As moga da pomogna s koto moga poznabam mn hirurziiii
|
Не мога да се съглася с klarisina, няма как заради един лекар да се говори, като цяло за слаби турски специалисти. Този определено и на мен е ми харесва, като отношение и не го очаквах, най малкото, защото работи на толкова високи цени и няма право ако е можело да се поправи, той да не го направи или може би смята, че не може да се справи.
В Турция ходят пациенти от цял свят и то за ревизии, така, че не може да се говори, че турските специалисти са били зле. И за пореден път ще повторя, това е ревизия, а при тях не може да се говори за 100% сигурност, то и за първа не може, та какво остава за следващи. Тоя Аршав не знам, защо и той така говори и обещава 100% ще стане и такива неща, при други турски специалисти не е така и те си казват реално какви са шансовете според случая. Тоя ми прилича малко, като нашите хирурзи с тези обещания и 10 минутни прегледи, явно парите са го заслепили сериозно ! |
Не съм влизала отдавна да чета,понеже го закъсах с кръста и хич не ми беше до носове... но сега на какво попаднах? :-?
Рими,наистина ли толкова много си недоволна?Удобно ли е да пуснеш снимка,за да видим къде е проблема? Иначе си си в пълното право,направо съм шокирана - една камара пари(много пари!!) + обещание на 100% за успешна корекция,и накрая..... Раби,прекрасно носле,страхотно е,ти също! :2003: |
Цитирай:
|
Цитирай:
Операцията е била ревизия и в крайна сметка, всеки хирург има несполучливи операции и лошото е когато се случи на нас самите. Когато е ревизия с всяка следваща операция, шансовете за добър резултат намалят драстично! Днес гледах една операция ( 4 поред) и доктора каза, че това е последната и никога няма да стане по добре! Пластичните хирурзи не са магьосници...и ако можеше да се купува с пари всички щеше да е много добре, но за жалост дори и милиони не могат да ти гарантират добър резултат ;) |
Ако не е този доктор, защо по рано някой не ме е поправил до този момент и преди съм го споменавал, точно за случая на rimi. Значи няма как да заблудя някой, които е мислещ човек, защото всеки такъв човек ще разбере, че това което казвам е лично мнение, такива са и абсолютно всички други мнения. Аз защо не мога да се заблуда, защото първо знам, че мненията са лични и няма как да се хвана само за едно.
По същата логика ако аз мога да заблудя някой с позитивно лично мнение, то и някой който има негативно такова е също заблуждаващо ! Ами умните хора, първо няма да се хванат за едно мнение на един човек, те ще потърсят много други за да си направят някакво заключение. Аз не е нужно да съм ходил дори при нито един на консултация, за да имам някакво мнение, мисля че тук хората споделят подробно как е преминала консултацията при тях и резултати от операции. Аз от както съм тук и със всичката информация, която съм прегледал съм стигнал до извода, което е лично мое мнение, че българските хирурзи за ринопластиката са много по слаби от турските. Аз за мен съм взел решение да не се оперирам при български специалист и тва решение съм си го взел не на базата на един коментар, а на стотици от различни хора ! |
Само за сведение , в Англия имаше един случай на момиче- модел обезобразено с киселина, та познай къде и правиха реконструкция на лицето? ;) в момента момичето работи като водеща на едно предаване и изглежда повече от добре ;) смятай за какво ниво на медицина става дума след като предпочита да се оперира в Турция, а не в Англия .
|
Ми, не знам защо никой не те е поправил, че не се казва Аршав.
Аз все пак се надявам, че носът на Рими обективно не е толкова зле или поне да има физическата възможност да бъде подобрен. |
Е добре де, защо не ме поправи още от първия път, нито от втория дори, толкова ли не можа да кажеш, че съм му сбъркал името и да напишеш правилното, което е Aшвар,а не Авшар, аз преди съм го писал правилно и сега от недоглеждане, просто съм объркал и аз се чудя, кой доктор, като тука сме писали само за трима.
Знам, че не ти е приятно много от моето присъствие във форума, но нищо не ти пречеше да ме поправиш, като съм сбъркал името ! |
Нямам ринопластика към момента, твърдо реших да не се оперирам в България - между грешките на Хирурга и несъвършенствата на Природата по лесно бих живяла с вторите - харесвам много работата на турските хирурзи, от това, което са показали момичетата. Но това, което съм видяла до момента не е достатъчно за да вярвам на турските хирурзите безрезервно, просто доверието ми към тях е по-голямо.
Допускам, че на тях също им правят ревизии. Допускам също, че нещата никога не са на 100 процента предвидими и колкото и да си почтен в обещанията и прецизен в работата винаги съществува риск пациентът да остане недоволен. Не визирам никого конкретно. Рими, не си позволявам да ти давам съвет, защото не съм извървяла и една стъпка от твоите, но носа ти ми харесва/ някъде назад го бях видяла/. Обаче докато ви чета си мисля колко смелост/т.е.лудост/ ще ми трябва да отида в чужда страна и да легна под ножа. Ако нещо се обърка, не по вина на хирурга, но това за Бога е организъм, тогава какво се случва? Мина ли ви през главата този страх, момичета? Как се справихте с него? |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 02:50. |