yoube, ти при кого ще си правиш операция? Аз реших да съм при Авшар, дано да имат свободни места за лятото.
|
Цитирай:
|
Ревизия при Илхан 15 000 турски лири, доста големи цени. Какви операции прави този човек?
|
Вече близо месец нямам отговор от Авшар.Нещо започна да ми се изпарява ентусиазма.Направо и аз се замислям за Дилбер.Някой знае ли колко мсеца по-рано трябва да се запиша?
|
Здравей, impossible is 0, и при мен се получи така и чаках доста дълго да ми отговорят на писмото, за да си запиша час при Авшар, но днес им се обадих по телефона и веднага ме записаха и след това почнахме да си пишем по viber. Моят съвет е да им се обадиш по телефона ако имаш възможност. Аз също писах на Дилбер преди седмица, но още не ми е отговорил, но предполагам, че при него не се чака толкова дълго, както при Илхан.
|
Здравейте, някой имали инфо и мнението за Гьоксел Абдулкадир - турски хирург?
|
Здравейте! Току-що си записах час за консултация на 11 май при Авшар. Наистина с е-майлите е малко тромаво, кога отговарят, кога не, затова по-добре е по телефона. За първа ревизия казаха цена около 8500 евро, а консултацията е 200 евро. Питах дали може да си запиша направо и час за операция за края на септември, но отговориха, че час за операция могат да ми дадат само след консултация.
Първоначално мислех за Илхан, ама това чакане ме разубеди... |
Цитирай:
sweet_dreams,а защо така не искат да запишат час за консултация и след ден,два за операция,все пак е трудна организацията за още едно ходене.Аз и без това трудно ще намеря време и за едно ходене.Но е хубаво,че дават часове сравнително рано! |
Imate li informaciq za evtini xoteli, noshtyvki kude otsednaxte ?
|
Здравейте, знаете ли при Дилбер колко време се чака за консултация горе долу?
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 03:10. |