Цитирай:
Браво на Дилбер, браво и на твоите мама и тати, че са сътворили такава красота :2043: Благодаря и на Бог, че съм се родил в България, страната с най-красивите жени на света :angel: |
Благодаря ви!
Lucky89, последната снимка е от преди,там се вижда колко е крив и дълъг носа. Някой питаше за издухването... аз започнах май на 2рата седмица след операцията.Хич не можех да се сдържа.И сега,след 2месеца,все още ми се образуват разни кори вътре и трябва силно да се издухам ,за да излязат.. Другия месец съм на консултация при Дилбер,дано всичко е наред... |
Wow... супер е станало :)
Моят май не е станал така добре, а вече минаха 2 месеца... Още не съм ходил на контролен, но мисля след 2-3 седмици да отида, да видим какво ще каже доктора. Иначе съм доволен, де, но има 1-2 неща, които можеха да се получат по-добре. :D |
Nose страхотна си :) получило се е идеално, по-добро няма на къде ;)
|
Nose, много добре се е получило- изглеждаш страхотно! Винаги съм си мислила, че изправяне на крив нос е много трудно и дори почти невъзможно :( Но твоя резултат е страхотен (дава ми надежда, че някой ден и аз бих могла да имам нормален нос).
Понеже Rabi някъде назад в темата беше казала, че цените при турските хирурзи са се променили, би ли казала колко ти струваше операцията при Дилбер? |
Възможно е да има разлика в цената в зависимост сложноста на операцията (не съм сигурна), но моята беше 3 300 евро (оперирах се преди 2 сед при Дилбер).
А бихте ли споделили за масажите след рино - правили ли сте? Все още ми е доста чувствителен и някак си ми е противоестествено сама да си причинявам болка :) |
Е,и аз имам малки забележки,но като за ревизия съм повече от доволна,като знам какво беше....
А цените са много относително нещо.Обикновено докторът си преценя според това,което има да се прави.При мен имаше доооста ремонт и отвън,и отвътре... |
Zdraveite,cheta foruma ot okolo godina .Prosto iskah da popitam ima li nqkoq programa ,s koqto moje da se napravi priblizitelen primer kak shte izglejda nosa sled operaciqta.
Izvinqvam se za latinicata,no laptopa mi e ot vchera,predishniq izgorq,sega shte instaliram kirilica. Otnovo se izvinqvam |
Ако искаш мога да ти помогна с фотошопа, пиши ми на ЛС !
|
Хайде и аз в отбора на нослетата на д-р Дилбер!
Опериреха ме вчера. Щом се върна в България ще пиша подробен пост. |
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 03:21. |