Az moga da prepori4vam poznavam pove4e to moje da se svirjete s men li4no za sivet
|
Въпрос към Айше или някой запознат в темата: в нета има много снимки на работата на Nazim Cerkes. Все по-тежки ревизии, с присадки, оправяне на асиметрии, хлътвания. Някой знае ли повече за доктора? Някакви отзиви от познати и т.н. Така само от снимки в интернет не знам дали да насрочвам консултация и с него.
|
Zdr mila ako mi pisete li4no ste po govorim po temata po fec po udobno ayshe Rasimova
|
zdraveite :) Molq nqkoi ,koito si e pravil operaciq pri dr.Avshar da mi pishe .Ne moga da resha dali da e pri nego ili v Germaniq.I za dvete mesta moga da se operiram kraq na mart,no mie trudno da se spra na lekar .
|
Цитирай:
|
As moga da vi pomogna v izbora na spesyalist v türkiye ako mi se Obadite ili piste po fec book gotova sim da pomagam za vsi4ko
|
Цитирай:
No za men e vajen rezultata .Ti mojesh li da mi pokajesh tvoq snimka sled operaciqta? Blagodrq ti! |
Po snimki ne izbirayte hirurzite gledayte realnoto vzeme te sivet ot hora koito sa rabotila s tyah
|
Аз Назим Черкез го отхърлих. Попреведох си разни неща от турския форум, не е много коментиран, не оперира колкото Илхан и Дилбер и или са много доволни или супер недоволни. Мерси, при такъв вече бях :)
Снимки на Рими има в темата- много, много хубав резултат. Рими, искам и аз да се радвам на такова носле след време :) |
Аз някъде по напред имах качени снимки но не помня на коя страница но сега ще направя няколко нови.А относно операцията не я усетих нямах оттоци и синини даже се бях притеснила че доктора нищо не е направил още на следващия ден обиколихме цял Истанбул с приятелката ми.Аз съм имала една операция преди това при Енчев но този некадърник ме беше размазал буквално той и носаът ми беше размазан толкова съм благодарна на Авшар че изобщо се зае с моя случай аз бях в трагично състояние а и огромен белег на върха на носа.Сега белега почти не се забелязва
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:37. |