"Пустинен огън"-книга игра :)
|
Всички четете някакви сериозни книги. Аз в момента въобще не искам да задълбавам и чета БРИГAДАТА (вече съм на последната книга). Готини са книжките.
Заинтригувахте ме с "Един живот", ще си я намеря да я прочета. |
Шерлок Холмс :) + некви чакри :D
|
|
Ленда, наистина ли ти хареса? Аз я четох на немски :sick: и ме догнуся по едното време, не успях да я довърша :oops: Може би обаче ще се пробвам на български, щом ти е харесала :D
|
Цитирай:
|
Последните книги, които прочетох(така де препрочетох :roll: ) бяха на Богомил Райнов- "Само за мъже", "Голямата скука" и "Денят не се познава по заранта". Страхотни са, аз по принцип съм му голяма фенка.
А колкото до "Парфюмът" и аз не можах да я свърша. Може би това лято ще се престраша най-после да я прочета докрай. |
Нещо любимо :D цък
:) |
Цитирай:
|
Току що прочетох вчерашната си придобивка. "Паяжината" книга първа от Петър Семов. Вече с голямо нетърпение чакам втората книга да излезе. Наистина много увлекателна и интересна книга която си заслужаваше. Жалко само, че я прочетох толкова бързо... Иначе в книгата се разказва за персонаж който е бил военен в Чечня и който попада в едни конспирации които постепенно се разкриват много истини за управлението на една страна, за това как влиае на другите страни, за това как изгражда погрешни представи в съзнанието на хората... Абе, книгата е НЕЧОВЕШКА! /още повече, че до колкото разбрах е по действителен случай, само дето е преобразувана в нещо като разказ/
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:34. |