Първоначално написано от aliona
(Публикация 809447)
Здравей,Асенов не само че некадърен,а и подъл до дъното на душата си,аз главата си режа че умишлено ме осакати,защото при преглед при него попитах какво ще ми струва,отговора 600 лв за операция,на което му казах че по здравната каса цената е 420 лв и ми се полага,и питах дали му дължа разликата в 180 лв,физиономия много му се изкриви и изведнъж нищо не трябва да плащам,със сигурност е бил убеден че пак ще дойда при него след тези поразии,ама не съм чак толкова тъпа да стъпя пак при този месар,като цяло отношение му отвратително,за 2 дена престой в клиниката не дойде да ме види освен след операция,тампони ми махаше друг лекар,след изписване звъня му и и питам няма ли да ме видите,небрежен отговор - еми добре мини през МБАЛ,даде ми само някакъв разтвор за промивка и това е,държа ме 20 дена с пластините и конците,пластината в лявата ноздра беше прераснала,конците също,пластини ги дърпаше без да сложи нещо обезболяващо :2005::2005:.В цяла история и аз имам вина,че тъпо се доверих само на един познат който ми го препоръча,още се чудя на акъла си как така не съм седнала поне един път и да го проверя какви отзиви има за този Асенов,след дъжд качулка дето се казва.ОФФФ много добре знам какви проблеми и последствия ще има за цялото ми здраве,вече ги имам,от недостиг на кислород вече и мозъка ми блокира,станах мега разсеяна,забравям най елементарните неща,просто блокирам,това че заспивам към 3-4 сутринта си е в реда на нещата вече и все съм не наспана,нямам настроение,отпаднало и уморено ми нонстоп,каквито и витамини да пия,файда няма.Доста ме притесняват думите на професор Бенчев да се надяваме относно лигавицата,звучи ми сякаш а дано ама надали,но няма да се отчайвам сега :) Звънахме на момичето за Илхан за консултация тук в София,чакаме когато ще знае датите да ни се обади :) :) Радвам се че при тебе всичко е наред,и аз се моля да стане чудо и тази лигавицата да се живне,макар че отрязано доста от нея.Щом Асенов чете този форум да го питам тогава-тази здрава лигавица за вечеря ли си я отрязахте???? и на такива като него трябва да чупят ръцете за да не осакатява по вече хората,искрено се надявам да му се върни претъпкано!!!!!! Колко трябва да бъдеш пропаднал и изгнил алчен безчовечен изрод умишлено да правиш хора сакати?????
|