Elyely,
Като гледам цените на Асенов, понеже те видях в неговата тема, са си доста солени. Всяка консултация се заплаща не малко, гледам и разни предоперативни консултации със специалисти се заплащат и ринопластика плюс септопластика отделно и то си става сума, не много по-малка от тази в Турция. Ако отседнеш и при Зюлейха и престоят няма да ти е скъп. Пиша ти това , тъй като самата аз се бях заинтересувала от Асенов, но реших да избера Илхан, тъй като варианта след операция при него да се наложи ревизия е в пъти по-малък в сравнение с хирург от България. |
Междудругото, за феновете на Дилбер- вижте това сладко носле. Момичето е българка.
http://bit.ly/28JRLnv |
Да...ако трябваше след две години, т.е. сега, да избера при кого да се оперирам , пак бих избрала Дилбер.
P.S. На снимката не съм аз!!! Но стила на нослето ми е познат. Надявам се и други оперирани при него, да могат да кажат същото. |
Здравейте, минаха 2 седмици от операцията ми при док. Илхан и на този етап съм доволна . Носът ми е по-хубав отколкото очаквах , но имам голям отток. За доктора мога да кажа само хубави неща, изключително внимателен , като минус мога да отбележа само за големите опашки пред кабинета му, първата ми консулстация отне около 5 часа, на следващите пак чаках доста дълго, но важното е крайният ефект все пак :)
|
Браво , че си доволна от резултата, първа ринопластика ли ти беше? А самите консултации по колко траеха, като изключим голямото чакане? Имаше уговорен час за консултациите, но въпреки всичко чакаше часове, така ли?
Леко възстановяване! |
Чудесно , сподели малко повече . Какво работи по носът ти , как беше престоя в Истанабул ? Моята операция е след 2 седмици .
|
Имах час, но мисля, че дават еднакви часове на много жени. Самите консултаций са 15 минути, поне мойте .. Беше ми първа ринопластика, носът ми беше с гърбица , леко месест връх и като се смеех ми падаше комунелата :( Сега е скъсен с. изпилена гърбица , само ноздрите не са пипани.. Болницата е много хубава, персонала е изключително любезен,, постоянно минават , носят храна и за придружителя. Между другото фитьойла за придружителя се разтяга и само трябва да поискате чаршафи ,. Аз бях отседнала до пристанището Кадикой и от там до офиса на Илхан таксито правеше 20лири, а до болницата 5-7лири ( около 700метра пеша) Хората в азиатската част рядко говорят английски, за разлика от европейската част .
|
Цитирай:
Наистина ли трябваше да чакаш 5 часа? Аз също ще отсядам в едих хотел до пристанището. Лесна ли беше комуникацията за такси и намирането на самия офис на доктора? |
Момичета,кои са въпросите които задължително ще зададете на избраният от вас хирург и подготвихте ли списък с въпроси преди консултацията ? :-P
|
n
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 08:04. |