Хора, усещате ли се, че говорите за мен като за умрял? Не, че нещо, ама наистина ми е некомфортно. Още повече, че хич не съм толкова благородна, аз си мислих, че имам спорен имидж в този форум.
Рими, ще ти дойда на гости! Пусни ми един телефон на имейла, като отивам до морето ще ти се обадя! И пиши какво ти е отговорил Авшар! |
Изпратих писмото сега ще чакам отговор Нелка от време на време изпадам в такива отклонения не ми обръщайте внимание но наистина ти благодаря
|
Дааа, аз съм от тези завиждащите, признавам си. Завиждам като видя как от една сполучлива ринопластика се променя коренно външният вид и как от грозно патенце става красавица. Не съм вадила линийка да проверявам дали носът е позициониран до милиметър, но мисля, че един хармоничен нос си личи. Тази завист мен ме мотивира да не се отказвам от мечтите си (колкото и глупави и безсмислени да са те за близките ми) и да вярвам, че щом при другите се е получило, ще се получи и при мен. Не е благородна завист, ама мисля, че поне е безобидна за околните.
|
Zdraveite interesuvam se dali niakoi poznava Prof. Nazim Cerkes v Instanbul- beshe mi preporuchan i na saita mu pishe che e edin ot nai- dobrite hirurzi za povtorni rinoplastiki v sveta... no poneje veche se "oparih" vednush me e strah da vzema reshenie. Vsepak triabva da pravia 4-ta rino, za sujalenie niamam izbor tuikato nosa mi e s deviacia i s leko hlutvane ot ednata strana na piramidata ta tursia dobri otzivi ot tozi Profesor ili niakoi druk eventualno ako ima da mi dade niakakvo drugo ime...blagodaria mnogo
|
Аз едно време се бях насочила към него, но когато ми преведоха отзивите в турският форум, разбрах, че изобщо не е един от най-добрите в Истанбул, пък камо ли в света. Снимките "преди и след" в сайта му са невероятни, но пък има доста недоволни пациенти. Определено много по-добър в ревизиите е Емре Илхан, където се оперирах. В тази тема най-обсъждани са Илхан и Дилбер. Поразгледай назад в темата и ще видиш и снимков материал и ще прочетеш отзиви. Назим Черкеш има много добра автобиография, но откъм опит май много не го докарва.
|
Mda... razbiram vsichki si imat i dobrire i loshite kachestva mai.... As taka kato gledam Avshar sushto go hvaliat mnogo s iskluchene na edin sluchai mai deto e zgafil ama inache imal dobra tehnika a na men ot ednata mi strana kojata e mnogo tunka i neznam dali niama da ima mnogo stastvania i triabva da se mine tochno ot tam za da mi se mahne edna djonga da ne govorim che pri poslednata mi operacia "doktora" mi skusa kojata ta imam i cikatriks... napravo niamam dumi da opisha straha si za sledvashta operacia no nosa mi e tolkova zle che nemoga da ostana taka... PItam se dali puk moje v Bulgaria da ima sushto dobri.... ama da ne gi znam....
|
Rabiosa ti kolko rinoplastiki imash ili e samo edna?
|
A Emre Ilhan ima li fotogaleria? Da vidia pone neshto ot nego, saita mu e na Turski neshto nemoga da nameria snimkite :-)
|
Аз също имах комуникация с Назим Черкеш , но от турския форум не намерих много инфо. Иначе той и проф. Губиш ръководят едно от европейските общества по ринопластика. На мен ми предложи консултация много бързо и операция след 20 дни , което ми се стори доста бързо. Но нещото което ме накара да се откажа от него , че не намерих снимки на негови пациенти извън сайта му.
|
Цитирай:
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 15:26. |