Цитирай:
|
Ще звъня,но утре,да питам..Аз като се замисля,май умишлено не разпитах онзи ден,че да не се разубеждавам и стресирам излишно.Иска ми се да вярвам в положителните резултати и да бъда позитивно настроена!
Иначе,който не оперира,той не прави грешки.Да не говорим,че очакванията на всеки са различни...Важното е все пак да сме ги оправдали до една голяма степен,дано! |
Така е Нелка:!:Ще разберем за какво става въпрос!Вече съм за лудница хора!Дори когато нямам огледало си гледам носа:2055:Както си вървя по улиците,витрини бол....кажете ми че не съм луда:2036:По 100 пъти на ден си казвам,че ако можех да върна времето назад никога нямаше да се оперирам при нашите"доктори".и все пак съм благодарна,че разбрах за този форум,защото иначе щях да отида за 3-та при Джамбо.И отгоре на всичко увеличили цените ама като гледам скоро време ще викат"екмек ѝок"!
|
Nose,питаѝ къде точно(страница)е видяла отрицателни коментари,защото не намерих такива.Аз също съм се ориентирала към него и ако има нещо да знам.И все пак е оперирал над 1000 и ако има 1-2 ма недоволни не бих се отказала.Тука като 20%са несполучливи какво да кажем
|
Цитирай:
Мисля, че към 65% от ринопластиките в Бг са неудовлетворяващи. За съжаление. |
Ето ме и мен страхотно раздвижване по темата. От няколко дни влизам в темата и няма никой а сега изведнъж много ми стана готино и ми действате добре преди операцията. Кери добре дошъл много ни липсваше твоето компетентно мнение. Вярвате ли ми че понеже нямаше какво да чета гледах старите теми за Джамбазов не че ще се оперирам при него само информативно.
|
Нелка как е хремата, пробвай все пак с Цинабсин хомеопатично е ако не подейства то поне няма да ти навреди преди операцията. По една таблетка на 2 ч. до 8 таб. на ден смучат се. Абе да не е нещо алергично все пак е пролетно време.
|
Хремата се засилва, май ще канселирам...
Вчех капки с антибиотик, но честно казано не ми се рискува... Оставила съм го да помисля до утре, да видим как съм. Рими, успех на теб! :* |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 06:22. |