Цитирай:
Ти си го каза: Цитирай:
Но се дразня на коментари от типа на "това е най - великата книга на постмодернизма" и тем подобни. Не може да има истинска художественост, при толкова много умишленост. Преднамереността да създадеш нещо много оригинално винаги убива изкуството в зародиш. Виж - самочувствието, че си създал нещо гениално и оригинално е друго, но то идва след творческия акт. |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
"Корабът на глупците" от Грегъри Нормингтън и "Къщата на съня" от Джонатан Коу. Особено първата доста ме впечатли.
|
Михаил Радуга
ИЗВЪН ТЯЛОТО Паралелна реалност и алтернатива на виртуалния свят в момента я изчитам, мисля че е интересна |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Сега сварших НА РИЛОНА част първа от Георги Стоев, още не са доставили 2 и 3 част в книжарницата и си чакам
|
"Захир" -П.КОЕЛЮ
|
ами в неделя се докато се чудех какво д аправя и взех,че прочетох- Имало едно време на изток,от Георги Стоев :reading:
|
Гражданско-процесуалния кодекс :roll: Пусти изпити :evil:
|
Кланица-5 на Вонегът.И аз по задължение,но пък взе че ми хареса много.
|
"Кери" - Стивън Кинг
|
Моята е беше "ТО" на Стивън Кинг, айде излизам
|
Цитирай:
|
Мария-Антоанета - колието на кралицата - Ал. Дюма. СТРАХОТНА КНИГА :wink:
|
Цитирай:
Последно четох "Случаите на семейство Спелман" от Лиза Лутц и "Любов по френски" от П. Г. Удахус. |
'Родени да побеждаат - пътят към Пекин". От поредицата на ТОПСПОРТ е и е написана от Мартин Петро и Иво Тасев. Съдържа доста интересна информация около националния отбор по волейбол, за периода, в които треньор на момчетата е Мартин Петров. Има всички резултати от мачове, отделни глави за основните играчи - абе ако сте запалени по волейбола и националния отбор, толкова колкото аз - си заслужава да се прочете :)
|
В момента чета "Нов живот" на Орхан Памук. :roll:
|
"Смях в залата" на Михаил Вешим
|
"Души в окови" на Съмърсет Моъм
За разлика от "тежкото" заглавие, книгата е прекрасна и се чете не един дъх. Даже има хепиенд :2039: |
"тайната на тринайстия апостол"
|
Сполуките и неволите на Мол Фландърс
|
"Железният светилник" - за училище.
Иначе отделно - "Мъртвата зона" на Стивън Кинг. |
"Карлсон, който живее на покрива" - по своя воля, преди около 8 години.
|
Цитирай:
списание МИКИ МАУС не си ли чел след това? :roll: |
Не, не си спомням списания Мики Маус. На 10-11, не помня, отдавна беше. Преди нея четох Робин Худ. Абе Карлсон си беше доста интересен :lol:
|
Сълзите на мама - много добра.
|
"9,99"-Фредерик Бегбеде - има интересен стил. Заслужава си. Тия дни ще си взема и "Любовта трае три години" да видя как е.
|
"Пътят напред" от Бил Гейтс :wink:, още малко ми остава да я дочета. Хареса ми, но все пак имам професионални интереси в областта :gamer:
|
Мемоари на един откачен младеж - Фредерик Бегбеде
Изключително много се забавлявах, интересен стил и още по-интересна история за безгрижния живот европейските хаймани :lol: |
"De Puta Madre" на един Бг автор ама му забравих името озни ден я почнах и онзи ден я свърших, много е готина... препоръчвам я на всички...
|
Цитирай:
|
Последно прочетох кногата "Парфюмът. Историята на един убиец" на Патрик Зюскинд - има и филм по нея...препоръчвам и филма и книгата...
Сега чета на Орхан Памук "Черна книга" |
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Цитирай:
|
Има много добри попадения в поредицата, например "Измерването на света" на Даниел Келман, "Корабът на глупците" на Грегъри Норминтън, както и "Пубертет" на Анна Старобинец. "Къщата на съня" също я прочетох за 1 ден. Много ми харесва и как са оформени книгите. Има и някои книги, които не ми допаднаха, но като цяло идеята е чудесна. А преди уж не харесвах съвременна литература. :lol:
|
Цитирай:
|
Аз изнамерих ,в шкафа тайният живот на Мерилин Монро не беше последната ама беше интересна сащо и "Мадона" аз по някви биографични си падам:)
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 13:20. |