Цитирай:
|
Здравейте, дами : ) Преди месец бях при Д-р Мухамет Дилбер на консултация, той категорично ми отказа да ме оперира поради дебелината на кожата ми. Предупреди ме да не се оперирам изобщо, защото операцията нямало да била успешна и т.н. Не знам защо, но изобщо не му вярвам, имайки предвид фрапиращите случаи на турските хирурзи, които съм разглеждала.Моят нос е почти нищо във сравнение с тях.Проблема ми е, че започва от по-високо,нямам гърбица, но е много изпъкнал напред, в амфас не си личи, но когато се погледна в профил много ме смущава...Бихте ли ми дали мнение? п.с. Все още гледам на Дилбер, като специалист и не изразявам лошо мнение! :)
|
Освен да се консултираш с друг хирург не знам какво друго. А може би точно защото е специалист трябва да му се довериш, да не стане така, че да те поеме някой заради парите и да си експериментира с теб и после да береш ядове.
|
Josefine, 2015 г. се оперирах в България и в резултат на това имам затруднено дишане през носа. Може ли твой имейл на който да се свържа с теб или ти ми пиши на irenakirova@abv.bg
Благодаря ти предварително! |
Цитирай:
|
vivavili, търсенето определя цените. Явно за ринопластика е голямо. Не мисля, че чак с хиляди растат всяка година. По-скоро хирурзите трупат опит и е нормално при по-дълъг стаж да ти покачват заплатата - това и правят. Все пак това е разкрасителна, а не животоспасяваща операция. Могат да си слагат каквито си искат цени и никой не ни кара да ги плащаме. Аз лично не бих събирала пари за подобно нещо, и още по-малко да взема заем. Имала съм, дала съм - това е. В Турция поне не ти искат пари за преглед. Но в други държави само за да те погледне хирурга за 15 мин ти иска 250 лв. Освен това цените за корекция на нос никога не са фиксирани, а обикновено ти казват Цените започват от еди каква си сума. И в зависимост от проблема ти тя може да расте неограничено. Аз дори съм доволна, че ми беше дадена цена за ринопластика без да ме е прегледал функционално. И когато на прегледа се оказа, че имам нужда не само от ринопластика, но и от септопластика не ми промениха цената.
|
Не съм много съгласна.
|
Леле това с дебелината на кожата много ме стресна. Отдавна искам да се оперирам, но ако д-ра ми каже, че кожата ми е много дебела, направо ще ми разбие всички мечти. :((((
В момента каква е цената за първа рино при Дилбер? |
3500 евро
|
Момичета, в голяма дилема съм относно пътуването. Тези от вас, които са оперирани - 7 дена ли стояхте в Турция или се прибрахте до БГ и се връщахте на 7мия ден ?
|
Всички времена са във формат GMT +2. Часът е 10:01. |