Не ми остава време за книги,за съжаление:-(
Преди месец препрочитах "Птиците умират сами". lillaby,Талев и Димов са страхотни и за четене и за анализ/много исках да ми се "паднат" на кандидат-студентския изпит/. |
Цитирай:
|
Универсален и Алексата, благодаря ви :girl_dance: Любовта към книгите ми е по наследство. Димов и Талев ги чета, защото ще ги уча тази година, но не мисля, че съм достатъчно узряла за някои от нещата, които са включени в учебната програмата. Сигурна съм, че след години ще оценявам и осъзнавам точно тази българска литература много повече, отколкото сега.
Десислава Ангелова, "Птиците умират сами" е страхотна книга! Ако знаеш колко много други автори са заимствали същата идея и са я модифицирали по сто различни начина.. :lol: |
Учебната програма е уникално изградена. Карат децата в 6-ти клас да учат "Клетниците" на Юго. Те, горките, не знаят как да си преведат заглавието на книгата, камо ли да я разберат.
|
Аз като си спомня, тази книга "Клетниците" навремето я изчетох цялата на глас, на прабаба ми - приспивах я на обед с нея. :-)
Жалко, че вече нищо не помня. |
Днес цял ден чета Foundation of Adult field of practice :girl_cry2:
И след като четох цял ден се оказа , че трябва да чета съвсем друго :2047: |
Цитирай:
|
Търся си някоя книга за дигитален маректин? Някой може ли да ме насочи?
https://optimystica.com/seo-оптимизация/seo-учебник |
Преследвачът
|
Атомни навици
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 10:30. |