Супер Ели!!!
|
:)
|
Гери, в чужбина съм в момента и немога да ти отговоря на личното съобщение. Не знам защо. В понеделник ще ти пиша за каквото ме пита. Но не се притеснявай - моята позната ще оправи работата. Ели беше при нея и е много доволна. :)
|
Аз само ще Ви дам информация от моята последна консултация с Илхан. Имах дата за 29.07 , но не му хареса кожата ми и датата отпадна . Така че пак съм в изходна позиция. Ще чакам есента за лазерни процедури на кожата пък да видим дали ще има промяна. Писна ми от това чакане и надяване, но явно нещата са сериозни и поне виждам , че не иска да ми вземе парите. Неговата м/у народна асистентка преди това е работила при Авшар и общо взето комуникацията с чужденците се е подобрила драстично .
|
Еее, стига де! Аз бих се фрустрирала!
Какво ти препоръча да правиш за кожата? |
Ами стана ми неприятно с това отлагане , нищо не ми каза. Да си я оправям - това си е моята задача :) Ти как си иначе Нелка ? Става ли финно нослето ?
|
Цитирай:
Цитирай:
Цитирай:
Da otidite na pregled i toy da vidite ko ste vi kaje |
Цитирай:
Кийри, имаш ЛС! |
Цитирай:
|
Elly Stefanov, много добре ти е станало нослето, честито! Не мисля обаче, че счупването, за което си писала, е главният виновник за формата на носа ти преди операцията. По-скоро си е ген това висване.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 03:56. |