От любов - Елия Казан
Напоследък препрочитам книги, които някога съм чела, интересно ми е как ми въздействат сега.... |
Наказателно-процесуалния кодекс :cool:
А иначе как обичам да чета книги, а нямам време :( |
това дето чета цял ден из форума брои ли се?
|
Цитирай:
sportakus, така като четеш, не се ли вдъхновяваш? |
вдъхновявам се ама само за глупости,в смисъл че само чакам някой нещо смешно да напише че да се вкюча,ама на няма ги мъжете,затова ми липсва Жорето,ама не съм гей да знаете :D
|
Жоро е уникат и аз го чета с удоволствие, забавлява ме страхотно!
Важното е вдъхновение да има, та било и за глупости, че ако човек вземе всичко насериозно в тоя живот, ти идва да :sick: |
Излязоха две нови книги на Балдачи. Днес си купих и втората :1203:
Какво интересно прекарване ме очаква. Няма нищо по хубаво от готина книга и удобен фотьойл. Телевизията трева да пасе. |
Рових се из интернет и видях една поредица от книги на Стефани Майър - Зазоряване, Затъмнение, Здрач, Новолуние
( http://www.books.bg/books/author/56683/ ) Ако има някой, който ги е чел, нека сподели мнение. :) В момента съм започнала да чета "Шоколадов рай" на Карол Матюз и засега съм доволна, само забравих да си купя шоколад, защото определено ми се дояде. :lol: |
"Тайната" - Рoндa Бърн :)
|
Преди малко дочетох "Дамата с камелиите" на Дюма син. Много ме натъжи тази книга. Книгите за войната не ме натъжаваха така. Но когато става дума за любов сякаш всичко останало бледнее и губи смисъла си...
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 13:42. |