Цитирай:
|
Здравейте, Катя ми е писала тази сутрин - чувства се добре, днес и махат лепенките и лонгетата, каза, че оттоци и болка няма, а синините се разнасят. Помоли да попитам тези, които вече са минали по този път нормално ли е да киха много и че си е закачила 6 пъти леко носа, но 2 от пътите я е заболяло и много се притеснява да не му е направила нещо!
Нели, ако не възразяваш и дадох мейла ти да те пита теб, като човек със опит вече в тази процедура. Определено ще има въпроси, а се сетих за съвета ти :) |
Ели, кажи й , че е нормално кихането - конците вътре дразнят. Но да киха с отворена уста!
Едва ли е направила нещо на носа - не стават толкова лсено поразиите. Разбира се - кажи й да ми пише, каквото и да я притеснява! Ина, мерси миличко! :girl_kiss2: Предполагам, че "нормалните" хора просто не се взират, както ние се взираме.. ;) |
Цитирай:
Те ако снимките са на успешни случаи, хирурзите никога няма да имат против, но самите хора от снимките може да не желаят и за това хирурзите ги показват само на пациентите си на консултациите. Чудя се ако му пратя имейл дали ще ми изпрати снимки, най вече на мъже, а това със фотошопа, само след консултация ли го прави ? |
Pufpaf,
на мен Дилбер ми показа страхотни резултати на мъже! За единия обясни,че имал 1 операция в Иран,бяха му махнали гърбицата,но на дължина не го бяха скъсили.И както док. се изрази "нос тип Пинокио",след това ми показа как го е поправил,страхотен беше носа! Така че,може да му пишеш,със сигурност ще ти отговори! |
4Прикачено(и)
Да освежа темата с малко снимки от моята операция на 04.05.2013 при Емре Илхан. Предупреждавам, че съм още подута и имам леки синини, които надявам се сполучливо съм прикрила. По-назад съм пояснила моята бая дълга история, но общо взето ми е прибавяно по цялата дължина на моста на носа, смаляван и скъсяван ми е върха, работено е по ноздрите и ми е прибрана колумелата.
Прикачен файл 608 Прикачен файл 609 Прикачен файл 610 Прикачен файл 611 |
Честито Раби, малко и красиво носле си имаш, освен това е симетрично, с идеална линия....а снимки преди операцията смяташ ли да показваш?
|
Цитирай:
За Rabiosa какво да кажа, това не е само освежаване ами и разкрасяване на темата, не мога да разбера вие все едно сте избирани с конкурс в този форум, всички едни красавици, приказка ! :2043: Носът ти е чуден, формата ми харесва, като знам, че ще стане още по малък, като поспадне отока, малко търпение само. Би ми се искало да виждам снимки и от преди операцията, но аз ви разбирам ако не искате да ги показвате, то си е като комплкес това. |
Леле, завиждам ви ужасно много :) Досега един лош резултат не видях от тия турски хирурзи, магьосници направо. Понеже Нелка сравнително наскоро си показваше стария нос и нейния го помня, коренна разлика просто с новия. Сигурна съм, че близките ще свикнат с промените и дори след време няма да си спомнят какъв е бил старият нос. Равиоса, чудно носле просто! Чакам с нетърпение и Катя да се похвали :)
|
Раби,честито! Няма и помен от "красотите" на Емилчо! :1207: Сега нослето е просто друго!Браво на док. ! Отоците са ясни,личи си,че още има доооста да поспада,но резултатът е налице!
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 15:03. |