видя тази :lol: |
Балдачи ми харесва на мен, щом съм му запомнила и името, смятайте. :lol:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:26. |