shape93 |
24th January 2015 13:27 |
Здравейте, вчера намерих този форум, ровейки се в интернет, и оттогава не спирам да го чета, за по-малко от ден прочетох 60 страници.
Та за протокола да се представя, на 21 съм и съм МОМЧЕ (може и да е малко странно на някой) :D.
Е, щом съм тук, се предполага, че имам проблем с носа и искам да го поправя.Не че съм някакъв фрапантен случай, но аз лично не си го харесвам, и ако трябва да съм по-конкретен, не си го харесвам в анфас.Леко месест ми е, също така ноздрите ми са различни, и това като че ли създава усещане, че връхчето е леко криво (ако не се загледаш не личи, но мен ме дразни много).Поне мога да се похваля, че в профил изглежда добре, смисъл такъв, че нямам гърбица, даже напротив доста ми е прав, и изглежда доста добре в профил, но този анфас......
От доста време мисля за ринопластика, даже още в ученическите си години, само че тогава ми се струваше нещо...не знам как до го нарека, нещо недостижимо, което си правят само известните и богати хора, но явно не е било съвсем така.
Първоначално си мислех за операция тук, и по-конкретно при Д-р Ангел Енчев, тъй като може би, той е най-реномирания пластичен херург в България.Гледал съм негови интервюта и ми изглеждаше доста обещаващ, обаче виждам, че нещата не стоят точно така и има доста недоволни от него, и се отказах.Реших, че ако си правя нещо, то то ще бъде извън България.
По това, което успях да попрочета, се ориентирам горе-долу към д-р Диблер.Успях да видя някой негови ринопластики и ми харесаха доста.
Та имам няколко въпроса към хората, които са се оперирали при него.Сигурно вече на доста места из форума са написани тези неща и се извинявам предварително, ако досаждам, но ще съм много благодарен, ако някой ми отговори.Ако може просто да ми напишете, като за начало, как става точно връзката с него и горе долу някакви ориентировачни цени.Благодаря предварително. :)
|