Цитирай:
|
Цитирай:
|
Кажете ми моля ви как си махате засъхналата кръв и секрети от носа. Аз нямах тампони, но това ме побърква. Все едно имам тампони. Не мога да спя. Д-р Авшар ми е изписал xanax за по-добър сън.
Днес е 4 ден от операцията ми, отоците поизчезват. Имам леки синки на клепача и на скулите. Всичко ми е 6 само дишането или по-скоро липсата на такова ме влудява. |
1Прикачено(и)
|
Много ми е интересен като хирург Авшар! :) Много е оригинален.
Изглежда голяма разликата, браво на него! |
Добре изглежда:)Вижда се разликата! Това за теб ли остава,Диляна?Ако е така е супер!
|
Да, това го прави за спомен. Той е и скулптор. Страхотен е. Дано само като ми махнат всички лепенки да мисля същото за него :2034:
|
Дилиана, не се притеснявай като си гледам моя нос смятам че ще останеш доволна като се има предвид каква безформена маса, изкривен и целия в дупки беше та и за капак с белег на върха. Сега носа ми е идеален дори и с белега отгоре скоро и аз ще кача снимки да видите промяната за един месец. Незнам защо ти е запушен носа аз ли съм някакво рядко говедо нито оттоци имах нито синини а дишането си е идеално още с излизането от упойката. Все пак на всички препоръчвам на които им предстои да си вземете Арника 200 може благодарение на нея да съм била така добре,защото друго не съм взимала
|
Днес трябва да е операцията на Катя при др.Дилбер! Стискам палци и да се надяваме Катя да се включи скоро с добри новини! :wink:
Аз може и да се видя с нея,тъй като съм на консултация вдругиден! Ще пиша подробности като се върна! |
Успех, Ноус, пиши ако имаш инфо за Катя, не знаен какво става с нея и само се надявам всичко да е наред.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 14:45. |