Цитирай:
Първоначално написано от diliana_mihaylov
(Публикация 787286)
Прикачен файл 604
Прикачен файл 605
Ето снимките ми от днес. А за падането на върха, той имаше предвид провисване. Много ми е трудно да се контролирам да не подсмърчам :1213:
|
Още една кукла :dirty_dance:, идеална форма ти е барнал точно, за твоето лице :bravo:
Не съм запознат още с възможностите за реконструкция и бих искал да попитам, твоят нос в долната част прибиран ли е малко към лицето или не и дали това е възможно, но да не става пък по широк носът фронтално.
Няма никакви съмнение, че тези турски специалисти са голяма работа и като гледам какви сложни случаи на хора с по 2-3 операции преди това оправят, сигурно при първа ринопластика ще имат много висок процент сполучливи операции.
Цитирай:
Първоначално написано от Rabiosa
(Публикация 787323)
Хорааааа, пуши ми се!!! Лекаря ми каза два месеца никакво пушене, ама не знам дали ще издържа. Днеска си запалих една цигара, ама наполовина я изгасих, че ми стана гузно. Ама сега пак ми се пафка... На вас какво са ви казвали по този въпрос?
|
Идеалният момент да откажеш тази отрова, веднъж за винаги. :2043:
Защо си съсипвате здравето и красотата си с тези цигари, за мен жените са като цветя и когато виждам как се самоунищожават по този начин, ми става много неприятно. Сега гледам комшията, който на скоро му диагностицираха рак на белите дробове и като гледам последните години си живееше спокойно без стрес, но цигарите не прощават !
Докато се стигне обаче до това състояние, ще имате много други здравословни проблеми. А за престъплението, което много родители извършват спрямо децата си, като пушат в къщи дори не ми се говори.
Знам, че си е ваш живота, знам, че ще ми го кажете това, но не бъдете егоисти, проявете воля и опитайте спрете тази отрова !
Сега ако ми наскачате пушачите няма да ви се сърдя, добре запознат съм със психологията на тези хора, когато се заговори за цигарите, като отрова :1228: