Този Асенов толкова ли е трудно да направи септопластика, че така окипазява?! Защо е рязал лигавица, като единственото за което съфорумката е отишла е да изправи носната преграда! Не мога да си обясня...А някои са доволни от него обаче от ринопластика.
А за Илхан и аз затова него избрах, тъй като аз лично ще имам нужда от някакво изправяне ли, що ли на костната пирамида и тъй като това става само с чук и длето на други места се страхувах, а при него се надявам, че няма да ги използва, но как иначе би наместил един кривнал настрани нос незнам. Мitkui, на теб прави ли ти септопластика? |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Така , ще отговоря общо на всички . Операцията беше при др. Емре Илхан .
Прави ми рино и септо пластика , почти не можех да дишам през лявата ноздра , носната ми преграда беше много изкривена , което се отразяваше и на външния вид на носа . Оказа се , че съм имал и някаква травма , за която аз не си спомням , но и тя е влошавала нещата . Още съм с лепенки на носа и няма смисъл да качвам снимки . Да ви кажа честно , не видях нито един недоволен пациент в кабинета му , всички си тръгваха ухилени до ушите. :)) Поздрави на всички . |
Цитирай:
Съвсем малко ти завиждам, че ти се наложи да чакаш по-малко от мен за операцията :) Аз чакам с нетърпение, но в същото време следя внимателно положението на юг... |
Цитирай:
След операцията , като се почувствах добре , за да шофирам , ходих с автомобил до кабинета на доктора и нямаше никаква разлика м/у преди , и след опита за преврат . Още повече , че ти писа , че ще отсядаш в Кадъкьой , който си е хубав квартал с гъзета и ще си близо до болницата и кабинета . Изобщо ситуацията е нормална , няма да да се плашиш . :) |
И един съвет към всички , които са тръгнали към Турция за операция .
Купете си от БГ 3-4 флакона спрей - стерилен разтвор от морска вода за почистване /Tonimer Lab/ или нещо подобно . В Турция е 2-3 пъти по-скъп , а се използва доста , аз лично изсмърках 4 флакона . :) |
Mitkui, как по точно кривата носна преграда се отразяваше на външния ти вид на носа - и той ли се не беше изкривил на някъде? И четох ,че кривата носна преграда, тъй като е хрущял , а и като цяло всички хрущяли и носни кости имат памет и постепенно искат да се върнат в старото положение.
Мерси за съветите, ще се запасим |
Здравейте,
как стои въпроса с плащането за операцията? Парите кеш ли ги носихте или може плащане с карта на място? |
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 10:09. |