Цитирай:
Въпросите са към всички имащи инфо разбира се..не само кър Рими,макар и адресирано до нея. Илхан беше средния вариант между Дилбер и Авшар нали? Той отворен или затворен метод използва?Актуални цени моля ако някой знае да остави. |
Здравейте , аз вече имам дата за консултация и дата за операция при др. Илхан : ) Да................. но са далеко чак началото на Ноември . Ще почакам доста , но дано си заслужава. Актуалните цени при др. Илхан са : / има повишение / за първа ринопластика 10 000 лири което към днешен курс е 7,096.58лв ; ) и за втора цената е 15 000 лири което е 10,644.87лв . Ако пътувате като мен може да си запазите час за консултация и 3-4 дена след това за втора консултация и на следващия ден операция, тоест да стане с едно отиване до Турция.
|
Здравейте на всички :)
Аз съм най-новото попълнение изглежда. За нула време изчетох 60 страници от темата и съм много вдъхновена! Продължавам да чета, надявам се да не е питано, за да не се повтаря въпрос, на който вече е отговаряно, но ако може някой да не насочи със следното, бих била много благодарна. Естествено, щом съм тук, си мечтая за едно хубаво носле. Питането ми е свързано с това дали алергиите са пречка за ринопластика и до каква степен. Моята най- остра е тази към домашен прах. Със ставането почвам с кихане, спрей морска вода и духане на носа... Имам и две по- незначителни, които просто знам, че са фактор за организма ми, но не са такава натрапчива част от всекидневието ми. Най- много ме е страх, че това може да е пречка за рино, защото от това, което знам, има доста определящи фактори. |
Цитирай:
|
Zdr tuka sim za sivet i pomost moya nome oo905312487950 fecbook ayshe Rasim ova ako İmate viprosi moje li4no da govorim po fec ili tel moga da vi dam sivet poznavam vsi4kite spesyalisti
|
Цитирай:
|
Zdr asim tuka ako ima ingteresuvasti ot nyakakvi operasiii pravim vsyakakvi i rabotim s nay dobri spesyalisti pravim le4eniye na vsyakakvi zabolyavaniya ako İmate viprosi moje da se obirnete kim men tuka sim za pomost ai6erasimova@abv.bg fecbook ayshe Rasim ova tell 00905312487950
|
След като изчетох всчико от начало до край, останах с впечатлението, че Дилбер и Илхан биха били най-удачен избор...
Някой може ли да даде ориентировъчни цени в момента за първа ринопластика при Дилбер :2045: Видях,че LOVE_TO_ALL казва TL10 000 за Илхан |
Аз искам да попитам как стои въпросът с телекомуникацията и изобщо със всякакъв вид комуникация в Турция. Тези неща хич не са ми ясни ако някой може да помага. Благодаря предварително.
|
Здравейте и от мен. Прехвърлям се при вас :( Прясна съм още, преди 10 дни ми беше операцията в БГ, отсега се вижда, че плача за ревизия... Уви не е отоци и т.н, след месец ще кача снимки да видите. В ужасна дупка съм и само мисля как да се оправи тоя нос, а трябва да чакам година, нали така? Кой е най-добър в ревизиите? Основните проблеми са ми твърде тясно изпилен гръб (счупен по средата), вървящ на криво и движещ се в мястото на счупването, напълно различни профили и ноздри, щръкнал хрущял в едната, който запушва ноздрата. Ако се чака много от сега да записвам час... Кой най-добре се справя в реконструкциите(при мен е рязано твърде много). Връщам се да чета отначало.
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 08:09. |